- 15 Nisan 2017
- 13.472
- 15.902
- 298
Demet' te burası Karşıyaka iş merkezine yakın Çağdaş marketin yanıNerde canım bende ankaradayım
Devletten memnun kalmadım
Çok kalabalık oluyor
Gideceksen erken saatte gitmeni tavsiye ederim çünkü giren çıkmıyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demet' te burası Karşıyaka iş merkezine yakın Çağdaş marketin yanıNerde canım bende ankaradayım
Devletten memnun kalmadım
Çok kalabalık oluyor
Kızlar ben çok çok açık çay içiyorum günde iki kere falan sorun olur mu ki
Girebilirsin bisey olmaz ben ayni gun 2 saat arayla once devlette sonra ozelde girdim. Doktoruma sordum 2 saat once devlette ultrasonla baktilar bir sikinti olur mu tekrar ultrasona girersem dedim, yok bisey olmaz dedi kendisi de bakti hatta kalp atisini dinledik tam 7+0Günaydın bayanlar cuma kalp atışı için gitmiştim ufak olduğu için dinleyemedim bugün tekrar dinlemeye gideceğim ultrason girmem sıkıntı olur mu? sizce
Sizinle beraberiz demekki benim de an itibariyle 7+0 Allah tamamına erdirsin Sağlıcakla gelsinler dünyamıza :)Girebilirsin bisey olmaz ben ayni gun 2 saat arayla once devlette sonra ozelde girdim. Doktoruma sordum 2 saat once devlette ultrasonla baktilar bir sikinti olur mu tekrar ultrasona girersem dedim, yok bisey olmaz dedi kendisi de bakti hatta kalp atisini dinledik tam 7+0
Çay demir eksikliği olduğu için içmemeniz gerekşyor diye biliyorum bende severim ama anca misafirlikkerde şuan kimse bilmediği için içiyoeum evde hiç içmiyıyorum okadar açık içerseniz bişey olmaz sanırım ama yinede hiç içmememk daha iyidir :)bende o kadar içiyorum bir sabah kahvaltı birde öğleden sonra.. olmaz diye düşünüyorum ama dr danışmakta fayda var
Amin insallah. Bu arada ben an itibariyle 8+5 im azicik ondeyiz biz :)Sizinle beraberiz demekki benim de an itibariyle 7+0 Allah tamamına erdirsin Sağlıcakla gelsinler dünyamıza :)
Çay demir eksikliği olduğu için içmemeniz gerekşyor diye biliyorum bende severim ama anca misafirlikkerde şuan kimse bilmediği için içiyoeum evde hiç içmiyıyorum okadar açık içerseniz bişey olmaz sanırım ama yinede hiç içmememk daha iyidir :)
Uzulmeyin ilk uc ay kilo dahi versek bebekler zaten susam tanesi kadar onlar bizim vucudumuzdaki depolardan gerekli besini aliyorlar. yine de ne yersek kar tabi en azindan kendimiz icin gucsuz kalmamak icin. bunun icin kendinizi uzmeyin ilk 3 ayi atlattiktan sonra nasil olsa istahimiz artacak allahin izniyle. O zaman beslenmemize dikkat edebiliriz.evet haklısınız ama midemin bulantısını bastırıyor bir nebzede olsaaslında süt içmemiz gerek ama tost türü şeyler dışındaki herşey midemi bulandırıyor hiç sağlıklı beslenemiyorrum ve bu durum beni çok üzüyor
Bende o durumdayım inan şuan yatıyorum devamlı uyumak iatiyorum geçsin diye içecek içemiyorum su hariç birde soda geçecek inşallah hepsievet haklısınız ama midemin bulantısını bastırıyor bir nebzede olsaaslında süt içmemiz gerek ama tost türü şeyler dışındaki herşey midemi bulandırıyor hiç sağlıklı beslenemiyorrum ve bu durum beni çok üzüyor
Geçen hafta perşembe beta 20500 civarıydı artık bugüne iyice yükselmiştir gideyim bakalım görünür belkiAlttan olursa gorunebilir bence. Ben zaten acele etmedim. Degerim 12000 uzeri olduktan 1 hafta sonra ultrasona gitmistim. Hepsini tek seferde gormek icin.
Uzulmeyin ilk uc ay kilo dahi versek bebekler zaten susam tanesi kadar onlar bizim vucudumuzdaki depolardan gerekli besini aliyorlar. yine de ne yersek kar tabi en azindan kendimiz icin gucsuz kalmamak icin. bunun icin kendinizi uzmeyin ilk 3 ayi atlattiktan sonra nasil olsa istahimiz artacak allahin izniyle. O zaman beslenmemize dikkat edebiliriz.
Hıııımm :)Amin insallah. Bu arada ben an itibariyle 8+5 im azicik ondeyiz biz :)
Bende o durumdayım inan şuan yatıyorum devamlı uyumak iatiyorum geçsin diye içecek içemiyorum su hariç birde soda geçecek inşallah hepsi![]()
Bugun doktora gittim.yine gözükmedi kese boş.acile yönlendirdi kürtaj icin.ama acildeki doktor onaylamadi kurtaji.1 hafta daha bekleyelim dedi.kesem 20mm imis 25 den sonrasi boş gebelikmiş.kendimi hazirlamistim bugün kurtaja.şimdi 1 hafta nasil gecicek
Çalışıyormusun? Benim bir kızım var okula götürüp getiriyoeum erken kalkıyoruz mevbur sonea yatıyırum zoraki yemek yapıyorum işte mecbur o var ben yemesemde çok zorrBu sikayetleri yalniz ben yasiyormusum gibi hissediyordum, yalniz olmadigimi gormek bi nebze iyi geldi. Keske bende uzatip ayaklarimi yatabilsem![]()
İnşallahİnşallah tatlım yavrularımızı sağ salim sağlıklı hepimiz kucağımıza alalım hayırlısyla
Çalışıyormusun? Benim bir kızım var okula götürüp getiriyoeum erken kalkıyoruz mevbur sonea yatıyırum zoraki yemek yapıyorum işte mecbur o var ben yemesemde çok zorr