- 8 Eylül 2018
- 240
- 161
Allah razı olsun sen ne zaman gidiyisin beyaa :))Maşallah canım çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun sen ne zaman gidiyisin beyaa :))Maşallah canım çok sevindim
kizlar ben dayanamadim idrar testi yaptim bugun 6.gunum hayalet cizgi cikti dikkatli bakinca goruluyor dunde oyle cikti
Kuzum biraz önce konuştum doktorla progestan 100mg kullanıyordum günde 3 kere şimdi onu yine 3 kere ama 2ser tablet kullan Pazartesi haberleşelim dedi sanırım Pazartesi günü giderimAllah razı olsun sen ne zaman gidiyisin beyaa :))
tm cnm bugun alim yarin sabah ilk idrarla yaparim her eczanede varmi fiyati ne kadarCanım ben dün kan testi yaptırdım çıkmasına rağmen normal 5 liralık olanlarda bendede çok silik çıktı merak etme erken olan testler var onda ise belirgin şekilde çıktı ıstersen onlardan al
ay ins cnm sagolBenimde öyleydi ama 9. Gün falandi baktığımda silik çıktı var bence şimdi den hayırlı olsun
tm cnm alicam bugunCanım 25 tl sanırım en son ben almadım eşim aldı ama ya 20 ya 25 olması lazım
Hadi insallah güzel haberlerle gel.. :) bende progestani fitil olarak kullanıyorum günde 4 defa ve kullanmaya devam et dedi.. sanırım 2 ay kadar kullanmaya devam edicemKuzum biraz önce konuştum doktorla progestan 100mg kullanıyordum günde 3 kere şimdi onu yine 3 kere ama 2ser tablet kullan Pazartesi haberleşelim dedi sanırım Pazartesi günü giderim
ben gunde bi tane igne vuruluyorum aciyor kalcam artk bide gobekten kan sulandirici vuruyorum gebelik pozitif olsada devammi ediliyor ignelereHadi insallah güzel haberlerle gel.. :) bende progestani fitil olarak kullanıyorum günde 4 defa ve kullanmaya devam et dedi.. sanırım 2 ay kadar kullanmaya devam edicem
Edilir herhalde bilmiyorum ki canım düşme ihtimalini azaltiyormuş bu progestan ilaçları ama iğneden yorulduysan artik. Konuş Dr la fitil, jel veya hapa cevirebilirmiyz diyeben gunde bi tane igne vuruluyorum aciyor kalcam artk bide gobekten kan sulandirici vuruyorum gebelik pozitif olsada devammi ediliyor ignelere
bugun aradim cnm jele cevirdiEdilir herhalde bilmiyorum ki canım düşme ihtimalini azaltiyormuş bu progestan ilaçları ama iğneden yorulduysan artik. Konuş Dr la fitil, jel veya hapa cevirebilirmiyz diye
cok sevindim canim hadi cok sukur biz de bugun keseleri gorduk 1 tanesi cok guzel gorunuyor saglikli dedi biri tam gelismemis dedi bakalim. Benim de 5 haftalik gorundu ultrasonda 8 gun sonra kalp atisi icin gelebilirsin dedi hayirlisi insallah hepimiz icinYeni geldim eve karnimdan baktı Dr alttan bakmayı pek tercih etmiyorum dedi. 1 kese gördük 2. De olabilir erken dedi 10-15gun sonra kalp atışı duycaz inşallah ultrasona Gore 5 haftalık :))
Canim cok zor biz ne soylesek bos ama sana diyecegim tek sey umudunu yitirme biraz toparlan denemeye devam et insallah benim de ilk tedavim hersey yolunda olmasina ragmen tutmamisti vardir mutlaka hayir...Kızlar olmadı benim nasip değilmiş
Evet şükürler olsun canım bi ilk kan testinde bide bugün çok heyecanlıydim beklerken adim söylendiğinde koşa koşa gittim muayene odasınacok sevindim canim hadi cok sukur biz de bugun keseleri gorduk 1 tanesi cok guzel gorunuyor saglikli dedi biri tam gelismemis dedi bakalim. Benim de 5 haftalik gorundu ultrasonda 8 gun sonra kalp atisi icin gelebilirsin dedi hayirlisi insallah hepimiz icin
Kızlar olmadı benim nasip değilmiş
Canimmm hadi hayirli olsunnnnnbugun aradim cnm jele cevirdi
sagol cnm benim kan persenbe gunu vericem ins idrar testi beni yaniltmazCanimmm hadi hayirli olsunnnnn
Canım günaydın bu takvimi bende yapmaya çalıştım da olmadı çookk ama çok açıklayıcı bir şekilde anlatirmisin sana zahmetsagol cnm benim kan persenbe gunu vericem ins idrar testi beni yaniltmaz
Henüz o aşamaya gelmesemde sanirim ustteki yorumda tahmini boyu yazan yeşil yer var ya onun altındaki yere tikla. Hamilelik takvimi yaziyo. Çocuğun muhtemelen dogacagi tarihi gircekmissin mesela 01-01-2018 oyle okudum bi dene istersen arkadaş yazana kadarCanım günaydın bu takvimi bende yapmaya çalıştım da olmadı çookk ama çok açıklayıcı bir şekilde anlatirmisin sana zahmet