2018 Ekim Anneleri

Burda bir çok arkadaş geç döllenmeden dolayı keseyi geç gördüler ya da hamilelik haftaları değişkenlik gösterdi. Seninki de geç döllenme olabilir hemen canını sıkma. Bir de karından bakmış, belki henüz karından görmek erken olmuş olabilir, bana alttan bakmıştı öyle görmüştü mesela

Selam kızlar nasılsınız. Bende bu sabah bebişimin kalbini dinledim. Aslında hiç heyecan falan yoktu bende ama o sesi duyunca gözlerim doldu. Tekrar annelik duygusunu hissetmek çok güzel bişey. Bunu bizlere tattıran Allah'a hamd olsun. Bu arada 22 mm boyu acaba bu kese boyu mu bebek boyu mu heyecandan unuttum beni bi aydınlatın :) bir de bebişimin kalbi dakikada 170 atıyor. Ben doktoruma kızların kalbi 140 üzeri atarmış doğru mu diye sordum biz öyle şeylere inanmıyoruz ama 2 ay sonra kız olursa hatırlarısın bana demişti :)

INŞALLAH canım çok sağol allah razi olsun kese boyutunu söylemedi sadece 5 haftalik görünüyor dedi dün akşam gittiğim doktor başka bir doktordu beyaz nokta var çok küçük biihtimal belki bebektirama ben daha çok gelişimi durmuş bir gebelik görüyorum dedi

Merhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışık başka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Ve kızlar biliyor musunuz bebeğimin bugün resmen kafasını gördüm kalp atışını duyduğumda değil esas şimdi duygulandım Allah'ım korusun gözetsin amin

RABBİM hakkımızda hayirli olanı nasip etsin INŞALLAH olmasa da çok üzülme m çok şükür dünya tatlısı bir kızım var RABBİM hepimizinkini bağışlasın

Canim INŞALLAH önemli bişey degildir kendini uzme bak doktorun da iyi konuşmuş

Simdi doktorun yanindan ciktim.kalp atisini duyduk şükür.kalp atisi dakikada 128 dedi.balik hapi icin erken dedi zaten bulanti yaparmis.d vitaminim yerlerdeymis damlayi kullan dedi folik asite devam .2buxuk hafta sonra tekrar gidecez
Gözün aydın canım RABBİM hayirlisiyla kucagina alirsiniz darısı biz arkadaşların başına

Canim INŞALLAH önemli bişey degildir kendini uzme bak doktorun da iyi konuşmuş
Sağol canım Rabbim hepimizinkini zamanında ve Sağlıcakla kucağımızda görmek nasip etsin

Kese göründü mü peki bazen görünmüyor bebek bekle biraz niye moralini bozuyorsun

Dualarımız sizinle allah sağlıklı gebelikler nasip etsin , sevincimiZi tam yaşayamıuoruz hep bir şey olacak mı korkusu içindeyiz, sonu inş güzel olacak yavrularımıza kavuşacağız:)

Kızlar selam,
Benim de bebişim 8+3 de. 7. haftada baya kırmızı kanamam oldu. İğne vuruldu ve progestana başladım. Bebek iyi çok şükür. Kanamam da durdu hemen ama hala ilaca devam ediyorum. Doktorumun dediğine göre 3 aydan sonra bebekler progestan hormonu salgılamaya başlıyormuş. O zamana kadar kullanacağım sanırım. Kanamadan korkmayın arkadaşlar. Zaten gebeliklerin %40 ında oluyormuş.Eğer kalp atışında sorun olmazsa da genel olarak sorunsuz devam ediyormuş. Tabi Allah ne derse o...
Bu arada benim de inanılmaz karnım şiş. Sırf gaz. Nefes alamıyorum şişlikten. Progestan yapıyor diye vajinal kullanıma geçtim ama hala var.
Gaz olayını takip edelim. Bazı yrlerde hamilelik boyu olacak yazıyor. Umarım yavrum anasına çekmez :)

Ne güzel.ilk 3 ay kilo almamak en iyisi.sonraki aylar çok aliniyor.
Ama yine de boyle kendimi sis gibi hissediyorum nedense zaten bulantilardan ne yedigim belli ne yemedigim midemi bastirsin diye sabahlari 3 tane simit yiyorum :) neyseki almadim kilo. Insallah bu ay sonu bulantilar biterse cok dikkat edecegim kilo almak istemiyorum sonra gitmiyo vallahi

Bende suan kilo almadim umarim ilk 3 ayi kilosuz geciririm.
Ekmek falan tuketmemeye calisiyorum.
Corba -yogurt
Yumurta-peynir
Sutlac
Ekmeksiz sebze yemegi
Sadece salata
Aralarda ceviz vs gecistirmeye calisiyorum.
Kilo insani cok agirlastiriyor zaten cok kilo alinca cogunu kendimize almis oluyoruz.

Ayy ben de heyecanlandim 2. Bebekler ama insan yine de heyecanlaniyor :) insallah kiz dir Allah gonlune gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…