2018 Ekim Anneleri

Iste demek istedigim olcmedende bekleyebilir tahminen.20mmde genelde gorunmeyince beklemiyor bile bazilari ama Allah razi olsun doktor stres yapma dedi.
Kac mm kesen?
O olustuktan sonra gununude yakalayabilir belli olmaz.
Bekle lutfen kotu dusunmeden❤
Insallah guzel haberler olacak❤

bakalım sağol cnm ben de korktum valla

Canim bende gec duydum stres yapma.
Hatta bi olusum bile yoktu kesede.

Kizimda belim cok agrirdi benim.
Simdilik yok ama sık sık yurumelisin surekli oturuyorsan.Oturmak hic iyi gelmiyor bel agrisina..
Gecicidir insallah.

Yani bulanması mi gerekiyor ki?

Gerekli diye bi kural yok canim gebelikte.
Herkesin hikayesi kendine özgü.
Kizimda hic bulanmamisti uyumaktan baskada belirtim yoktu ama bunda resmen duvara toslamis gibiyim.

Normlde bulanıyor o yüzden

Belirtiler sık sık degisir canim.Stres yapma

Kızlar kilo alan veya veren var mi?

kilom aşağı yukarı aynı ama o kadar çok karnım şişti ki sanki 4-5 aylık gibiyim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. hamile pantolonu aldım bile neden böyle oldum bilmiyorum 2 aylık demeye utanıyorum soranlara tepkileri nasıl şiştin bu kadar dikkatli ye kilona dikkat et oluyor. ama kilom aynı

Kizlar bende sat a göre 5hafta+4 gunluk hamileyim 2 ay once 8 haftalik ken bebegimin kalp atislari durdugundan ötürü kürtaj oldum. Simdi yine ayni seyler olcak diye cok korkuyorum. 3 gün once doktora gittim ama kesem daha gorunmuyordu. Sizin keseleriniz kac haftalikken gorundu normalmidir benmki

Bu haftalarda cok gaz oluyor ozellikle ogleden sonra yedigimiz ictigimiz karnimizda kaliyor sisiyor sanki. benimde kilom ayni ama ozellikle ogleden sonra karnim 5 aylik gibi oluyor sabah nerdeyse dumduz ama. suanda bile kocaman bir gobegim var sanki 4-5 aylik. bir kac hafta sonra bu sislikler gider saniyorum zaten o zaman da bebekten dolayi gobek cikmaya basliyor.

Genellikle göbek bölgesinde sişlik oluyor.takma kafani.ben kilo verdim ama göbek ve altı siş gibi.gecen normal.pantolonumu giydim.eve pisman döndüm
Agrıtti düğme yeri.
Kiyafet filan almadim daha.bana büyük olan eteklerimi.giyerim diye düsünüyorum.
Som haftalar.da bi çuval takar gezeriz heralde:)

Kızlar selam mide bulantısı için doktorum banada bir ilç verdi tamamen zararsızmış premesis plus diye faydası oluyormuş çok bukanırsa içeceğim leblebi iyi geliyor aklınızda olsun ve doktorum çok sıcak şeyler yememeye çalış dedi dah a çok bulantı olabilir dedi kişiden kişiye değişir tabi bu ama birqz soğutarak içebilirsin çorba vs ve hafif şeyler yemeye dikkat et dedi gerçektwn bende faydası bir nebze oldu :)

Evet ben de fark ettim baya var :) benim sat 11 ocakti ona gore hesap ama hala ultrasona giremedigim icin daha onde mi geri de mi bilemiyorum :)

Bende kilo almadim ama şişlik geciyor gb iken geri döndü yapıştı kaldı sankii :)))))
Ilkinde 4-5 aylikken bile boyle degildi göbis 4.ayın sonunda alt karnim belirlemeye baslamisti sadece,simdi yatinca bile havada
Gecicidir insallah :)
Tek derdimiz göbiş olsun ne diyelim :)

Buarada sayfayı bi gönüllü alsa ne güzel olur şöyle tablomuz fln olsa

Kizlar dr bana hala sadece folik asit kullanmami onerdi..baskaca bi ilac vermedi
Bnde sadece folık kullanıyorum su an baska bısey yok.tahlıllerım fln hepsı normal.balık yagı fln da vermedı drum.vıtamın de ıcmıyorum

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Çok moralim bozuk 12.9 mm kesem son adet tarihine göre 6+0 dayım. Ne bebeği görebildim nede doğru düzgün birşey söyledi. Kızlar normal mi gelişimi sizce. Moralimi çok bozdu kadın, öyle üstten öylesine bakti ultrason kagidida çok silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…