- 8 Eylül 2018
- 240
- 161
Merhaba kızlar ben de adetimin ilk gününü bekliyorum folik asit ve d vitamini alıyorum şimdilik, ilk kez deniyoruz sizlerin de ilk mi
Evet canım benim de ilk transfer oldu günümün dolmasını bekliyorum sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ben de adetimin ilk gününü bekliyorum folik asit ve d vitamini alıyorum şimdilik, ilk kez deniyoruz sizlerin de ilk mi
Cuma günü 3/1 oranında yapıldı inşallah dediğin gibidir :)Ne zaman çatlatma iğnesi yapıldı canımmm ? Bence o çizgiler yalancı değil
Transfer sonrası 4. Gün yapıldı 3/1 oranında doktorum öyle istedi... onun için kafam çok karışık keşke :)Çatlatma iğnesinden kaç gün geçti? 10 gün olduysa gerçektir o çizgiler :))
Ay cok heyecanliii . Hadi hayirlisi olsun. 2 embriyo mu transfer edildi ?Bir saat önce transferim oldu :)) idrar konusu baya zorluyo evet ama işlem çok kısa sürdü. Sonrasında doktorum tuvalete girebilirsin dedi ben bi on dakika yattım öyle girdim.
Ultrasonda rahime gönderilişlerini görmek çok büyülüydü gerçekten. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hadi hayirli olsun canim sende bekleyenler kervanına katildin artik :)Bir saat önce transferim oldu :)) idrar konusu baya zorluyo evet ama işlem çok kısa sürdü. Sonrasında doktorum tuvalete girebilirsin dedi ben bi on dakika yattım öyle girdim.
Ultrasonda rahime gönderilişlerini görmek çok büyülüydü gerçekten. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Merhaba kızlar ben de haftaya bahçeci fulyada ilk görüşmeme gideceğim çok heyecanlıyım inşallah hepimizin gönlüne göre verir
Amin canim inşallah ilk seferde hayirli olumlu sonuclar alirsinMerhaba kızlar ben de haftaya bahçeci fulyada ilk görüşmeme gideceğim çok heyecanlıyım inşallah hepimizin gönlüne göre verir
Canim senin ne zaman oldu transferin. Bende transfer sonrasi bekleyenlerdenimHadi bakalım.güzelim hayırlı olsun inşallah tedavin bende bahçeci fulyada tedavi oldum hatta transferim bile oldu sonucu bekliyorum. Hayırlı sonuçlar alalım hep birlikte İNŞALLAH
Bir saat önce transferim oldu :)) idrar konusu baya zorluyo evet ama işlem çok kısa sürdü. Sonrasında doktorum tuvalete girebilirsin dedi ben bi on dakika yattım öyle girdim.
Canim senin ne zaman oldu transferin. Bende transfer sonrasi bekleyenlerdenim
İnşallah canim inşallah hayirlisiyla güzel sonuclarin olur :) ngs li ne demek canimCanım ben 15 eylülde transfer oldum 2 adet ngsli 5.ci gün embriyosu koydular.testide 26 eylüle vermişler ama ben hiç saymıyorum gün falan normal hayatima devam ediyorum bakalım sonuç hayirli olur İNŞALLAH.... 13 senelik bekleyiş son bulur
İnşallah canim inşallah hayirlisiyla güzel sonuclarin olur :) ngs li ne demek canim
Evet canım benimde 13 ünde oldu transferim. 24 ü test günüm. Rabbim yardımcımız olsun. Madden manen yipratici süreçler.Allah razı olsun canım seninde transferin oldu galiba tutunsunlar kuzucuklar bize İNŞALLAH..
Ngs embriyoyu ispanyaya yolluyoruz genetik taramadan geciyo detaylı inceleniyo kromozom bozukluğu varmi yokmu ona bakiliyo bizde 4 tane yolladık 2si bozuk 2si sağlam geldi onu transfer ettiler canım. Çok maliyetli işler Allahım yardımcınız olsun
Evet canım benimde 13 ünde oldu transferim. 24 ü test günüm. Rabbim yardımcımız olsun. Madden manen yipratici süreçler.
Estağfurullah canım iyi ki girdin birbirimize moral oluyoruz bu süreçte. Senin 5.gün embriyosudur o zaman 24 unde cagirdiysaLafın arasına girmiş gibi oldum ama gorunce dayanamadım yazaym dedim :)) benimde 15. İnde transfer gerçekleşti Dr. 24. Ünde çağırdı sonuç ne olursa olsun gelip söyleyelim haber verelim inşallah herkesin hayırlısıyla pozitif çıkar :) yeni üye oldum iyiki de gelmişim moral oluyo
Estağfurullah canım iyi ki girdin birbirimize moral oluyoruz bu süreçte. Senin 5.gün embriyosudur o zaman 24 unde cagirdiysa