- 6 Ağustos 2014
- 110
- 53
- 38
hayırlı olsun canım:) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah benimde ilk gebelik heyecan baya var tabi:)Herkese merhaba 4+4 haftalık hamile olduğumu dün öğrendim2. hamileliğim allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımhayırlı olsun canım:) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah benimde ilk gebelik heyecan baya var tabi:)
Merhaba kizlar bende hamileyim ilk bebegik olucak insallahforumu biraz hareketlendirelim.ne dersiniz? Nasıl geçiyor hamilelik hangi ildesiniz?
Hayırlısı olsun canim tebrik ederimvalla bebiş çok şükür rahat bir hamilelik yaşatıo bana. Fazla mide bulantim olmuyor. KKTC 'den ben:)
merhaba kizlar bende 6 haftalik hamileyim ilk bulantilarim bugun basladi ilk bebegim olucak kismetse cok heyecanliyim
Canım kalp atışını duyamadım henüz ben yurtdışında yaşıyorum 8 haftalık olmadan bakmıyorlar gebeliğin kesinleşmesine bekliyorlarİnsallah rahat gecirirsin cnm hamileligini kalp atisi atisi duydunuzmu cnm
Insallah canim evet ilk bebek Allahın izniyleSenle benim yakin tarihler cnm insallah saglikla kucagimiza aliriz benimde cok sukur ara ara bulamtim oluyo bunada sukursenin ilk bebekmi ?
Canım kalp atışını duyamadım henüz ben yurtdışında yaşıyorum 8 haftalık olmadan bakmıyorlar gebeliğin kesinleşmesine bekliyorlar
Insallah canim evet ilk bebek Allahın izniyle
amin canimm insallah saglikla Laliriz kucagmza boyle bklemek cok zor ama dayancm mecburAslinda en iyisini yapiyolar cnm insallah hayirlisiyla duyarsin bebisin o guzel kalp sesini
Hic sorma biz de onun heycani içindeyiz eşimle:)) ne hissediyorsun peki cinsiyetini?Allahim bir an once cinsiyet belli olsunda biseyler alayim istiyorum en erken 11+4 de gostermis bebekler insallah cok meraklandirmaz bizi bebislerimiz
yeni gelen arkadaşlar tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
2019 temmuz annelerinde aktif olarak konuşuyoruz sizlerde gelin bir sürü hamiş var
yeni gelen arkadaşlar tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
2019 temmuz annelerinde aktif olarak konuşuyoruz sizlerde gelin bir sürü hamiş var
Hic sorma biz de onun heycani içindeyiz eşimle:)) ne hissediyorsun peki cinsiyetini?
amin canimm insallah saglikla Laliriz kucagmza boyle bklemek cok zor ama dayancm mecbur
merhaba inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun bu sefer benimde bi kaybım var kürtaj oldum coraspin ve progestan kullanıyorum keseyi görür görmez başladıkKızlar merhaba benim sat 30 ekimdi bugün bebeğimin kesesini gördüm bu benim 4. Gebeliğim bundan öncekilerde hep çeşitli nedenlerle kürtaj oldum clexane ve coraspirin kullanıyorum hamile kalmadan önce gittim doktor 3 hafta sonra direk gel kalp atışına bakalım dedi ara ara lekelenmem olduğu halde önemsemedi bende dayanamayıp başla doktora geçtim ve şimdi doktor konusunda çelişkide kaldım sizin doktorlarınız önce keseyimi görmek istedi yoksa kalp atışına kadar bekletiyor mu