2018 Ekim Anneleri

Vallahi bulanti olunca pek dikkat edemiyorsun sahsen ben 3 tane falan simit yiyorum sabahlari cok iyi geliyo :))) neyseki henuz kilo almadim

ya ben sizi yanlış anladım ya da siz beni. problem değil yorum yapmam ben bir daha teşekkür etmek zorunda kalmazsınız yine de...

Canım benim dualarım seninle ama sen de dikkat et, dinlen, bol su iç inan su çok işe yarıyor lekelenmelerde, doktorlar da söylüyor sürekli.

ben de de aynı sıkıntı var insanların tepkisi yüzünden var işte biraz diyorum :) geçen birini kilo muhabbeti yüzünden bozdum zaten. deliriyorum kilo konusu açıldıkça. kilom 1 kg fazla benim ama 5-6 kilo almış gibiyim.

canim tesekkur ederim. Sen kalp atisini duydun mu? Senin topige yazdigimda daha kalp atisini duymamistim o yuzden yazmadim bisey.ama cok sukur duyunca buraya da yazmaya basladim. Seninde hayirli olsun. Ben simdiden 2 kilo almisim.

Gayet normal canim daha bisy demek icin cok erken,moralini bozma sakin❤

Ne zaman bidaha kontrolun?

Ayyy :)) minişler yaa..
Canim illa bu renkler dusuk ya da olumsuz bisy degil sonucta inan ki.O kadar cok yasayan var ki.Stresi ayri sikinti tabii ama insallah gecicidir❤

Simdi doktorun yanindan ciktim.kalp atisini duyduk şükür.kalp atisi dakikada 128 dedi.balik hapi icin erken dedi zaten bulanti yaparmis.d vitaminim yerlerdeymis damlayi kullan dedi folik asite devam .2buxuk hafta sonra tekrar gidecez

Daim olsun iyi haberlerinizz❤
Bende folik kullaniyorum sadece.
Eylul'de dış gebelik gecirmistim 5 unite kan takviyesi aldim ama 10 ancak :)
4 hafta sonra kan hapina baslayacaz dedi.

Kizimda da ilk 3 ay sadece folik asit son 1 ayda sadece kan ilaci kullanmistim.

Takibinizi yapan doktorla ve sizle alakali boyle seyler

Sabah yemeleri kilo aldirmiyor canim.zaten 2 öğün yiyoruz o da zorla.aburbucur tamamen hayatimdan cikti.onun da etkisi var.ben 4 kilo verdim ama alt karinda şişlik var.yatinca bile balon gibi şiş.
Mide bulantim surekli var.16.haftaya kadar sürermis.2 kilo daha versem 4.ay bitene kadar iyi olur.sonrasinda da ayda 1 kilo alsam doguma rahat girerim.zaten kiloluyum.

canim tesekkur ederim. Sen kalp atisini duydun mu? Senin topige yazdigimda daha kalp atisini duymamistim o yuzden yazmadim bisey.ama cok sukur duyunca buraya da yazmaya basladim. Seninde hayirli olsun. Ben simdiden 2 kilo almisim.
Yarin gidicem canim ben kontrole
Ayh beraberiz bi de ikiz dimi senin ayyy ya saglikla kucagina al canim

Kese göründü mü peki bazen görünmüyor bebek bekle biraz niye moralini bozuyorsun

Kese var evet geçen hafta pazar 9 mm di şimdi 13 mm. Yavaş mi gelişiyor dedim cevap vermedi. Bu doktora tavsiye üzerine gittim pazartesi kendi doktoruma gidicem

Teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır

Selam kızlar bulantı bi yandan sürekli açlık hissi bişey yesem midem bulanıyor yemesem yine bulanıyor bide acayip üşüyorum kansızlığım var ilaç kullanıyorum ama ona rağmen gün içerisinde bir üşüme hali sürmekte carsamba günü kalp atışı için gidicez nasipse sat göre tam 8+0 olucaz bakalim

Ya canım 10 sn bile bakmadı. Tavsiye üzerine gitmiştim. Hiç gitmeyi düşünmüyorum pazartesi için kendi doktorumdan randevu aldım. Biraz lekenmem olduğu için endişe ediyorum acaba gelişmiyor mu diye

Kese var evet geçen hafta pazar 9 mm di şimdi 13 mm. Yavaş mi gelişiyor dedim cevap vermedi. Bu doktora tavsiye üzerine gittim pazartesi kendi doktoruma gidicem
Niye cevap vermezler ki ego yuksek tabi bidaha mecbur olmadıkça gitme o dr a,inş hayırlı haberlerini alırız

Merhaba, bence gayet normal ben 7+4 de gittiğimde 12 mmdi ve doktorum gelişimi çok iyi demişti ..

Benimde bugün 5+2.. randevum sali gunu bende cok merak ediyorum.. kanamam olmuştu devami gelmedi Allahtan.. inşallah birsey olmamiştir iyidir..

Bilmiyorum ama benimde son iki gündür hafif cok acık bir renkde azıcık kanama geliyor... neden sizce bilgisi olan varmı? normalmi?... Allah korusun kötü düşünmeyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…