Vallahi bulanti olunca pek dikkat edemiyorsun sahsen ben 3 tane falan simit yiyorum sabahlari cok iyi geliyo :))) neyseki henuz kilo almadimBende suan kilo almadim umarim ilk 3 ayi kilosuz geciririm.
Ekmek falan tuketmemeye calisiyorum.
Corba -yogurt
Yumurta-peynir
Sutlac
Ekmeksiz sebze yemegi
Sadece salata
Aralarda ceviz vs gecistirmeye calisiyorum.
Kilo insani cok agirlastiriyor zaten cok kilo alinca cogunu kendimize almis oluyoruz.
ya ben sizi yanlış anladım ya da siz beni. problem değil yorum yapmam ben bir daha teşekkür etmek zorunda kalmazsınız yine de...Ben mide bulantisi ile ilgili bebegim ve sagligi ile ilgili bir yorum getirmedim ki zaten. Oyle birsey mi varmis ayrica ilk defa sizden duyuyorum ne alaka yahu benim annemin 3 kardeste de hic bulanmamis midesi. İlaci dr um soyledi ama pek yanasmadim ben tesekkur ederim yinede
inşallahAnladim. Benim sat da 10 ocak. Saglikla kucagimiza alalim insallah
Canım benim dualarım seninleMerhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışıkbaşka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Ve kızlar biliyor musunuz bebeğimin bugün resmen kafasını gördüm kalp atışını duyduğumda değil esas şimdi duygulandım Allah'ım korusun gözetsin amin
ben de de aynı sıkıntı varkilom aşağı yukarı aynı ama o kadar çok karnım şişti ki sanki 4-5 aylık gibiyim şimdiden kıyafetlerim olmuyor. hamile pantolonu aldım bileneden böyle oldum bilmiyorum 2 aylık demeye utanıyorum soranlara tepkileri nasıl şiştin bu kadar dikkatli ye kilona dikkat et oluyor. ama kilom aynı
canim tesekkur ederim. Sen kalp atisini duydun mu? Senin topige yazdigimda daha kalp atisini duymamistim o yuzden yazmadim bisey.ama cok sukur duyunca buraya da yazmaya basladim. Seninde hayirli olsun. Ben simdiden 2 kilo almisim.Bende suan kilo almadim umarim ilk 3 ayi kilosuz geciririm.
Ekmek falan tuketmemeye calisiyorum.
Corba -yogurt
Yumurta-peynir
Sutlac
Ekmeksiz sebze yemegi
Sadece salata
Aralarda ceviz vs gecistirmeye calisiyorum.
Kilo insani cok agirlastiriyor zaten cok kilo alinca cogunu kendimize almis oluyoruz.
Çok moralim bozuk 12.9 mm kesem son adet tarihine göre 6+0 dayım. Ne bebeği görebildim nede doğru düzgün birşey söyledi. Kızlar normal mi gelişimi sizce. Moralimi çok bozdu kadın, öyle üstten öylesine bakti ultrason kagidida çok silik
INŞALLAH canım çok sağol allah razi olsun kese boyutunu söylemedi sadece 5 haftalik görünüyor dedi dün akşam gittiğim doktor başka bir doktordu beyaz nokta var çok küçük biihtimal belki bebektirama ben daha çok gelişimi durmuş bir gebelik görüyorum dedi
Merhabalar herkese ,
Bugün yine benden leke geldi hem de peçeteye silmeden,hem de kahverengi-pembe Karışıkbaşka bir özel hastaneye koştum bir de Prof a görüneyim dedim.ultrasona baktı ve Bebeğin eşi Aşağıya yerleşmiş büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyordur dedi ve hcg ve progestan ölçümü için kan tahlili istedi pazartesi sonuç için gidicem.Bişey olmaz korkma dedi rahatladım biraz ama eve bit geldim yine devam ediyo lekeler kahverengi şeklinde Allah'a emanet ne deyim,duş edin kızlar lütfen dualar umudum
Ve kızlar biliyor musunuz bebeğimin bugün resmen kafasını gördüm kalp atışını duyduğumda değil esas şimdi duygulandım Allah'ım korusun gözetsin amin
Simdi doktorun yanindan ciktim.kalp atisini duyduk şükür.kalp atisi dakikada 128 dedi.balik hapi icin erken dedi zaten bulanti yaparmis.d vitaminim yerlerdeymis damlayi kullan dedi folik asite devam .2buxuk hafta sonra tekrar gidecez
Sabah yemeleri kilo aldirmiyor canim.zaten 2 öğün yiyoruz o da zorla.aburbucur tamamen hayatimdan cikti.onun da etkisi var.ben 4 kilo verdim ama alt karinda şişlik var.yatinca bile balon gibi şiş.Ama yine de boyle kendimi sis gibi hissediyorum nedense zaten bulantilardan ne yedigim belli ne yemedigim midemi bastirsin diye sabahlari 3 tane simit yiyorum :) neyseki almadim kilo. Insallah bu ay sonu bulantilar biterse cok dikkat edecegim kilo almak istemiyorum sonra gitmiyo vallahi
Yarin gidicem canim ben kontrolecanim tesekkur ederim. Sen kalp atisini duydun mu? Senin topige yazdigimda daha kalp atisini duymamistim o yuzden yazmadim bisey.ama cok sukur duyunca buraya da yazmaya basladim. Seninde hayirli olsun. Ben simdiden 2 kilo almisim.
Kese göründü mü peki bazen görünmüyor bebek bekle biraz niye moralini bozuyorsun
Gayet normal canim daha bisy demek icin cok erken,moralini bozma sakin❤
Ne zaman bidaha kontrolun?
Ayyy :)) minişler yaa..
Canim illa bu renkler dusuk ya da olumsuz bisy degil sonucta inan ki.O kadar cok yasayan var ki.Stresi ayri sikinti tabii ama insallah gecicidir❤
Daim olsun iyi haberlerinizz❤
Bende folik kullaniyorum sadece.
Eylul'de dış gebelik gecirmistim 5 unite kan takviyesi aldim ama 10 ancak :)
4 hafta sonra kan hapina baslayacaz dedi.
Kizimda da ilk 3 ay sadece folik asit son 1 ayda sadece kan ilaci kullanmistim.
Takibinizi yapan doktorla ve sizle alakali boyle seyler
Burda bir çok arkadaş geç döllenmeden dolayı keseyi geç gördüler ya da hamilelik haftaları değişkenlik gösterdi. Seninki de geç döllenme olabilir hemen canını sıkma. Bir de karından bakmış, belki henüz karından görmek erken olmuş olabilir, bana alttan bakmıştı öyle görmüştü mesela
Niye cevap vermezler ki ego yuksek tabi bidaha mecbur olmadıkça gitme o dr a,inş hayırlı haberlerini alırızKese var evet geçen hafta pazar 9 mm di şimdi 13 mm. Yavaş mi gelişiyor dedim cevap vermedi. Bu doktora tavsiye üzerine gittim pazartesi kendi doktoruma gidicem
Merhaba, bence gayet normal ben 7+4 de gittiğimde 12 mmdi ve doktorum gelişimi çok iyi demişti ..Kese var evet geçen hafta pazar 9 mm di şimdi 13 mm. Yavaş mi gelişiyor dedim cevap vermedi. Bu doktora tavsiye üzerine gittim pazartesi kendi doktoruma gidicem
Benimde bugün 5+2.. randevum sali gunu bende cok merak ediyorum.. kanamam olmuştu devami gelmedi Allahtan.. inşallah birsey olmamiştir iyidir..
aa senin de 09.10 =)Niye cevap vermezler ki ego yuksek tabi bidaha mecbur olmadıkça gitme o dr a,inş hayırlı haberlerini alırız
Merhaba, bence gayet normal ben 7+4 de gittiğimde 12 mmdi ve doktorum gelişimi çok iyi demişti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?