• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Hepinize merhaba :) benim bulantilarim halen devam 8+6 dayim sizinde bulantilariniz oluyor mu kizlar :( onun disinda sabah uyanir uyanmaz leblebi yiyorum o bikac gundur ise yariyor gibi aklinizda bulunsun sizinde. Pztsi kontrolum var cok heyecanliyim en son 14 subatta girmistim ultrasona

Ben zaten hiç 28 günde adet görmediğim için ve tek ilişki olduğu için geç döllenme olduğuna emindim. Geriden gelmesi önemli değilmiş doktor öyle dedi sağlıklı olsunda canı isterse geriden gelsin :)
aynen öyle :) geri kelimesi çok yanlış aslında. onun canı geç döllenmez istemiş işte o kadar :KK200::anneadayı:

Hepinize merhaba :) benim bulantilarim halen devam 8+6 dayim sizinde bulantilariniz oluyor mu kizlar :KK43: onun disinda sabah uyanir uyanmaz leblebi yiyorum o bikac gundur ise yariyor gibi aklinizda bulunsun sizinde. Pztsi kontrolum var cok heyecanliyim en son 14 subatta girmistim ultrasona
yani her hamilelik kendine özgüdür. kimisinin çok bulanır senin gibi kimisinin hiç bulanmaz benim gibi. bebeğin sağlığla alakalı hiç bir yorum getiremezsin bulandı bulanmadı şeklinde. çözümünü bulmuşsun işte ne güzel ;) bulantı için özel bir ilaç varmış bi arkadaşım kullanıyor ofiste doktoruna sor istersen.

Hepinize merhaba :) benim bulantilarim halen devam 8+6 dayim sizinde bulantilariniz oluyor mu kizlar :KK43: onun disinda sabah uyanir uyanmaz leblebi yiyorum o bikac gundur ise yariyor gibi aklinizda bulunsun sizinde. Pztsi kontrolum var cok heyecanliyim en son 14 subatta girmistim ultrasona
Bende sadece hafif bulantı oluyor onun dışında iştahım açıldı:)

yani her hamilelik kendine özgüdür. kimisinin çok bulanır senin gibi kimisinin hiç bulanmaz benim gibi. bebeğin sağlığla alakalı hiç bir yorum getiremezsin bulandı bulanmadı şeklinde. çözümünü bulmuşsun işte ne güzel :KK66: bulantı için özel bir ilaç varmış bi arkadaşım kullanıyor ofiste doktoruna sor istersen.

Ben mide bulantisi ile ilgili bebegim ve sagligi ile ilgili bir yorum getirmedim ki zaten. Oyle birsey mi varmis ayrica ilk defa sizden duyuyorum ne alaka yahu benim annemin 3 kardeste de hic bulanmamis midesi. İlaci dr um soyledi ama pek yanasmadim ben tesekkur ederim yinede

Bende sadece hafif bulantı oluyor onun dışında iştahım açıldı:)

Ohh can olsun kan olsun bebislerimize o zaman acilan istahlarimiz :) dogumdan sonraki kosusturma esnasinda veriliyor saniyorum o kilolar, etrafimdaki hemen hemen herkeste oyle oldu ama tabi insallah yasayip gorecegiz :)

Benimde 7+5 2 haftadır hafif bulantılarım vardı sabahları ve geceleri yalnız gün geçtikçe artıyor daha uzun sürüyor bulantılar henüz istifra etmedim çok şükür doktorum bir vitamin verdi onu kullanıyorum premesis plus hafifletiyor.
tavsiye ederim :)

Benimde 7+5 2 haftadır hafif bulantılarım vardı sabahları ve geceleri yalnız gün geçtikçe artıyor daha uzun sürüyor bulantılar henüz istifra etmedim çok şükür doktorum bir vitamin verdi onu kullanıyorum premesis plus hafifletiyor.
tavsiye ederim :)

Umarim bizi cok uzmez bu bulantilar :( bisey yiyememek uzmustu beni ama burada bi arkadas yazmisti hatta bebek henuz cok kucuk o alacagini sizden aliyordur diye :) bende imom kullaniyorum icerigi baya genis saniyorum var mi baska imom kullanan?

Kızlar bugün benim birden alttan bıçak batması gibi ağrılarım başladı resmen alt taraftan bıçak saplıyorlar gibi böyle bişey yaşayan oldu mu

Ohh can olsun kan olsun bebislerimize o zaman acilan istahlarimiz :) dogumdan sonraki kosusturma esnasinda veriliyor saniyorum o kilolar, etrafimdaki hemen hemen herkeste oyle oldu ama tabi insallah yasayip gorecegiz :)
Amin amin:) hayırlısı ile doğuralımda kilo no problem

Evet canım normal 7inci haftada net duyarsin keseyi gorduysen merak etme sağlıkla alırsın inşallah
Keseyi gorduk bebeği de gördük kalbin attiginı da gördü çok şükür. Ama doktor hanim asistandi acemi davrandigindan bana da yansidi bu endişem ondandi:) satima göre tam 8 haftalikken randevu aldım. Doktor da iki hafta sonra gel demişti. InşaAllah o zaman sağlıkla büyüdüğünü ve atışı duymak nasip olur. Çok teşekkür ederim:)

Back
X