• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kesinlikle stres tetikliyor
Bende dusukde cok stresliydim sebeplerimde vardi stresime cok aglamistim ve dustu
Suan cok rahatim Allaha sukur hic hamis gibi degil normal hayatima devam ediyorum geziyorum alisveris yapiyorum isimi yapiyorum cok da rahatim.

Tabiki Rabbim ne yazdiysa o ama stres tetikliyor

Ewt o yüzden stres yapmıyoruz. Bol bol gülüyoruz bize iyi gelen şeyleri yapıyoruz

Canım nasıl oldun? Benim durdu çok şükür hep dinleniyorum. Sadece özellikle akşamları çok fazla bacak ağrım oluyor :KK43: normal mi bilmiyorum sen de oluyor mu?

Canım 2 gün lekelenmem olmamıştı dün akşam yine kırmızımsı pembemsi lekelenmem oldu. Bugünde çok azcık kahverengimsi geldi. Hep dışardaydım bugün .
İşe de gitmiyorum 3 hafta olacak.
Bacaklarım kasıklarım arada ağrıyo ewt

Canım 2 gün lekelenmem olmamıştı dün akşam yine kırmızımsı pembemsi lekelenmem oldu. Bugünde çok azcık kahverengimsi geldi. Hep dışardaydım bugün .
İşe de gitmiyorum 3 hafta olacak.
Bacaklarım kasıklarım arada ağrıyo ewt
Hep yat dinlen diyor mimikler resmen, ben de yatınca sorun yok, ama yürüyüp yorulunca sıkıntı oluyor işte, sanırım şu dönemi atlatana kadar dinlenip bol su ile geçirsek iyi olacak canım ☺️

Evet ya durduk yere insanı etkiliyor hayatının ortasına bmba atyr sanki
Canım moralini bozmak istemem ama bence bir doktora daha git kendine bir doktor belirle benim Kahberengi lekem oldu doktor hiç öyle Yerleşme kanaması filan demedi.bana dedikleri Şunlar :" plasenta oluşuncaya kadar plasentanın Görevini progesteron hormonu üstlenir.Bu hormon tıpkı plasenta gibi snne ile bebek Arasında madde alışverişini Sağlar ama bu hormonun yeterli salgılanamsdığı olur ve lekeye sebep olabilir.uştrasonda işler yolundaysa aklımıza sadece bu Gelir.ptogestan ilacı yazıyorum eğer gerçekten de hormon eksikliği varsa lekelenmen duracaktır ama yok hala devam ediyorsa buna yapacak bişey yoktur." yarın lütfen başka bir doktora git

Bana hic bisey vermeden yolladı olabilir dedi keseye baktı normal dedi ama hala devam ediyor korkmuyorum degil acikcasi
Annemde bana olabilir dedi bağzı gebeliklerde lekelenme olabiliyormuş işte insan korkuyo ben doktoruma sordum dediki leke veya kan hep riskli bi durum hatta istirat et falan demedi naparsan yap düşeceği varsa düşer dedi bilmiyorum garip allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım

Hep yat dinlen diyor mimikler resmen, ben de yatınca sorun yok, ama yürüyüp yorulunca sıkıntı oluyor işte, sanırım şu dönemi atlatana kadar dinlenip bol su ile geçirsek iyi olacak canım ☺️

Canım bende perşembeye kadar yatıcam. Kahvaltımı yapıyorum hemen yatıyorum. Sadece lavaboya ve su vb ihtiyaçlar için kalkıyorum. Eşim yapıyo sağolsun herşeyi. 15 günde 1 de temizliğe gelen ablamız var. İdare edicez artık. Ben çok hiperaktifimdir yerimde duramam ama mecbur. Bana da dr istirahat dedi.

Allah allah olabilir canım ben hiç çay kahve içmediğimden ama kola delisiyim öğrendiğimden beri kola eve girmiyordu eşim yasaklamıştı bende istemiyordum ama cuma günü lekelenmem gelince tüm morelim alt üst oldu bi bardak içtim artık
Kanama olmadıkça korkulcqk bişe yok

Kızlar son bi kaç gündür hiç su içemiyorum doğru dürüst. Su midemi bulandırıyor sanki ağzımda devamlı garip bir tat.. Bol bol su içmemiz gerekirken ben içemiyorum morelim bozuluyor :KK43:
Ben de aynı durumdayım. Faydalı ne varsa yüzüne bakamıyorum malesef. Biraz daha sabr etsek geçer inşallah. Ben biraz kuru incir kaynatıp suyunu içebildim 1-2 gün. Şimdi onu da içemiyorum.

Bence ben çok kilo alıyorum tartılmaya korkar oldum. İştahım çok açık keşke biraz midem bulansa sürekli turşu zeytin yemekten şiştim. Bu durumda hamilelik zehirlenmesi olabilirmiş. Kendime nasıl mani olamıyorum bu da mı hormonlar yüzünden. Ben sizinle dertleşmek istedim sadece.

Bence ben çok kilo alıyorum tartılmaya korkar oldum. İştahım çok açık keşke biraz midem bulansa sürekli turşu zeytin yemekten şiştim. Bu durumda hamilelik zehirlenmesi olabilirmiş. Kendime nasıl mani olamıyorum bu da mı hormonlar yüzünden. Ben sizinle dertleşmek istedim sadece.
Ben de durmadan aciktigim icin mecbur yiyordum dune kadar, ama dun cok fena oldum. Kabiz olmusum bi sistim, ne yedigimi sindiriyor midem ne geri cikartiyor, cok rahatsiz etdi. Bugun sadece 1 kase corba yedim ve activia yogurt ictim. Biraz fayda etdi sanki. Rahatsiz olarak uyuyunca butun gece ruyamda fermente lahana turshusu yapmaya calisiyordum, probiotikler bagirsaklara iyi gelir diye

Back
X