- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
Burda bir çok arkadaş geç döllenmeden dolayı keseyi geç gördüler ya da hamilelik haftaları değişkenlik gösterdi. Seninki de geç döllenme olabilir hemen canını sıkma. Bir de karından bakmış, belki henüz karından görmek erken olmuş olabilir, bana alttan bakmıştı öyle görmüştü meselaÇok moralim bozuk 12.9 mm kesem son adet tarihine göre 6+0 dayım. Ne bebeği görebildim nede doğru düzgün birşey söyledi. Kızlar normal mi gelişimi sizce. Moralimi çok bozdu kadın, öyle üstten öylesine bakti ultrason kagidida çok silik
Havuç suyu iyi gelirse yaz canım bizde denerizBenimde midem 2 gündür cok kotu devamli kazinma yanma gece uyuyamiyorum gaviscon da fayda etmiyor onerisi olan varmi havuç suyunu deneyecegim
Ya kesinlikle katılıyorum bu işlerden anlayan arkadaş var mıdır aramızda? Tüm grupların listesi var bizim yokBuarada sayfayı bi gönüllü alsa ne güzel olur şöyle tablomuz fln olsa
INŞALLAH canım çok sağol allah razi olsun kese boyutunu söylemedi sadece 5 haftalik görünüyor dedi dün akşam gittiğim doktor başka bir doktordu beyaz nokta var çok küçük biihtimal belki bebektirama ben daha çok gelişimi durmuş bir gebelik görüyorum dediIste demek istedigim olcmedende bekleyebilir tahminen.20mmde genelde gorunmeyince beklemiyor bile bazilari ama Allah razi olsun doktor stres yapma dedi.
Kac mm kesen?
O olustuktan sonra gununude yakalayabilir belli olmaz.
Bekle lutfen kotu dusunmeden❤
Insallah guzel haberler olacak❤
Canim bende gec duydum stres yapma.
Hatta bi olusum bile yoktu kesede.
Kizimda belim cok agrirdi benim.
Simdilik yok ama sık sık yurumelisin surekli oturuyorsan.Oturmak hic iyi gelmiyor bel agrisina..
Gecicidir insallah.
Gerekli diye bi kural yok canim gebelikte.
Herkesin hikayesi kendine özgü.
Kizimda hic bulanmamisti uyumaktan baskada belirtim yoktu ama bunda resmen duvara toslamis gibiyim.
Belirtiler sık sık degisir canim.Stres yapma
karin agrim yok ama gaz sancim varKarın ağrısı oluyor mu kuzum
Canim INŞALLAH önemli bişey degildir kendini uzme bak doktorun da iyi konuşmuşMerhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışıkbaşka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Ve kızlar biliyor musunuz bebeğimin bugün resmen kafasını gördüm kalp atışını duyduğumda değil esas şimdi duygulandım Allah'ım korusun gözetsin amin
Gözün aydın canım RABBİM hayirlisiyla kucagina alirsiniz darısı biz arkadaşların başınaSimdi doktorun yanindan ciktim.kalp atisini duyduk şükür.kalp atisi dakikada 128 dedi.balik hapi icin erken dedi zaten bulanti yaparmis.d vitaminim yerlerdeymis damlayi kullan dedi folik asite devam .2buxuk hafta sonra tekrar gidecez
Sağol canım Rabbim hepimizinkini zamanında ve Sağlıcakla kucağımızda görmek nasip etsinCanim INŞALLAH önemli bişey degildir kendini uzme bak doktorun da iyi konuşmuş
Aminn canımSağol canım Rabbim hepimizinkini zamanında ve Sağlıcakla kucağımızda görmek nasip etsin
Kese göründü mü peki bazen görünmüyor bebek bekle biraz niye moralini bozuyorsunÇok moralim bozuk 12.9 mm kesem son adet tarihine göre 6+0 dayım. Ne bebeği görebildim nede doğru düzgün birşey söyledi. Kızlar normal mi gelişimi sizce. Moralimi çok bozdu kadın, öyle üstten öylesine bakti ultrason kagidida çok silik
Bende de oyle kabız oluyorum gaz oluyor sancı başlıyorkarin agrim yok ama gaz sancim var
Dualarımız sizinle allah sağlıklı gebelikler nasip etsin , sevincimiZi tam yaşayamıuoruz hep bir şey olacak mı korkusu içindeyiz, sonu inş güzel olacak yavrularımıza kavuşacağız:)Merhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışıkbaşka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Ve kızlar biliyor musunuz bebeğimin bugün resmen kafasını gördüm kalp atışını duyduğumda değil esas şimdi duygulandım Allah'ım korusun gözetsin amin
Ama yine de boyle kendimi sis gibi hissediyorum nedense zaten bulantilardan ne yedigim belli ne yemedigim midemi bastirsin diye sabahlari 3 tane simit yiyorum :) neyseki almadim kilo. Insallah bu ay sonu bulantilar biterse cok dikkat edecegim kilo almak istemiyorum sonra gitmiyo vallahiNe güzel.ilk 3 ay kilo almamak en iyisi.sonraki aylar çok aliniyor.
Ayy ben de heyecanlandim 2. Bebekler ama insan yine de heyecanlaniyor :) insallah kiz dir Allah gonlune gore versin.Selam kızlar nasılsınız. Bende bu sabah bebişimin kalbini dinledim. Aslında hiç heyecan falan yoktu bende ama o sesi duyunca gözlerim doldu. Tekrar annelik duygusunu hissetmek çok güzel bişey. Bunu bizlere tattıran Allah'a hamd olsun. Bu arada 22 mm boyu acaba bu kese boyu mu bebek boyu mu heyecandan unuttum beni bi aydınlatın :) bir de bebişimin kalbi dakikada 170 atıyor. Ben doktoruma kızların kalbi 140 üzeri atarmış doğru mu diye sordum biz öyle şeylere inanmıyoruz ama 2 ay sonra kız olursa hatırlarısın bana demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?