• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Hadi inşallah güzel haberlerle gel=)
Geçen sene aynı takvimle 9 ay bekledim cnm:) sizin topiğe bi bakayım dedim nostaljik oldu ay çok heyecanlı. Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize.bnm 9 ekim görünüyodu 2 ekimde geldi.hamileyken zmn geçmiyodu bana.

Geçen sene aynı takvimle 9 ay bekledim cnm:) sizin topiğe bi bakayım dedim nostaljik oldu ay çok heyecanlı. Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize.bnm 9 ekim görünüyodu 2 ekimde geldi.hamileyken zmn geçmiyodu bana.
Ay ne güzell=) Amin allah razı olsun inşallah. Benim de 9 ekim görünüyor ama ben eylül de gelecek diye tahmin ediyorum=) yada belki benim de 2 ekim olur=)

arkadaşlar doktorum bana progestan vermişti içinde sadece 1 tablet var içmemiştim bugün içeyim dedim baş dönmesi+ uyku yapıyor her kullanımda mı böyle bu ilaç kullanan varmı?o_O

arkadaşlar doktorum bana progestan vermişti içinde sadece 1 tablet var içmemiştim bugün içeyim dedim baş dönmesi+ uyku yapıyor her kullanımda mı böyle bu ilaç kullanan varmı?o_O
Ben kullanıyorum o etkileri yapacağını doktorum bana söylemişti ama ilkinde yaptı sonrakilerde herhangi bir yan etki yaşamadım ben.

Saat 3 gibi kan vermeye gideceğim. İnşallah katlamıştır değerim.

Bir de meme uçlarım çok acıyor ya sağ meme özellikle çok rahatsızlık verici

Benim daha 2 gün oldu bu meme hassasiyeti. Heryerinde değil de sadece ucu sağ çok fena öyle dokununca filan değil de birde geliyor canım yanıyor
canim benimdr 1 2gece oyle olduu resmen sabah kadar uyuyamadim cok normal bunlar sen daha once kan vermemismiydin bugun neden veriyorzun

Tepe tip merkezi Özgür karaahmetoğlu.çok Planlı çalışıyo hastalarına dosya tutuyo hastasını önemsiyo her şey iyi güzel de doğum yaptırmıyor :KK43:
Nerde canım bende ankaradayım
Devletten memnun kalmadım
Çok kalabalık oluyor

Back
X