- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun canim. Buna da shukur demek duser bize.Günaydınlar
Bulantılarım başladı kızlar şimdi yoldayım birde okula gidiyorum off
Canım bn de iki farklı doktora gittim farklı hafta hesabı yaptılar kafam karıştı bi de geç döllenme olduğu için bilemedim haftamı ama 6.haftadayım bnm hesabıma göre yarın da randevum varCanim mm olarak kacti bilmiyorum ama Ben 6+1de duymustum alttan muayene ile. Doktor cok kucuk kalp atislarini goruyorum demisti, ama benimde icim rahatlasin diye kisacik dinletmisti.
Alttan olursa gorunebilir bence. Ben zaten acele etmedim. Degerim 12000 uzeri olduktan 1 hafta sonra ultrasona gitmistim. Hepsini tek seferde gormek icin.Canım bn de iki farklı doktora gittim farklı hafta hesabı yaptılar kafam karıştı bi de geç döllenme olduğu için bilemedim haftamı ama 6.haftadayım bnm hesabıma göre yarın da randevum var
Ben ikizlerimde tedavi olduğu için haftada iki kez giriyordum ultrasona merak etme birşey olmaz hareketleri hissedene kadar normal sürekli gitmekGünaydın bayanlar cuma kalp atışı için gitmiştim ufak olduğu için dinleyemedim bugün tekrar dinlemeye gideceğim ultrason girmem sıkıntı olur mu? sizce
Bişey değip değip geçiyormuş gibi mi ? Benim öyle oluyordu da lekelenme olduğundaGünaydın kızlar
Bnde perşembe gidicem kalp atışını duymak için. Dün sol kasığımda tarif edemediğim garip şeyler oldu. Ağrı desem değil kasılma değil. Sonrada çok açık pembemsi leke geldi kesildi.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel=)Nasılsınız kızlar?Herkes iyidir insallah.Olabildiğince :)
Sikayetleri olanlara,lekelenmeleri olanlara Allah kolaylik versin insallah kisa surede son bulur❤
Benimde mide ciddi rahatsiz edici.Acken daha iyiyim sabah ama özellikle yedikten sonra hem hicbisy yememis gb oluyorum hemde cok zorlaniyorum bogazimda bekliyor hersey sanki.Aksama dogru fazlalasiyor.
Cubuk krakerdende tiksindim yağ kokuyor.
Elma,ayva,havuç fln iyi geliyor.Yemekten sonra elimde bide onlardan oluyor :)
Bugün 4buçukta randevum var,inşallah güzel haberler alırız❤
Bulantılar 7. Hafta da mı başladı sizde? Ben de de başalayacak mı acaba diye düşünüyorumGünaydınlar
Bulantılarım başladı kızlar şimdi yoldayım birde okula gidiyorum off
Canim herkeste farkli oluyor . Bnm 9 haftaya geliyor bulantim yok cok shukur. Sadece ishtahsizlik ve koku hassasiyeti cok fazla. Hersey kokuyor bana. Burnumu koparasim varBulantılar 7. Hafta da mı başladı sizde? Ben de de başalayacak mı acaba diye düşünüyorum
Bende de var birkaçgündür ama yiyorum yine birşeyler yedikten sonrada bulanıyor ama kusacak kadar değil henüz ama bukdr erken başladıysa artacak gibi geliuor bana genelde 7-8haftalarda başlıyor bulantılar çünkü :/Kızlar bende de mide bulantısı cok var birsey yiyemiyorum ama cok cabuk acıkıyorum herseyden tiksiniyorum . Bulantıdan uyuyamıyorum bile. En sonunda kustum birZ rahatladım sizinde bu kadar var mı bulantınız ? Normal miböylesi?