Iyi çok şükür adına sevindim canım RABBİM hayirlisiyla kucagina almayı da NASIP eder INŞALLAH benimde öyle olur INŞALLAH hayirlisiyla tabi ama benim adetime göre 8 haftalik ultrason da 5 haftalik çıkıyor zaten ben tam bir ay önce test yaptim adeti me üç gun kala eger geç döllenme olsaydi cikarmiydi uff kafam çok karışık doktorum hic öyle bireyden bahsetmedi
bakalım sağol cnm ben de korktum valla
merhaba bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşayan var mı ?benim çok fazla ağrım var doktora göre normal dinlen geçer diyor, doğru dinlenince geçiyor ama işe gelmek zorundayım sürekli dinlenemem 1 hafta rapor verdi iyi oldum sonra tekrar başladı gerçekten normal mi bilemiyorum ilk çocuğumda da ağrım oldu ama bu kadar sürmedi.
Yani bulanması mi gerekiyor ki?
Normlde bulanıyor o yüzden
Kızlar kilo alan veya veren var mi?
Bu haftalarda cok gaz oluyor ozellikle ogleden sonra yedigimiz ictigimiz karnimizda kaliyor sisiyor sanki. benimde kilom ayni ama ozellikle ogleden sonra karnim 5 aylik gibi oluyor sabah nerdeyse dumduz ama. suanda bile kocaman bir gobegim var sanki 4-5 aylik. bir kac hafta sonra bu sislikler gider saniyorum zaten o zaman da bebekten dolayi gobek cikmaya basliyor.kilom aşağı yukarı aynı ama o kadar çok karnım şişti ki sanki 4-5 aylık gibiyim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. hamile pantolonu aldım bileneden böyle oldum bilmiyorum 2 aylık demeye utanıyorum soranlara tepkileri nasıl şiştin bu kadar dikkatli ye kilona dikkat et oluyor. ama kilom aynı
Genellikle göbek bölgesinde sişlik oluyor.takma kafani.ben kilo verdim ama göbek ve altı siş gibi.gecen normal.pantolonumu giydim.eve pisman döndümkilom aşağı yukarı aynı ama o kadar çok karnım şişti ki sanki 4-5 aylık gibiyim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. hamile pantolonu aldım bileneden böyle oldum bilmiyorum 2 aylık demeye utanıyorum soranlara tepkileri nasıl şiştin bu kadar dikkatli ye kilona dikkat et oluyor. ama kilom aynı
Ya ben kıyamam size. Hem kahve hem pembe hem kırmızı lekelenme yaşadım yine de kıZımı doğurdum. Üzülme takma bunu kafana olur muönceki hamileliğinizde lekelenmelere rağmen doğumunuzu yaptınız değil mi ? kahverengi miydi kırmızı mi ?
inşallah öyledir.Kizimda belim cok agrirdi benim.
Simdilik yok ama sık sık yurumelisin surekli oturuyorsan.Oturmak hic iyi gelmiyor bel agrisina..
Gecicidir insallah.
Evet ben de fark ettim baya var :) benim sat 11 ocakti ona gore hesap ama hala ultrasona giremedigim icin daha onde mi geri de mi bilemiyorum :)Kızlar selam. Hamilelik imza alanında bir sey dikkatimi cekti mesajları okurken. Tahmini doğum tarihi 17 ekim olan bayağı bir arkadaş var. Benim aklimda kalanlar @SaskinAnneyadegarim @gokbulutt @Sezen68 . Sanki bi iki arkadaş daha vardı. Emin olamadim. Maşallah diyorum :)
Ben hala ayniyim almadim da vermedim de 8 haftalik bebegim.Kızlar kilo alan veya veren var mi?
Ne güzel.ilk 3 ay kilo almamak en iyisi.sonraki aylar çok aliniyor.Ben hala ayniyim almadim da vermedim de 8 haftalik bebegim.
Karın ağrısı oluyor mu kuzumBende de bi sislik varki 5 6 aylik hamile gibiYim hele aksam oldumu nefes alamiyorum cokta yemiyorum hatta bulantilardan biseyde yiyemiyoruun..birazdan kontrole gidicem insallah kalp atisini duyarim
Bnde sadece folık kullanıyorum su an baska bısey yok.tahlıllerım fln hepsı normal.balık yagı fln da vermedı drum.vıtamın de ıcmıyorumKizlar dr bana hala sadece folik asit kullanmami onerdi..baskaca bi ilac vermedi
Folik asit yeterli zaten,balık yapını rutinde önermiyorlarBnde sadece folık kullanıyorum su an baska bısey yok.tahlıllerım fln hepsı normal.balık yagı fln da vermedı drum.vıtamın de ıcmıyorum
Bende uyandığımda içiyorum mutlaka başucumda hep su oluyorBen de öyle geceleri çok susuyorum. O yüzden yanımda bardak su bulunduruyoum
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?