2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

Cevaplrn için çok teşekkr ederm canm aklmda bulunsn bu testler Doktor çektirme hsg dedi ama ben çektrymmiki son halini hepsini temzledm dedi bende 1 2 haftaya kdr cock düşünmeye başlcam Allah nasip ederse senden öğrenceğim çok şey var ara ara rahtsz ederm cnm seni iznin olursa :) evet bende sık sık gidicem sana başka işlemler olursa bilgilendirirsen sevnrm

Kızlar 6 aylık oğlum var iki haftalık hamile oldugumu öğrendim emziriyoRum oğlumu vede kesipte haksızlık yapmak istemiyorum yaşayan var mı böyle Bi durum

Selam kızlar bende sat'a göre 7 hafta gözüküyorum 6+5 iken yani geçtiğim cuma doktora kalp atışı için gittim fakat karından duyamadı ancak vajınal ultrasonla kalp atışını görebildi ve bana 1 hafta geriden geldiğini aslında 6+5 haftalık gebe olmadığımı fakat onların bu şekilde hesapladığını söyledi bu perşembe yine gidicem ilşallah karından kalp atışını duyabilirim çokkk heycanlıyım :)

Merhaba ben 28 eylülde adet oldum, adetim 3 gün geçtikten sonra beta hcg 911 çıktı. 2 gün sonraki 2623, bundan 4 gün sonraki de 6999. Geçen hafta perşembe günü doktora gittim alttan ultrasonla baktı kese gibi bir oluşum görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama başka hiçbi şey demedi. Ultrason sonuçlarından hiçbi şey anlamadım. 4 mm GS gibi bi şey yazmış, GS gebelik kesesi demek mi? Eğer öyleyse gittiğim gün 5+6 günlük hamileydim 4 mm kese çok küçük değil mi? Geç döllenme olabilir mi?

hayırlı olsun canım hiç öyle düşünme hemencik büyüyüp yakalayabiliyolar :) sağlıklı olsun gerisi önemli değil o fark kapanır 4 mmle gittim 1 hafta sonra 13 mm olmuştu :) sağlıkla gelsinler

hayırlı olsun canım hiç öyle düşünme hemencik büyüyüp yakalayabiliyolar :) sağlıklı olsun gerisi önemli değil o fark kapanır 4 mmle gittim 1 hafta sonra 13 mm olmuştu :) sağlıkla gelsinler

Çok teşekkür ederim, imzanızdaki bebeğinizin doğacağı tarihe göre sizinle aramızda 1 gün var, ben SAT'a göre 6+4 günlüğüm ve bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 5.7.2019 görünüyor:) Daha önce bir düşüğüm bir de kimyasal gebeliğim oldu bu yüzden çok endişeleniyorum. Amin inşallah sağlıkla hayırla gelsinler. Sizin bulantınız, kusmanız oluyor mu?

benimde bir kaybım var canım martta kürtaj oldum haziranda kimyasal oldu aynı durumdayız Allah bi daha yaşatmasın
1 kere kustum günde bi iki kere mide bulantısı yokluyor malesef
pazartesi kontrolüm var kalp atışı için bakalım ne dicek merakla bekliyorum :)

Bana da 2 hafta sonra gel dedi ama daha 5 gün geçti, sabırsızlanıyorum bir yandan da korkuyorum ya boş gebelikse diye. Ben bu hafta inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum iştahım çok açık her şeyi yemek istiyorum ama su bile içsem midem bulanıyor. Sizin kaçıncı haftada 4 mmdi? Forumu okuyorum 5 haftalıkken keseleri 7-8 mm olanlar gebelik kesesi gelişmiyor diye üzülüyorlardı, bu durumda benim oturup ağlamam lazım herhalde. Aslında CRL ölçüsü falan yazıyo ultrason sonucunda, CRL 5.49 6w3d yazıyo ama altta elle yazdığı kısım kafamı karıştırıyor işte.

tamam işte o 6w3 kese uyumu sata uyumlu inan takılma bile ona ki çok çabuk büyüyolar boşuna kendinide bebişinide üzme
alttan baktı ağrım olduğu için dış gebelik mi yoksa diye 4+4te 4mmdi bi hafta sonra 13mm olmuştu inşallah duyarsın sağlıkla canım başkalarıyla kıyaslama nolur zaten yıpratıcı bi süreç zaman geçmez yoksa

Ben haftaya pazartesi yine gideyim 10 gün daha bekleyemicem. Kalp atışlarını duyamasam da büyümesi düzenli mi onu öğrenirim hiç olmazsa. Foto ekledim, bu görüntü geçen perşembe gününün 5+6 günlük yani. Sorun var mı sizce?

yolk kesesi saptayamamış çünkü henüz çok küçük görünmez
embriyo zaten görünmez
kese yukarda gayet iyi hiç kafana takacağın bişey yok canım haftaya git bebeğini bile ölçer rahat olsun kafan

Ya size çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evladınız olur sizin de benim de isteyen herkesin de. KAlp atışlarını duysam rahatlayacağım. Gelişmeleri yazıcam, siz de fırsat bulursanız yazarsanız sevinirim.

2019 temmuz annelerinde aktifim canım gelsene o topicte konuşuyoruz hergün:) aminnn inşallah sağlıkla gelsin kuzularımız

Tabi ki canım aynı süreçler ancak yaşayan bilir inşallah en kısa zamanda sende güzel haberle gelirsin ve olumlu bir süreçten sonra kucağımıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…