Amin canim Allah hepimizin gönlüne göre versin :)Ayy ben de heyecanlandim 2. Bebekler ama insan yine de heyecanlaniyor :) insallah kiz dir Allah gonlune gore versin.
bisey dicem sana. Dr.um kimseye soyleme dedi bak kimseye soyleme ama 3 kalp atisi duyduk cok sukurYarin gidicem canim ben kontrole
Ayh beraberiz bi de ikiz dimi senin ayyy ya saglikla kucagina al canim
Niye cevap vermezler ki ego yuksek tabi bidaha mecbur olmadıkça gitme o dr a,inş hayırlı haberlerini alırız
bisey dicem sana. Dr.um kimseye soyleme dedi bak kimseye soyleme ama 3 kalp atisi duyduk cok sukur:)
amin canim isteyen herkese nasip etsinEvlere şenliiiiiiikkkkk
Allah sağlıkla tamamına erdirsiinnn❤❤❤
Evet:)aa senin de 09.10 =)
Allaha emanet olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Görürsün bak herşey güzel olacakMerhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışıkbaşka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Ve kızlar biliyor musunuz bebeğimin bugün resmen kafasını gördüm kalp atışını duyduğumda değil esas şimdi duygulandım Allah'ım korusun gözetsin amin
Bilmiyorum ama benimde son iki gündür hafif cok acık bir renkde azıcık kanama geliyor... neden sizce bilgisi olan varmı? normalmi?... Allah korusun kötü düşünmeyelim..
Maşaalah. tüp mü acaba?Evlere şenliiiiiiikkkkk
Allah sağlıkla tamamına erdirsiinnn❤❤❤
Haftaya çarşamba canımGayet normal canim daha bisy demek icin cok erken,moralini bozma sakin❤
Ne zaman bidaha kontrolun?
Ayyy :)) minişler yaa..
Canim illa bu renkler dusuk ya da olumsuz bisy degil sonucta inan ki.O kadar cok yasayan var ki.Stresi ayri sikinti tabii ama insallah gecicidir❤
Daim olsun iyi haberlerinizz❤
Bende folik kullaniyorum sadece.
Eylul'de dış gebelik gecirmistim 5 unite kan takviyesi aldim ama 10 ancak :)
4 hafta sonra kan hapina baslayacaz dedi.
Kizimda da ilk 3 ay sadece folik asit son 1 ayda sadece kan ilaci kullanmistim.
Takibinizi yapan doktorla ve sizle alakali boyle seyler
Amin canım inşallah..Allaha emanet olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Görürsün bak herşey güzel olacak
Bende ayniai birde yanma var ne yapsam gecmiyor yesemde yemesemdeKızlar içim bulanıyor ama kusma yok ishal gibiyim hiç halim yok sizin böyle oluyor mu
tüpMaşaalah. tüp mü acaba?
Progestan kullaniyomusunuz? Ben kullanmama ragmen olmuştu.. doktorum hemen arttirdi.. birde iğne vuruldum.. doktorunuzla görüşün muhakkak.. bana sebep olarak bişey demediler..
Yaaaa masAllahbisey dicem sana. Dr.um kimseye soyleme dedi bak kimseye soyleme ama 3 kalp atisi duyduk cok sukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?