Bisi sorabilirmiyim adetinin kaçıncı geciktigi gün bu boyutKaç gün önceydi bu mm canım ? Benimde cuma günü 1.84 cm di keseyle yolk sac gözüktü ama bebek gözükmedi endişeliyim biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisi sorabilirmiyim adetinin kaçıncı geciktigi gün bu boyutKaç gün önceydi bu mm canım ? Benimde cuma günü 1.84 cm di keseyle yolk sac gözüktü ama bebek gözükmedi endişeliyim biraz
Kaç gün önceydi bu mm canım ? Benimde cuma günü 1.84 cm di keseyle yolk sac gözüktü ama bebek gözükmedi endişeliyim biraz
Benim cuma günü oldu canım koyu kahverengi oldu az sonra açık kahverengi ye döndü doktora gittim hemen iğne yaptı ve progestan verdi günde 3kere ultrasonda herşey normaldi ama tisk her zaman kanama ve leke dedi korluttu ama gebelikte olabiliyomuş bende cok korkuyorumKızlar su an 5 haftalik hamileyim ve biraz önce lavaboda şeffaf akıntı ile pecetede pembe lekelenme oldu böyle bir durum yaşayan varmi yada napmaliyim
Canım adet tarihim 7 ocak bitişte 13 ocak ama benim döngülerim 35,36 gün oluyor niye yüksekmiki ?Bisi sorabilirmiyim adetinin kaçıncı geciktigi gün bu boyut
Kızlar bişe soylicem bu leke için bilmiyorum alakası gerçekten varmı yokmu benim 5 gün falan peceteye lekelenmem geldi ancak ben hep çay icrdim zararı olmaz diye sinra nette baktım kahve çay vs zararlı diye bir yazi okuudm sonra icmz oldum 3 gün ve ozamanlar hic ama hiç lekem gelmedi sonra misafirliğe falan gidince mecbur içiyorsun demli demli ve her içtiğim günün akşamı lekelenmem tekrar gelir olduBenim cuma günü oldu canım koyu kahverengi oldu az sonra açık kahverengi ye döndü doktora gittim hemen iğne yaptı ve progestan verdi günde 3kere ultrasonda herşey normaldi ama tisk her zaman kanama ve leke dedi korluttu ama gebelikte olabiliyomuş bende cok korkuyorum
AA ne tesadüf benimde 7 ocak son adetim 11 bitiş Aralık'ta kimyasal geçirdim adet tarihim değişti ben kesemi adetimin geciktigi 14. Gün gördüm o yüzden sordum son adet e göre 7 haftalık hamilyiz şuan sen kaçıncı geciken günde gördünCanım adet tarihim 7 ocak bitişte 13 ocak ama benim döngülerim 35,36 gün oluyor niye yüksekmiki ?
Bende çarşamba günü için randevu alsam erkenmi diyordum alim bari ama sanki benim mm yüksek daha bebek gözükmediPerşembe günü görmüştük keseyi. 2.25 cm in üzerinde olunca kalp atışı duyulur dedi dr. Bebekte oluşmaya başlamış dedi hatta.
Allah allah olabilir canım ben hiç çay kahve içmediğimden ama kola delisiyim öğrendiğimden beri kola eve girmiyordu eşim yasaklamıştı bende istemiyordum ama cuma günü lekelenmem gelince tüm morelim alt üst oldu bi bardak içtim artıkKızlar bişe soylicem bu leke için bilmiyorum alakası gerçekten varmı yokmu benim 5 gün falan peceteye lekelenmem geldi ancak ben hep çay icrdim zararı olmaz diye sinra nette baktım kahve çay vs zararlı diye bir yazi okuudm sonra icmz oldum 3 gün ve ozamanlar hic ama hiç lekem gelmedi sonra misafirliğe falan gidince mecbur içiyorsun demli demli ve her içtiğim günün akşamı lekelenmem tekrar gelir oldu
Tatlım benim 15 şubat randevum vardı onda görmemişti değer 1880 di 22 şubatta yani perşembe gününe randevu aldım onda keseyle beslenme kesesi gözüktü ertesi günüde lekelenmem oldu malesef ama perşembe günğ gittiğimde 15mm olan kese lekelenme olduguunda ultrasona girdim 18mm olmuş ama bebek yok doktor hep kötü düşünme küçük anca diyo ama endişeliyimAA ne tesadüf benimde 7 ocak son adetim 11 bitiş Aralık'ta kimyasal geçirdim adet tarihim değişti ben kesemi adetimin geciktigi 14. Gün gördüm o yüzden sordum son adet e göre 7 haftalık hamilyiz şuan sen kaçıncı geciken günde gördün
Yani 4,5 hafta sonra görmüş oldum keseyi :) ama geç yumurtalama var bende döngüm uzun oldugundan bu çarşamba acaba gitsem kalp atışını duyarmıyım erkenmi bilmiyorumAA ne tesadüf benimde 7 ocak son adetim 11 bitiş Aralık'ta kimyasal geçirdim adet tarihim değişti ben kesemi adetimin geciktigi 14. Gün gördüm o yüzden sordum son adet e göre 7 haftalık hamilyiz şuan sen kaçıncı geciken günde gördün
Canım nasıl oldun? Benim durdu çok şükür hep dinleniyorum. Sadece özellikle akşamları çok fazla bacak ağrım oluyorLekelenmes olanlar, bnm de lekelenmem var hatta benden adet kanı gibi bile geldi. Bnde çok korktum ve çok ağladım çok üZüldüm. Ama çok üzülüp ağladıkça daha da arttı. Her lavaboya gittiğimde ağzım kalbimde oluyodu sanki. Stress yapmayın sakın üzülmeyin olmayacağı varsada oluyo. Stres iyi gelmiyo. Eğer Rabbim ömür biçtiyse bebişler illa doğar Rabbime emanet dinlenin istirahat edin ve bol su için. Ve bol bol dua edin.
Kesinlikle stres tetikliyorLekelenmes olanlar, bnm de lekelenmem var hatta benden adet kanı gibi bile geldi. Bnde çok korktum ve çok ağladım çok üZüldüm. Ama çok üzülüp ağladıkça daha da arttı. Her lavaboya gittiğimde ağzım kalbimde oluyodu sanki. Stress yapmayın sakın üzülmeyin olmayacağı varsada oluyo. Stres iyi gelmiyo. Eğer Rabbim ömür biçtiyse bebişler illa doğar Rabbime emanet dinlenin istirahat edin ve bol su için. Ve bol bol dua edin.
Canım kişisel bilgilere girdikten sonra aşağılarda hamilelik takvimi yazıyor tarihi oraya girdiğinde onaylayıp mesajlarının altına eklemiş oluyorsunkuzum kişisel bilgilerimde beklenen doğum tigi diye bir yzı yok ki... duruma mı yazim 31-10-2018 diye
5+4 canimŞuan kaç haftalıksin
Anladım çok dikkat et kendineCanım perşembe kalp atışını duymaya gidicem. Ağrılı lekelenme ve aktif kanama olmadığı için dr da bişey demiyo. Yapacağı progestanın dozunu artırmak.
Bana hic bisey vermeden yolladı olabilir dedi keseye baktı normal dedi ama hala devam ediyor korkmuyorum degil acikcasiBenim cuma günü oldu canım koyu kahverengi oldu az sonra açık kahverengi ye döndü doktora gittim hemen iğne yaptı ve progestan verdi günde 3kere ultrasonda herşey normaldi ama tisk her zaman kanama ve leke dedi korluttu ama gebelikte olabiliyomuş bende cok korkuyorum
Anladım çok dikkat et kendineBana hic bisey vermedi bebek keseye yerleşirken olabilir dedi yolladı