2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

Ben hastanede yaptırdım, acısız.. bir agrı sızı olmuyor..

Plastık gibi bir seyle vajina ıcınden sıvı alıyorlar... sonra teste gönderiyorlar.

Merhaba kızlar benimde adetimden 1 gun önce yani 6 aralıkta gittim beta hcg 16 cikti acilde batırmıştım.acil doktoru değeri düşük buldu 2 gün sonra yine gel dedi araya hafta sonu girince yine acile gitmek zorunda kaldım tabi pazar günü 8 aralık da yine gittim 68 e çıkmıştı ama yine değer düşük dedi doktor.pazar günü de adetimden 2 gün geçmiş oluyordu.korkuyorum kızlar niye benim böyle düşük acaba ?(( Buarada son adet tarihim 8 kasım))))En son pazar gittim şimdi bekliyorum bu haftaiçi perşembe yada cuma olsun da bari 3 4 gun daha gecmis oluyo deger yukselir insallah.budefa kadın doğuma gidicem direk bakalım ne diyecek

Deger artisin gayet iyi korkmana gerek yok.cnm gec dollenme.vs olmustur bence hamilesin gozun aydin

Kendini strese sokma belki geç döllenmedir ve aslında çok ufaktır adetin geçmiş 7 gün bekle sonra tekrar kan ver ona göre kadın doğuma git eğer sağlıklı gebelikse inşallah bebişin seninle kalır zaten belli bir oran olmadan kese gözükmüyor k.doğmcuda kan için yönlendirecektir

Evet inşallah sağlıklı geceliktir de değilse zaten rabbim bilir elbet işini napalim.uf ne zor süreçler bu bekleme süreçleri kese görünsün kalo atışı duyulsun diye diye hep heyecan korku karışımı bir bekleyiş olacak anlaşılan.

Değerin iki günde iki katına çıkması gerekir diyolar ama seninkide çıkmış bence sakin ol iyi düşün iyi olsun inşallah hamilesindir hayırlısıyla bebeğine kavuşursun

Değerin iki günde iki katına çıkması gerekir diyolar ama seninkide çıkmış bence sakin ol iyi düşün iyi olsun inşallah hamilesindir hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
Inşallah öyledir ya.elimde değil ama yinede kafaya takıyor insan

Inşallah öyledir ya.elimde değil ama yinede kafaya takıyor insan
Öyle insanın elinde değil ama hakkın hayırlısı neyse o olsun başka şeylerle ilgilenmeye çalış biraz rahatlarsın belki şimdi gitsende değer düşük olduğumdan doktorda bişy yapamaz 3300 le karından göremedi bir doktor keseyi başkasına gittim bir gün sonra anca görebildiler ufaklıklar çok güzel saklanıyor

Evet haklısın başka şeylere odaklanayın da vakit geçsin biraz başka türlü gecmiyecek.tesekkur ederim

Kizlar ikinci gebeliği olup bebeği minnacık olduğu halde, bebegin yerini hisseden var mi ? Yoksa bende mi bi anormallik var? tekme donme itekleme gibi 16 . Hafta sonrası hareketleri değil tabi dediğim . Ama sanki içimde bi su dolu balon gibi olduğu yeri hissediyorum

Canım benim ilk gebeliğim ama karnımın alt kısmında arada kelebek çırpması gibi titreme hissediyorum çok tuhafıma gidiyo çünkü gebelik öncesi başıma gelmeyen bişey gülerler diye kimseye de söyleyemiyorum bir tek eşim e söyledim o da bağırsak hareketlenmesidir diyo ama yine de o titreşim geldiğinde insan bi tuhaf oluyo böyle arada sinyal veriyo sanki ben buradayım der gibi düşüncesi bile çok mutlu ediyo insanı

Benim ilk gebeligim ara ara kasik agrisinndan baska bisey hissetmiyorum ben :)

Bilmiyorum ki .. İkin de boyle değildi .. Ki ne çok istedim bekledim onu . Bu kendi çıktı geldi güya korunuyorduk hala ara ara deli düşünceler geçmiyor değil.. Ama hissediyorum bu o .tıbben pek mümkün gözükmüyor farkındayım . Fakat anlatılmaz yasanir bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…