Kızlar şimdiden stresle başlarsınız bu yola 9 ayı nasıl bitiriceksiniz yapmayın nolur böyle
üzüntüden başka bişey geçmez elinize . Şu an içimizde bi mucize gerçekleşiyo düşünsenize bu vakitleri güzelce geçirin gülücük saçın etrafınıza elinizi karnınıza koyun konuşun hem kendinizi sakinlestirmiş olursunuz hem de pozitif enerji yayarsınız
benim dün oldu transferim ınanın eve geldim kapidan girdim konusmaya başladım bak annecim burası senin evin burası odan buraya beşiğini yerlestiricem diye sözlerde büyü etkisi vardır unutmayın
eşime diyorum gel elini koy göbeğime senide hissetsin diyorum garibim elleri titreye titreye koyuyo göbeğime olumlu düşünmek için o kadar çok sebeb var ki
yoksa stresle günler geçmez canlarım tuttu mu tutmadı mı heh hamileyim ama şimdi kese göründü mü kalp atışını duyamadım olumsuzluk olumsuzluğu getirmekten başka bişey yapmaz
. Yakın bi arkadaşım hatta 3 arkadaşım gebeliklerinde öyle bi stres yaptı kiler ki çocukları doğduğunda hepsi kolikti ağlamaktan ciğerleri sökülüyodu resmen yavrucakların biz böyle olmayalım Allahın izniyle . Biz seçilmiş kişileriz Rabbimiz sabrımızı çabamızı görmek adına sınıyo bizi biz bu sınavı güzel atlatıcaz InşAllah