11 tane toplanmisti benden
Oo cok iyiymiş canım senin benden 2 tane toplanabildi. Onlarinda sadece 1 ı döllendi. Kac tabesi döllenmişti senin ? Dondurulmuşun var mi? Bi de istanbul sa misjn sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 tane toplanmisti benden
10u dollenmisti,3. Gune gelindiginde 7 tane vardi,bu 7 tanenin icinden en iyi iki tane transfer edildi. Geri kalanlar da 5. Gune kadar yasayacak mi diye bakildi ama 5. Gune gelindiginde hicbirisi dondurulacak kalitede olmadigi icin dondurulmusum yok. Surec yeniden baslayacak o yuzdenOo cok iyiymiş canım senin benden 2 tane toplanabildi. Onlarinda sadece 1 ı döllendi. Kac tabesi döllenmişti senin ? Dondurulmuşun var mi? Bi de istanbul sa misjn sende
Amin canım öyledir Allahın izniyle sen hiç merak etme inşallah bir kaç gün sonra sende alacaksın güzel haberleri inanıyorum ben ins kuzum
Ben Ankaradayim,yazmayi unutmusumOo cok iyiymiş canım senin benden 2 tane toplanabildi. Onlarinda sadece 1 ı döllendi. Kac tabesi döllenmişti senin ? Dondurulmuşun var mi? Bi de istanbul sa misjn sende
10u dollenmisti,3. Gune gelindiginde 7 tane vardi,bu 7 tanenin icinden en iyi iki tane transfer edildi. Geri kalanlar da 5. Gune kadar yasayacak mi diye bakildi ama 5. Gune gelindiginde hicbirisi dondurulacak kalitede olmadigi icin dondurulmusum yok. Surec yeniden baslayacak o yuzden
Tek yumurta ikizi mi olmus o zaman :) masAllah.. kac yumurta dondurdular? Benim transfer 2 kasımda. 1 tane transfer edilecek geriye 1 tane yumurtam kaldi dondurulacak....Ben 1 diye biliyorum
Benimde 1 dondurulmuş varTek yumurta ikizi mi olmus o zaman :) masAllah.. kac yumurta dondurdular? Benim transfer 2 kasımda. 1 tane transfer edilecek geriye 1 tane yumurtam kaldi dondurulacak....
hadi bakim cnm hayirli haberle gel ins bebisi gorursunYarın kese görmeye gidicm kızlar dua edin :)
Yarın kese görmeye gidicm kızlar dua edin :)
insallah canim guzel haberlerle gel. Ben de yarin kese icin gidicem kontrole. Rabbim yardimcimiz olsunYarın kese görmeye gidicm kızlar dua edin :)
guzel haberle gel cnmKızlar günaydın bugün test günüm 12. Gün şimdiye kadar hiç test yapmadım sabrettim inşallah güzel sonuçlar alır burada sizlerle paylaşırım ben de :)
Kızlar günaydın bugün test günüm 12. Gün şimdiye kadar hiç test yapmadım sabrettim inşallah güzel sonuçlar alır burada sizlerle paylaşırım ben de :)
hadi bakalım inşallah iki tane daha güzel haber gelecekkizlar ben dayanamadim idrar testi yaptim bugun 6.gunum hayalet cizgi cikti dikkatli bakinca goruluyor dunde oyle cikti
ins kuzum yahadi bakalım inşallah iki tane daha güzel haber gelecek
Tebrik ederim 5. Gün için yüksek değer inşallah böyle artarak devam ederBen test yaptım dayanamadım kızlar ama transferden sonra beşinci günüm çift embriyo konulmuştu sonuç 28.16 çok erken olmasına rağmen sonuç bu ama bilemiyorum
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gör Canım
Benimde öyleydi ama 9. Gün falandi baktığımda silik çıktı var bence şimdi den hayırlı olsunkizlar ben dayanamadim idrar testi yaptim bugun 6.gunum hayalet cizgi cikti dikkatli bakinca goruluyor dunde oyle cikti
Maşallah canım çok sevindimYeni geldim eve karnimdan baktı Dr alttan bakmayı pek tercih etmiyorum dedi. 1 kese gördük 2. De olabilir erken dedi 10-15gun sonra kalp atışı duycaz inşallah ultrasona Gore 5 haftalık :))