2018 Ekim Anneleri

Niye cevap vermezler ki ego yuksek tabi bidaha mecbur olmadıkça gitme o dr a,inş hayırlı haberlerini alırız

Ego mu yaptı ne yaptı bilemiyorum, ama beni rahatsız etti. Olabilir ya ters gidebilir veya herşey yolunda olabilir. Ne olursa olsun açıklaması gerekir. Yoruldum isini sevmeyen insanlardan

Şimdi böyle tarihler yazıyor ama zamanla tahmini dogumlar değişecektir,bide son dakika sürprizleri ile kimbilir kimler aynı gün doguracaaakkk

Sayfanında hiç talibi yok hadi kızlar vardır anlayan :)

Allaha emanet olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Görürsün bak herşey güzel olacak

Bilmiyorum ama benimde son iki gündür hafif cok acık bir renkde azıcık kanama geliyor... neden sizce bilgisi olan varmı? normalmi?... Allah korusun kötü düşünmeyelim..

Progestan kullaniyomusunuz? Ben kullanmama ragmen olmuştu.. doktorum hemen arttirdi.. birde iğne vuruldum.. doktorunuzla görüşün muhakkak.. bana sebep olarak bişey demediler..

Haftaya çarşamba canım

Kızlar benim göğüslerim Bayağı şişmişti ağrıyordu da şimdi Şiiliği de ağrısı da azaldı.Normal mi bu bir fikri olan önceki gebeliklerinde bunu yaşayan var mi acilennnnn !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…