2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

Merhaba kizlar bende hamileyim ilk bebegik olucak insallah forumu biraz hareketlendirelim.ne dersiniz? Nasıl geçiyor hamilelik hangi ildesiniz?

Merhaba kizlar bende hamileyim ilk bebegik olucak insallah forumu biraz hareketlendirelim.ne dersiniz? Nasıl geçiyor hamilelik hangi ildesiniz?

Hayırlısı olsun canim tebrik ederim valla bebiş çok şükür rahat bir hamilelik yaşatıo bana. Fazla mide bulantim olmuyor. KKTC 'den ben:)

merhaba kizlar bende 6 haftalik hamileyim ilk bulantilarim bugun basladi ilk bebegim olucak kismetse cok heyecanliyim

Hayırlısı olsun canim tebrik ederim valla bebiş çok şükür rahat bir hamilelik yaşatıo bana. Fazla mide bulantim olmuyor. KKTC 'den ben:)

Senle benim yakin tarihler cnm insallah saglikla kucagimiza aliriz benimde cok sukur ara ara bulamtim oluyo bunada sukursenin ilk bebekmi ?

yeni gelen arkadaşlar tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
2019 temmuz annelerinde aktif olarak konuşuyoruz sizlerde gelin bir sürü hamiş var

yeni gelen arkadaşlar tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
2019 temmuz annelerinde aktif olarak konuşuyoruz sizlerde gelin bir sürü hamiş var

Cnm etiketliyebilirmisin beni acaba

Kızlar merhaba benim sat 30 ekimdi bugün bebeğimin kesesini gördüm bu benim 4. Gebeliğim bundan öncekilerde hep çeşitli nedenlerle kürtaj oldum clexane ve coraspirin kullanıyorum hamile kalmadan önce gittim doktor 3 hafta sonra direk gel kalp atışına bakalım dedi ara ara lekelenmem olduğu halde önemsemedi bende dayanamayıp başla doktora geçtim ve şimdi doktor konusunda çelişkide kaldım sizin doktorlarınız önce keseyimi görmek istedi yoksa kalp atışına kadar bekletiyor mu

merhaba inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun bu sefer benimde bi kaybım var kürtaj oldum coraspin ve progestan kullanıyorum keseyi görür görmez başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…