aynen öyle :) geri kelimesi çok yanlış aslında. onun canı geç döllenmez istemiş işte o kadarBen zaten hiç 28 günde adet görmediğim için ve tek ilişki olduğu için geç döllenme olduğuna emindim. Geriden gelmesi önemli değilmiş doktor öyle dedi sağlıklı olsunda canı isterse geriden gelsin :)
Bncçde cok susuyırum.muhakkak su yanımdaBen de öyle geceleri çok susuyorum. O yüzden yanımda bardak su bulunduruyoum
yani her hamilelik kendine özgüdür. kimisinin çok bulanır senin gibi kimisinin hiç bulanmaz benim gibi. bebeğin sağlığla alakalı hiç bir yorum getiremezsin bulandı bulanmadı şeklinde. çözümünü bulmuşsun işte ne güzelHepinize merhaba :) benim bulantilarim halen devam 8+6 dayim sizinde bulantilariniz oluyor mu kizlaronun disinda sabah uyanir uyanmaz leblebi yiyorum o bikac gundur ise yariyor gibi aklinizda bulunsun sizinde. Pztsi kontrolum var cok heyecanliyim en son 14 subatta girmistim ultrasona
Benımde sat 3 ocakevet balım :) benim sat 2 ocaktı. fakat bebiş geç döllenme olduğu için 9 ocak olarak güncelledim :)
Benim de ilk dogumum sezeryan di. Ben normali denemek istiyorum bu defa dr umla görüşüp.Hepimiz aynı ana denk getirmişiz
Ama sezeryan olacak benimki önceden ameliyatım var o sebeple ve tahminim ekim başında yapar gibi
Negatif olmasıSağol canım bir bakayım tahlillere pozitif mi olması gerekiyor negatif mi ?
bende çok su içiyorumOluyor tabi başucumda su bulunduruyorum hep, su için sonra tuvalet için uyanıp duruyorum sonra
Bende sadece hafif bulantı oluyor onun dışında iştahım açıldı:)Hepinize merhaba :) benim bulantilarim halen devam 8+6 dayim sizinde bulantilariniz oluyor mu kizlaronun disinda sabah uyanir uyanmaz leblebi yiyorum o bikac gundur ise yariyor gibi aklinizda bulunsun sizinde. Pztsi kontrolum var cok heyecanliyim en son 14 subatta girmistim ultrasona
Kahverengi pembe kırmızı. Cok sukur dogumu yaptim. Oglum 25 aylik. Erken dogdu ama şükür bi problem olmadi.önceki hamileliğinizde lekelenmelere rağmen doğumunuzu yaptınız değil mi ? kahverengi miydi kırmızı mi ?
yani her hamilelik kendine özgüdür. kimisinin çok bulanır senin gibi kimisinin hiç bulanmaz benim gibi. bebeğin sağlığla alakalı hiç bir yorum getiremezsin bulandı bulanmadı şeklinde. çözümünü bulmuşsun işte ne güzelbulantı için özel bir ilaç varmış bi arkadaşım kullanıyor ofiste doktoruna sor istersen.
Sağlıcakla gelsin inşallah minnaklarımıx canım3 gününü yolda geçirip geç döllenmiş minnakbenim ki hep 1 hafta geri :)
Anladim. Benim sat da 10 ocak. Saglikla kucagimiza alalim insallahevet balım :) benim sat 2 ocaktı. fakat bebiş geç döllenme olduğu için 9 ocak olarak güncelledim :)
Bende sadece hafif bulantı oluyor onun dışında iştahım açıldı:)
Hepinize merhaba :) benim bulantilarim halen devam 8+6 dayim sizinde bulantilariniz oluyor mu kizlaronun disinda sabah uyanir uyanmaz leblebi yiyorum o bikac gundur ise yariyor gibi aklinizda bulunsun sizinde. Pztsi kontrolum var cok heyecanliyim en son 14 subatta girmistim ultrasona
Benimde 7+5 2 haftadır hafif bulantılarım vardı sabahları ve geceleri yalnız gün geçtikçe artıyor daha uzun sürüyor bulantılar henüz istifra etmedim çok şükür doktorum bir vitamin verdi onu kullanıyorum premesis plus hafifletiyor.
tavsiye ederim :)
Amin amin:) hayırlısı ile doğuralımda kilo no problemOhh can olsun kan olsun bebislerimize o zaman acilan istahlarimiz :) dogumdan sonraki kosusturma esnasinda veriliyor saniyorum o kilolar, etrafimdaki hemen hemen herkeste oyle oldu ama tabi insallah yasayip gorecegiz :)
Keseyi gorduk bebeği de gördük kalbin attiginı da gördü çok şükür. Ama doktor hanim asistandi acemi davrandigindan bana da yansidi bu endişem ondandi:) satima göre tam 8 haftalikken randevu aldım. Doktor da iki hafta sonra gel demişti. InşaAllah o zaman sağlıkla büyüdüğünü ve atışı duymak nasip olur. Çok teşekkür ederim:)Evet canım normal 7inci haftada net duyarsin keseyi gorduysen merak etme sağlıkla alırsın inşallah
Galiba bu hamilelikten canım. Ben de öyle muhakkak suyu sık iciyorum:)Bncçde cok susuyırum.muhakkak su yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?