- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
Iyi çok şükür adına sevindim canım RABBİM hayirlisiyla kucagina almayı da NASIP eder INŞALLAH benimde öyle olur INŞALLAH hayirlisiyla tabi ama benim adetime göre 8 haftalik ultrason da 5 haftalik çıkıyor zaten ben tam bir ay önce test yaptim adeti me üç gun kala eger geç döllenme olsaydi cikarmiydi uff kafam çok karışık doktorum hic öyle bireyden bahsetmedi
Iste demek istedigim olcmedende bekleyebilir tahminen.20mmde genelde gorunmeyince beklemiyor bile bazilari ama Allah razi olsun doktor stres yapma dedi.
Kac mm kesen?
O olustuktan sonra gununude yakalayabilir belli olmaz.
Bekle lutfen kotu dusunmeden❤
Insallah guzel haberler olacak❤
bakalım sağol cnm ben de korktum valla
Canim bende gec duydum stres yapma.
Hatta bi olusum bile yoktu kesede.
merhaba bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşayan var mı ?benim çok fazla ağrım var doktora göre normal dinlen geçer diyor, doğru dinlenince geçiyor ama işe gelmek zorundayım sürekli dinlenemem 1 hafta rapor verdi iyi oldum sonra tekrar başladı gerçekten normal mi bilemiyorum ilk çocuğumda da ağrım oldu ama bu kadar sürmedi.
Kizimda belim cok agrirdi benim.
Simdilik yok ama sık sık yurumelisin surekli oturuyorsan.Oturmak hic iyi gelmiyor bel agrisina..
Gecicidir insallah.
Yani bulanması mi gerekiyor ki?
Gerekli diye bi kural yok canim gebelikte.
Herkesin hikayesi kendine özgü.
Kizimda hic bulanmamisti uyumaktan baskada belirtim yoktu ama bunda resmen duvara toslamis gibiyim.
Normlde bulanıyor o yüzden
Belirtiler sık sık degisir canim.Stres yapma