Sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsım inşallah Ben bugün 3. Doktora gittim 3 üde ilaç başlamadı gerke yok coraspirin lekelenme yapar sakin ol kesenin etrafında kanama yok dediler kaç yıldır gittiğim doktorumdan şüphelenmeye başladım konu bebek oluncamerhaba inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun bu sefer benimde bi kaybım var kürtaj oldum coraspin ve progestan kullanıyorum keseyi görür görmez başladık
evet coraspinin yapıcanı söyledi doktorumda hatta lekelenme yaşadım geçen cuma 3-4 gün sürdü şuan kestim yarın yine başlicam bi hafta ara ver lekelenmen geçsin dedi geçti de benimde kese etrafımda kanama alanım yok canım korkma kahverengiyse inşallah geçer bi kaç güne progestanı kasık ağrımdan dolayı verdi sana neden vermemişler hayret amin inşallahSende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsım inşallah Ben bugün 3. Doktora gittim 3 üde ilaç başlamadı gerke yok coraspirin lekelenme yapar sakin ol kesenin etrafında kanama yok dediler kaç yıldır gittiğim doktorumdan şüphelenmeye başladım konu bebek olunca
Kıyafet olayını bende düşündüm ama heyecanımızı yatıştırmak için yenidoğan kıyafetleri alabilirizAllahim bir an once cinsiyet belli olsunda biseyler alayim istiyorum en erken 11+4 de gostermis bebekler insallah cok meraklandirmaz bizi bebislerimiz
Neden başlamadığını bilmiyorum ama normalde takibimi yapan doktorum daha muayneye bile çağırmadı haftaya cumaya çağırdı ben sabırsızlıktan başka doktorlara gittim kanama pembe olur ve artarsa haber ver dedi kahverengi sorun olmaz dedi ama geçmişten dolayı biraz pinpirikliyim sanırımevet coraspinin yapıcanı söyledi doktorumda hatta lekelenme yaşadım geçen cuma 3-4 gün sürdü şuan kestim yarın yine başlicam bi hafta ara ver lekelenmen geçsin dedi geçti de benimde kese etrafımda kanama alanım yok canım korkma kahverengiyse inşallah geçer bi kaç güne progestanı kasık ağrımdan dolayı verdi sana neden vermemişler hayret amin inşallah
tahmin edebiliyorum kötü tecrübelerimiz var ama stres yapma o daha çok etkiler Allahın izniyle bişey olmaz içini serin tutNeden başlamadığını bilmiyorum ama normalde takibimi yapan doktorum daha muayneye bile çağırmadı haftaya cumaya çağırdı ben sabırsızlıktan başka doktorlara gittim kanama pembe olur ve artarsa haber ver dedi kahverengi sorun olmaz dedi ama geçmişten dolayı biraz pinpirikliyim sanırım
Bugün en azından keseyi görünce biraz içim rahatladı Haklısın stres düşmanımız sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah allahtahmin edebiliyorum kötü tecrübelerimiz var ama stres yapma o daha çok etkiler Allahın izniyle bişey olmaz içini serin tut
Allah önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım güzel bir gebelik geçir şuan kaç haftalık ve beta hcg kaç ?Kızlar hepinize merhababende 2 kasımda aşılama oldum ve 14 kasımda kanda hamile olduğumu öğrendim kısmet olursa ilk göz ağrımız olucak çok heyecanlıyım kan değerlerim 2 güne bir düzenli arttı ama kese için gitmedim henüz aslında biraz daha bekleyip hem keseyi hem kalp atışını duymak istedim bunun içinde en erken 18 aralığa randevu alabildim eşim hafta sonu özele gidip bakalım bi duruma diyo ama sizce şimdi gitsem kalp atışını duyabilir miyim yoksa 18 ini mi bekleyim
Amin canım cümlemize inşallahAllah önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım güzel bir gebelik geçir şuan kaç haftalık ve beta hcg kaç ?
Annesi şuan gitsende ancak kese gözükür ben kalp atışını 6+6 da oda alttan muaynede dinliyebildim bir hafta sonra kontrole gitmiştim 7+6 da normal ultrosonda duyduk çok şükür şuan 10+4 olduk ama sabır işi gidip duyamazsan strese giriyorsun tabi yinede sen bilirsinAmin canım cümlemize inşallahen son 1 aralık.da kan verdim yani geçtiğimiz cumartesi değerim 6329 çıkmıştı 5.haftaya yeni girdim annemler daha erken diyo kalp atışı için içim içime sığmıyo zamanda geçmek bilmiyo açıkçası napacağımı bilemedin
Cevabınız için çokk teşekkür ederimAnnesi şuan gitsende ancak kese gözükür ben kalp atışını 6+6 da oda alttan muaynede dinliyebildim bir hafta sonra kontrole gitmiştim 7+6 da normal ultrosonda duyduk çok şükür şuan 10+4 olduk ama sabır işi gidip duyamazsan strese giriyorsun tabi yinede sen bilirsin
Hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bebişlerimizç alırız kucağımıza belirtiler her gebelikte değişiyor bazen hiç birşey olmuyor bazen hemen bulantılar başlıyor bence başlamaması daha iyi bende folbiol kullanıyorum ve kan pıhtılaşmam olduğundan coraspirin ve clexane kullanıyorum. İlk etapta folbiol yeterli oluyor demişti doktor bana beslenmene dikkat et sadece ilk 3 ay kapalı gıdalardan olabildiğinde uzak dur demişti doktor banaCevabınız için çokk teşekkür ederimGittiğim zaman kalp atışını duyamazsam çok üzülücem o yüzden dediğiniz gibi en iyisi sabredip beklesem iyi olucak doktora sormadım ama folbiol içiyorum ben günde bi tane siz de takviye ilaç kullanıyor musunuz Sizinde ilk galiba Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah valla benim şimdiden uykularım kaçıyo heyecandan..
2 sene deneyip olmayınca hiç hamile kalamıycakmış gibi hissettim ondan heralde şuanda da hala inanamıyorum bide bende hiç belirti yok yaa olmaması daha iyi tabide yine de insan farkına varmak istiyo
Bende bugün ana sağlıkta ki gebeyle görüştüm takibe aldılar beni kilomu falan ölçtüler sağlıksız dışarıdan olan hiçbişey yememek gerekiyomuş maydonoz dereotu yeme haftada balık yemek birde sütü içerken midem kalkıyo du beňim onun yerine de bol bol yoğurt peynir yiyebilirsin dedi birde benim aşılama ile olduğu için istirahat et dedi bol bolHayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bebişlerimizç alırız kucağımıza belirtiler her gebelikte değişiyor bazen hiç birşey olmuyor bazen hemen bulantılar başlıyor bence başlamaması daha iyi bende folbiol kullanıyorum ve kan pıhtılaşmam olduğundan coraspirin ve clexane kullanıyorum. İlk etapta folbiol yeterli oluyor demişti doktor bana beslenmene dikkat et sadece ilk 3 ay kapalı gıdalardan olabildiğinde uzak dur demişti doktor bana
kendini zorlama canım 3 aya kadar senden besleniyo zaten kusturmasın seni o daha kötü ben şuan o kadar nadir şeyler yiyebiliyorum ki anlatamam 3. aydan sonra yumurta peynir süt balık balık yiyemiyosan ceviz kavrulmamış kuruyemişler alternatif oluyoBende bugün ana sağlıkta ki gebeyle görüştüm takibe aldılar beni kilomu falan ölçtüler sağlıksız dışarıdan olan hiçbişey yememek gerekiyomuş maydonoz dereotu yeme haftada balık yemek birde sütü içerken midem kalkıyo du beňim onun yerine de bol bol yoğurt peynir yiyebilirsin dedi birde benim aşılama ile olduğu için istirahat et dedi bol bol
Canım zaten iştah yok bende herşeyi zorla yemeye çalışıyorum şuanda hiç belirtim yok şükür bulantı falan tek sıkıntı sütü normal.de de içemem o yüzden sordum gebeye sıkıntı olur mu diye ilk 3 ay anneden beslenmesi güzel yine de çünkü bulantıdan bişey yiyemeyenler oluyor onlar adına seviniyorumkendini zorlama canım 3 aya kadar senden besleniyo zaten kusturmasın seni o daha kötü ben şuan o kadar nadir şeyler yiyebiliyorum ki anlatamam 3. aydan sonra yumurta peynir süt balık balık yiyemiyosan ceviz kavrulmamış kuruyemişler alternatif"Meylen, post: 58140195, member: 904213"]kendini zorlama canım 3 aya kadar senden besleniyo zaten kusturmasın seni o daha kötü ben şuan o kadar nadir şeyler yiyebiliyorum ki anlatamam 3. aydan sonra yumurta peynir süt balık balık yiyemiyosan ceviz kavrulmamış kuruyemişler alternatif oluyo
Canım zaten iştah yok bende herşeyi zorla yemeye çalışıyorum şuanda hiç belirtim yok şükür bulantı falan tek sıkıntı sütü normal.de de içemem o yüzden sordum gebeye sıkıntı olur mu diye ilk 3 ay anneden beslenmesi güzel yine de çünkü bulantıdan bişey yiyemeyenler oluyor onlar adına seviniyorum[/QUOTE]"Meylen, post: 58140195, member: 904213"]kendini zorlama canım 3 aya kadar senden besleniyo zaten kusturmasın seni o daha kötü ben şuan o kadar nadir şeyler yiyebiliyorum ki anlatamam 3. aydan sonra yumurta peynir süt balık balık yiyemiyosan ceviz kavrulmamış kuruyemişler alternatif oluyo
o kişi benim işte ne yesem çıkarıyorum yarın 10. haftam doluyor çok şükür kahvaltı desen yok aç kalmamak için çabalıyorum işte bende üzülüyodum beslenemiyor diye doktor dediki şuan senin yediklerine ihtiyacı yok az az beslen kusturmayacak aç kalmayacak kadar ama susuz bırakma vücudunu dedi[/QUOTE]Canım zaten iştah yok bende herşeyi zorla yemeye çalışıyorum şuanda hiç belirtim yok şükür bulantı falan tek sıkıntı sütü normal.de de içemem o yüzden sordum gebeye sıkıntı olur mu diye ilk 3 ay anneden beslenmesi güzel yine de çünkü bulantıdan bişey yiyemeyenler oluyor onlar adına seviniyorum
Canım bulantı için görümcem hep beyaz leblebi ve ekşi elma yemiş denedin mi hiç[/QUOTE]o kişi benim işte ne yesem çıkarıyorum yarın 10. haftam doluyor çok şükür kahvaltı desen yok aç kalmamak için çabalıyorum işte bende üzülüyodum beslenemiyor diye doktor dediki şuan senin yediklerine ihtiyacı yok az az beslen kusturmayacak aç kalmayacak kadar ama susuz bırakma vücudunu dedi
Canım bulantı için görümcem hep beyaz leblebi ve ekşi elma yemiş denedin mi hiç