2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

başladı başlasın hiç durmadan devam etsin
başka bişey kustuğuma mutlu oluyorum falan Allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Kiz ben bayan kuaförüyüm bugun kas falan alirken ipi alamadim agzima kac kere ogurdum oyle mutlu oldum ki anlatamam :) rabbim bu guzelliklerin devamini nasip etsin insallah hepimize

Aynen, gerçekten bambaşka bir şeymiş. Çok şükür... Sanırım doğuma kadar, elimize sağsalim alana kadar hep ölüp ölüp dirileceğiz. Endişe hiç bitmiyor. Bir sonraki randevum 1 aralıkta bu arada

Selam kızlar evet kaç hastalıkken duydunuz kızlar kalp atışlarını??ben Çarşamba gideceğim dr a sat a göre tam 6haftalık olacak acaba bir gün sonrasına mı gitsem kararsızım çok korkuyorum bir kızım var 22aylık ve bir kürtajım oldu kalp atışını almadık çünkü ve şuan aynı şeyi yaşamak istemiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda gitsin inşallah

Canım be ilk gebeliğimde 6+2 de karından duymuştum

Aynen, gerçekten bambaşka bir şeymiş. Çok şükür... Sanırım doğuma kadar, elimize sağsalim alana kadar hep ölüp ölüp dirileceğiz. Endişe hiç bitmiyor. Bir sonraki randevum 1 aralıkta bu arada
Ben haftaya tekrar gidicem canım hep test yaptılar bugün sonuçlar için hemde 12 haftaya kadar biraz daha sıkı takip lazım rahimden dolayı

Kızlar bende 5 mhaftadayim. Ama ben daha baktiramadim .çarşamba inş hem kese hem kalp duyarız. Ben de progestan kullaniyom. Hamile kalmadan beri .ama ara ara kamp gibi bişey girip çıkıyor...doktor rahim büyüyor çok su iç dedi bana.bu arada sabah 5 de 6 da heyecan yapiyom uyaniyom kızlar ya ben uyuyamiyom

Hayırlı ugırlu olsun ben de bugün beş haftayı bitirdim ben de daha doktor gitmedim lk randevum haftaya cuma yani beş artı beş olacagım inşallah klp atkısını da duyarız

Hayırlı ugırlu olsun ben de bugün beş haftayı bitirdim ben de daha doktor gitmedim lk randevum haftaya cuma yani beş artı beş olacagım inşallah klp atkısını da duyarız
Kızlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ama 5 hafta kalp atışı için çok erken ben dün doktora gittim 6+6 da ancak duydum keseyi görmeniz muhtemel ama duyamasanızda kendinizi strese sokmayın çünkü melekler daha çokkk çokkk ufak :)

Ben haftaya tekrar gidicem canım hep test yaptılar bugün sonuçlar için hemde 12 haftaya kadar biraz daha sıkı takip lazım rahimden dolayı
Canım çok sevindm senin adına hangi testler yapıldı yazarsan kaydediym benmde aklmda olsn isterm doktordan aynı durumdaydk bilmyrm hatrlyrmsn ama

T Tugbaa157 Canım hatırladıklarım tokluk kan şekeri demirle ilgili olanların hepsi tsh'lar valla kağıtta daha bir sürü vardı idrardan protein kaçağım var onunda nedenine bakıcaklar toplamda 8 tüp kan verdim canım bebe aspirini devam folik zaten devam bide benim kendimin previt pozitif die bir vitamin kullanıyorum onada şuan devam haftaya giderken ameliyattan sonraki hsg mi de istedi rahim ağzına bakıcaz 12. haftaya kadar erken yapılması gereken bişey var mı die normal gebelere göre biraz daha özverili olmamız gerekiyor ama sonuç bolll mutluluk olsun kucağımıza alalım yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…