- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Hmm doğrudur onu bilmiyorum. Annem yapiyordu ablama daKoldan daha geç etki ediyormuş canım birde kendi basima koldan yapamam ki eşim ben yapamam diyor
Ben de öyle geceleri çok susuyorum. O yüzden yanımda bardak su bulunduruyoumBenim de öyledir ins bide geceleri çok susuyorum sizde de öyle oluyor my
Yani bulanması mi gerekiyor ki?Günaydın bayanlar bugün kontrolüm var ama midem bulanmıyor çok endişeliyim
Toksoplazma bağışıklıgina bakıldıysa ye. Ama bu tip şeyleri nadiren ye.Kızlar sorması ayıp paçanda Böreği yemek sakıncalı mı ? Malum içinde Pastırma var
Sağol canım bir bakayım tahlillere pozitif mi olması gerekiyor negatif mi ?Toksoplazma bağışıklıgina bakıldıysa ye. Ama bu tip şeyleri nadiren ye.
Bazılari bulanti iyi bir sey diyor. Bazıları da alakasi yok diyor. Yani birçok şeyde olduğu gibi bu da muallak.Yani bulanması mi gerekiyor ki?
Her insan da farklı ,dönem dönem bile farklı.mesela ben hiç kusmadim abartı bi bulantı da hiç olmadı ama bebek sağlıklı çok şükür=)Bazılari bulanti iyi bir sey diyor. Bazıları da alakasi yok diyor. Yani birçok şeyde olduğu gibi bu da muallak.
Normlde bulanıyor o yüzdenYani bulanması mi gerekiyor ki?
Evet canım normal 7inci haftada net duyarsin keseyi gorduysen merak etme sağlıkla alırsın inşallahSelam hanımlar. Bi sorum olacak sizlere. Bebeginizin kalp atışını ne zaman duydunuz? Ben bugun 5+5 doktora gittim. Kalp atıyor ama emin olamıyorum deyip durdu genç yeni doktordu ve acemi olduğu belliydi. Iki.hafta sonra randevu verdi. Yani erken sayılır mi sizce duyamamasi
Cok sükür. Maşallah. Ben ilk bebeğim de cok bulantı kusmalekelenme yasadim. Simdi de bulantim cok. Dun ilk defa istifra ettim bunda daHer insan da farklı ,dönem dönem bile farklı.mesela ben hiç kusmadim abartı bi bulantı da hiç olmadı ama bebek sağlıklı çok şükür=)
Hepimiz aynı ana denk getirmişizKızlar selam. Hamilelik imza alanında bir sey dikkatimi cekti mesajları okurken. Tahmini doğum tarihi 17 ekim olan bayağı bir arkadaş var. Benim aklimda kalanlarSaskinAnne yadegarim gokbulutt Sezen68 . Sanki bi iki arkadaş daha vardı. Emin olamadim. Maşallah diyorum :)
önceki hamileliğinizde lekelenmelere rağmen doğumunuzu yaptınız değil mi ? kahverengi miydi kırmızı mi ?Cok sükür. Maşallah. Ben ilk bebeğim de cok bulantı kusmalekelenme yasadim. Simdi de bulantim cok. Dun ilk defa istifra ettim bunda da
Ben zaten hiç 28 günde adet görmediğim için ve tek ilişki olduğu için geç döllenme olduğuna emindim. Geriden gelmesi önemli değilmiş doktor öyle dedi sağlıklı olsunda canı isterse geriden gelsin :)hemde tam bir balbende 7 haftalık sanarken 6+3 çıkmıştı 0.9 cm di. adet başlangıç tarihimizi değiştirdik burdaki sistemden bile değiştirdim. geç döllenmeyi kabul ettim artık.
Oluyor tabi başucumda su bulunduruyorum hep, su için sonra tuvalet için uyanıp duruyorum sonraBenim de öyledir ins bide geceleri çok susuyorum sizde de öyle oluyor my
evet balım :) benim sat 2 ocaktı. fakat bebiş geç döllenme olduğu için 9 ocak olarak güncelledim :)Kızlar selam. Hamilelik imza alanında bir sey dikkatimi cekti mesajları okurken. Tahmini doğum tarihi 17 ekim olan bayağı bir arkadaş var. Benim aklimda kalanlarSaskinAnne yadegarim gokbulutt Sezen68 . Sanki bi iki arkadaş daha vardı. Emin olamadim. Maşallah diyorum :)
yok yahu. ye tabiki. sadece şöyle düşün; herşeyin fazlası zararKızlar sorması ayıp paçanga Böreği yemek sakıncalı mı ? Malum içinde Pastırma var
Cnm moralını bozma bundan 4 -5 ay oadar once benımde dusukle sonuvçclanan bır gebrlıgım oldu.kalp atıslarını duymadık zaten cok kanamam da vardı. Ama bak sımdıkı hamıleleıgım kanamay ragmen normal. Kalp atısı gelısımı var.ıyı dusun nolur.evet demedi cnm benim ilk gebeliğim de böyle sona erdi kalp atışını duyamamıştık tecrübeli bi dr ondan söyleikleri beni korkuttu ama hayırlısı hep öyle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?