2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

yedim beyaz leblebi ondanda bıktım elma asla sevmem limonlu ayva yiyorum onun yerine işte sürekli aynı şeyleri yemek oda basıyo bi yerden sonra geçen gün serum yedim ağzıma su alsam kusuyodum çok şükür 2 gündür topladım günde bi kaç mide bulantısı bi iki kere kusmayla atlatıyorum
Senin sat ne zamandı canım ilk gebelik mi bazıları bulantılar 7.haftadan sonra başlıyo diyolar ya bende ondan korkuyorum[/QUOTE]
evet gerçekten 6.5 7 haftalıkken başladı ilk değil bi kaybım var martta kürtaj oldum onda bu kadar ilerleyememiştik küçüktü 29 eylül satım 9+6dayım bugün

Senin sat ne zamandı canım ilk gebelik mi bazıları bulantılar 7.haftadan sonra başlıyo diyolar ya bende ondan korkuyorum
evet gerçekten 6.5 7 haftalıkken başladı ilk değil bi kaybım var martta kürtaj oldum onda bu kadar ilerleyememiştik küçüktü 29 eylül satım 9+6dayım bugün[/QUOTE]Maşallah canım inşallah Allah sağ salim almanı nasip etsin bebişini bulantı içinde fazla aç kalma ara ara ağzına bişetler at zorlanıcaksın ama miden alışır en azından.. Bide uzun süre mideyi boş bırakırsan daha geç atlatırsın

evet gerçekten 6.5 7 haftalıkken başladı ilk değil bi kaybım var martta kürtaj oldum onda bu kadar ilerleyememiştik küçüktü 29 eylül satım 9+6dayım bugün
Maşallah canım inşallah Allah sağ salim almanı nasip etsin bebişini bulantı içinde fazla aç kalma ara ara ağzına bişetler at zorlanıcaksın ama miden alışır en azından.. Bide uzun süre mideyi boş bırakırsan daha geç atlatırsın[/QUOTE]
aminnn inşallah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :dua:
aynen öyle yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah bi kaç haftaya atlatırım

Cevabınız için çokk teşekkür ederim :KK68:Gittiğim zaman kalp atışını duyamazsam çok üzülücem o yüzden dediğiniz gibi en iyisi sabredip beklesem iyi olucak:KK52:doktora sormadım ama folbiol içiyorum ben günde bi tane siz de takviye ilaç kullanıyor musunuz Sizinde ilk galiba Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah valla benim şimdiden uykularım kaçıyo heyecandan..
2 sene deneyip olmayınca hiç hamile kalamıycakmış gibi hissettim ondan heralde şuanda da hala inanamıyorum bide bende hiç belirti yok yaa olmaması daha iyi tabide yine de insan farkına varmak istiyo:KK37:
Ben martta malesef bir kayıp yaşadım ama rahim durumum biraz farklı sonra ameliyat hsg falan şimdi meleğim çok şükür benimle ben folik de içinde olan bir vitamin kullanıyor onun yanında hergün 1 tane coraspirin içiyorum birde düşük olmaması için en başından beri crinone die bir jel var onu da aksatmadan kullanıyorum 14.haftamda inşallah rahim ağzına dikiş atılacak az kaldı yani genelde yatarak geçiriyorum ve bulantıyla baş etmeye çalışıyorum senin umarım keyifli geçer :nazar:

Ben de 2-3 gün önce ögrendim hamile olduğumu.. :)

Eczaneye ugradıgımda iki adet test almıştım kenarda kalsın diye..

Bir süre önce birini kullandıgımda tek cizgi cıktı.. Gerci ne hos.. Koskocaman 10-11 yıl olmadı korunma olmamasına ragmen..

Sonra diger kalan testide 2-3 gun önce kullanayım dedim.. Belirti falan yok.. Tek belirti bogazıma cok duskundum, daha da duskun olmaya basladım. :))) BİR BAKTIM ‘T’ silik cıktı ama cıktı.. gece de uykuluyum allah allah bu hatalı galiba dedim. Artık umudumu kesmistim cunku.. İcim rahat degil yarını nasıl beklicem vs.. ertesi aksamı bir test daha aldım yaptım.. Evet yanılmamısım sonuc pozitif..:)

Hemen hastaneden randevu aldım.. HCG degerim 3508 U/L çıktı. Doktora şaka yapıyorsunuz inanmam dedigimi hatırlıyorum. :))

Şimdi 3. HCG deger testime bakılacak.. Pazartesi günü.. Bilmiyorum farklı bir duygu farklı bir heyecan.. Farklı bir bekleyis.. :)

Darısı tüm diğer çocuk isteyen arkadaşlarımın başına.. BEBEK bekleyen anne adaylarımızada saglıcakla bebişlerini kucaklarına almasını diliyorum allahtan.

Ben de 2-3 gün önce ögrendim hamile olduğumu.. :)

Eczaneye ugradıgımda iki adet test almıştım kenarda kalsın diye..

Bir süre önce birini kullandıgımda tek cizgi cıktı.. Gerci ne hos.. Koskocaman 10-11 yıl olmadı korunma olmamasına ragmen..

Sonra diger kalan testide 2-3 gun önce kullanayım dedim.. Belirti falan yok.. Tek belirti bogazıma cok duskundum, daha da duskun olmaya basladım. :))) BİR BAKTIM ‘T’ silik cıktı ama cıktı.. gece de uykuluyum allah allah bu hatalı galiba dedim. Artık umudumu kesmistim cunku.. İcim rahat degil yarını nasıl beklicem vs.. ertesi aksamı bir test daha aldım yaptım.. Evet yanılmamısım sonuc pozitif..:)

Hemen hastaneden randevu aldım.. HCG degerim 3508 U/L çıktı. Doktora şaka yapıyorsunuz inanmam dedigimi hatırlıyorum. :))

Şimdi 3. HCG deger testime bakılacak.. Pazartesi günü.. Bilmiyorum farklı bir duygu farklı bir heyecan.. Farklı bir bekleyis.. :)

Darısı tüm diğer çocuk isteyen arkadaşlarımın başına.. BEBEK bekleyen anne adaylarımızada saglıcakla bebişlerini kucaklarına almasını diliyorum allahtan.

Cok guzel birsey olmus cnm Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin keseyi gordunuzmu cnm degerin baya yüksek cikmis

Cok guzel birsey olmus cnm Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin keseyi gordunuzmu cnm degerin baya yüksek cikmis

Esra hanım, çok çok teşekkürler.

Hepimiz icin aynı güzel dilekleri diliyorum rabbimden.

İlk hcg testim de göremedi doktor vajinal ultrason ile..

İkinci hcg (5735U/L) testi icin gittigim de karından ultrason ile baska bir doktor baktı.. Ufacık cok minik bir nokta goruyorum dedi.. Gelisicek o bir seyler olucak dedi.. İcime su serpti..

Cunku dıs gebelikten korktum, ilk vajinal ultrasında bir sey cıkmayınca.

İkinci hcg (5735U/L) testi icin gittigim de karından ultrason ile baska bir doktor baktı.. Ufacık cok minik bir nokta goruyorum dedi.. Gelisicek o bir seyler olucak dedi.. İcime su serpti..

Cnm kac gun gevti adetinden ikiz bile olabilir bence degerin yüksek baya :)

degeriniz cok guzel artmis umarim sorunsuz bir hamilelik gecirerek alirsiniz yavrunuzu kucaginiza :KK200:

Kızlar sağlık ocağı smear testi olması gerekiyor demiş . Bugün çocuğun izlemi vardı kaynanama demişler . Siz test yaptirdiniz mi nerde yapılıyor hastane mi sağlık ocagi mi özel de mi ? Ağrı aci kanama bisey oluyor mu

Kızlar sağlık ocağı smear testi olması gerekiyor demiş . Bugün çocuğun izlemi vardı kaynanama demişler . Siz test yaptirdiniz mi nerde yapılıyor hastane mi sağlık ocagi mi özel de mi ? Ağrı aci kanama bisey oluyor mu
Hamile iseniz smear yapmamıştı benim doktorum ama normalde hiçbir ağrısı olmayan çok basit bir işlem yılda bir kere kesinlikle yaptırmalısın demişti doktorum bana sadece kulak çubuğu gibi bir aparatla rahimden sıvı alınıyor çubuk sürtüyor o kadar hiç birşey anlaşılmıyor

X