2018 Hamile Olduğunu Yeni Öğrenenler eylül-ekim-kasım

4 gün kala erken gebelik testinde çıktı benim canım ama normal kaset test yapmadım bugün bi daha dene istersen :)
benimki erken gebelik testi değildi.
normal test yapmıştım.
valla casaret edemiyorum.
hayal kırıklığı yaşamak çok kötü
15 aydır aynı şeyi yaşıyorum.
ilk kez bu ay klomen kullandım daha da umutluyum 4 tane yumurtam olmuştu.
4 gün kala negatif gördüm ama erken yapmışşsın diyen çok kişi oldu. bakalım biraz bekliyim 2 3 gün geçerse yaparım.

benimki erken gebelik testi değildi.
normal test yapmıştım.
valla casaret edemiyorum.
hayal kırıklığı yaşamak çok kötü
15 aydır aynı şeyi yaşıyorum.
ilk kez bu ay klomen kullandım daha da umutluyum 4 tane yumurtam olmuştu.
4 gün kala negatif gördüm ama erken yapmışşsın diyen çok kişi oldu. bakalım biraz bekliyim 2 3 gün geçerse yaparım.
evet çıkmaya bilir canım herkesin hormon seviyesi farklı oluyo inşallah olmazsında bebişin yapıyodur hepsini

Kızlar biley sorcam 5 haftalık hamileyim bugun özellikle kaşıklarımda ve belimde Ağrı var normald midir geriliyor gibi sanki birde ben unutup eğiliyorum falan sıkıntı oluyor mudur :110:

Kızlar biley sorcam 5 haftalık hamileyim bugun özellikle kaşıklarımda ve belimde Ağrı var normald midir geriliyor gibi sanki birde ben unutup eğiliyorum falan sıkıntı oluyor mudur :110:

canım bugün itibari ile Allahın izniyle 5+5teyim o bel ağrısı geçmiyo kasık ağrısı seni yürütmicek nefesini kesicek boyuttaysa ve geçmiyorsa doktora gitmende fayda var ama anlık girip çıkıyosa doktor normal karşılıyo aynı şikayetle gittim progestan yazdı bana

Kizlar bende oyleyim bugn 5+2 deyim sol tarafımda bir agriyla uyandim birde karin agrisi gibi bi agri ve akintiyla uyandim aklim cikti sanki adet olmuşum gibi bi agriydi lavaboya kostum hemen kanamam geldi zannettim bu aralar normal galiba

Kizlar bende oyleyim bugn 5+2 deyim sol tarafımda bir agriyla uyandim birde karin agrisi gibi bi agri ve akintiyla uyandim aklim cikti sanki adet olmuşum gibi bi agriydi lavaboya kostum hemen kanamam geldi zannettim bu aralar normal galiba
İnşallah büyüdükleri içindir canım inşallah

ağrı sürekli değilse korkma dedi dün yine sordum kanama eşlik ederse dayanılmicak boyuta gelirse ve 5-10 dakikada geçmezse gel dedi
Cok sukur biraz uzandığımda geciyor kanama olayindan cok korkuyorum zaten bu sbh tatli tatli karnimda bi agri vardi aklim gtti ama smdi ara sira giriyor agri mumkun mertebe uzanmaya calisiyorum

X