ay maşallah fındığa Allahım bağışlasın hepsini bizeTesekkur ederim hepimizin ki saglikla kolaylikla gelsin ins : )29 agustos sat benim ama ilk haftalar kanamam vardi cok geri kalmisti daha yeni yakaladi haftasini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay maşallah fındığa Allahım bağışlasın hepsini bizeTesekkur ederim hepimizin ki saglikla kolaylikla gelsin ins : )29 agustos sat benim ama ilk haftalar kanamam vardi cok geri kalmisti daha yeni yakaladi haftasini
Temmuz annesi olacaksin ne guzel kizimda temmuzda dogmustu : )ay maşallah fındığa Allahım bağışlasın hepsini bize
inşallah Allahım nasip ederse :)Temmuz annesi olacaksin ne guzel kizimda temmuzda dogmustu : )
Kiz ben bayan kuaförüyüm bugun kas falan alirken ipi alamadim agzima kac kere ogurdum oyle mutlu oldum ki anlatamam :) rabbim bu guzelliklerin devamini nasip etsin insallah hepimizebaşladı başlasın hiç durmadan devam etsin
başka bişey kustuğuma mutlu oluyorum falan Allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Aminnnn canım inşallahKiz ben bayan kuaförüyüm bugun kas falan alirken ipi alamadim agzima kac kere ogurdum oyle mutlu oldum ki anlatamam :) rabbim bu guzelliklerin devamini nasip etsin insallah hepimize
Yaaaa bende duydum çokkk şükür o kadar farklı bir an ki öldüm öldüm dirildim resmen sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimiziemineee_e bugün çok şükür duyduk kalp atışımızı. Sen de bugün gidecektin. Senin nasıl geçti?
Canım kaç haftalık duydunemineee_e bugün çok şükür duyduk kalp atışımızı. Sen de bugün gidecektin. Senin nasıl geçti?
Canım be ilk gebeliğimde 6+2 de karından duymuştumSelam kızlar evet kaç hastalıkken duydunuz kızlar kalp atışlarını??ben Çarşamba gideceğim dr a sat a göre tam 6haftalık olacak acaba bir gün sonrasına mı gitsem kararsızım çok korkuyorum bir kızım var 22aylık ve bir kürtajım oldu kalp atışını almadık çünkü ve şuan aynı şeyi yaşamak istemiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda gitsin inşallah
Canım benim hesabıma göre 6+6 ama ultrosona göre 7+3 tü bugün böle bir kaç gün oynama olabiliyormuş ama ortalamada bu haftalarda duyuluyorCanım kaç haftalık duydun
Ben haftaya tekrar gidicem canım hep test yaptılar bugün sonuçlar için hemde 12 haftaya kadar biraz daha sıkı takip lazım rahimden dolayıAynen, gerçekten bambaşka bir şeymiş. Çok şükür... Sanırım doğuma kadar, elimize sağsalim alana kadar hep ölüp ölüp dirileceğiz. Endişe hiç bitmiyor. Bir sonraki randevum 1 aralıkta bu arada
Hayırlı ugırlu olsun ben de bugün beş haftayı bitirdim ben de daha doktor gitmedim lk randevum haftaya cuma yani beş artı beş olacagım inşallah klp atkısını da duyarızKızlar bende 5 mhaftadayim. Ama ben daha baktiramadim .çarşamba inş hem kese hem kalp duyarız. Ben de progestan kullaniyom. Hamile kalmadan beri .ama ara ara kamp gibi bişey girip çıkıyor...doktor rahim büyüyor çok su iç dedi bana.bu arada sabah 5 de 6 da heyecan yapiyom uyaniyom kızlar ya ben uyuyamiyom
Kızlar bende 5 mhaftadayim. Ama ben daha baktiramadim .çarşamba inş hem kese hem kalp duyarız. Ben de progestan kullaniyom. Hamile kalmadan beri .ama ara ara kamp gibi bişey girip çıkıyor...doktor rahim büyüyor çok su iç dedi bana.bu arada sabah 5 de 6 da heyecan yapiyom uyaniyom kızlar ya ben uyuyamiyom
Kızlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ama 5 hafta kalp atışı için çok erken ben dün doktora gittim 6+6 da ancak duydum keseyi görmeniz muhtemel ama duyamasanızda kendinizi strese sokmayın çünkü melekler daha çokkk çokkk ufak :)Hayırlı ugırlu olsun ben de bugün beş haftayı bitirdim ben de daha doktor gitmedim lk randevum haftaya cuma yani beş artı beş olacagım inşallah klp atkısını da duyarız
Canım çok sevindm senin adına hangi testler yapıldı yazarsan kaydediym benmde aklmda olsn isterm doktordan aynı durumdaydk bilmyrm hatrlyrmsn amaBen haftaya tekrar gidicem canım hep test yaptılar bugün sonuçlar için hemde 12 haftaya kadar biraz daha sıkı takip lazım rahimden dolayı