2018 Ekim Anneleri

8.haftada da duyulabilir kalp atışı.Benim Dr üstten duyamazsak alttan bakacaz dedi ordan daha erken de duyulabiliyormuş.Bunu bile denemeden mi öyle söyledi size.Kaskatı bazı doktorlar
evet demedi cnm benim ilk gebeliğim de böyle sona erdi kalp atışını duyamamıştık tecrübeli bi dr ondan söyleikleri beni korkuttu ama hayırlısı hep öyle derim

evet demedi cnm benim ilk gebeliğim de böyle sona erdi kalp atışını duyamamıştık tecrübeli bi dr ondan söyleikleri beni korkuttu ama hayırlısı hep öyle derim
Allah Bebeğini korusun canım önceki üzüntünü bir daha asla yaşatmasın.Beklemek çok zor ama sonu güzel olsun inşsllah güzel haberlerle gelirsin

Günaydın kızlar. Rabbim bütün bebişleri korusun hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. AMİN. Benimde salı muayenem vardı keseyi gördük çok şükür ama kesenin yanında kanama alanı var dedi. Çok önemli birşey değil dedi ama yine de düşük tehdidi! iğne verdi vurdurdum. Salı kontrol var tekrar. Dışarıdan kanamam yok. Afedersiniz sadece koyuya yakın sarı akıntı oluyo bazen. Kanama alanı ile karşılaşan var mı aranızda? Kalp atışlarını duyarsak belki bu hafta biraz daha rahatlarım..

Ben kan tahlilleri için polikliniğe gittim usg ye de girdim dayanamadım 5 gün geriden geliyor 7+2 ama 6+4 crl 6.88 mm nasıl iyi mi
ölçülerden pek anlamıyorum ama iyidir inşallah. Bende normalde 6. haftanın içindeyim ama usgde 5 çıktı çok önemsemedin çünkü büyük ihtimalle bende geç döllenme oldu. pcos hastasıyım adetlerim 30-35 arası oluyordu. yumurtlamam da geç olmuş olabilir. Kalp atışını duydunuz mu?

Ben kan tahlilleri için polikliniğe gittim usg ye de girdim dayanamadım 5 gün geriden geliyor 7+2 ama 6+4 crl 6.88 mm nasıl iyi mi
hemde tam bir bal bende 7 haftalık sanarken 6+3 çıkmıştı 0.9 cm di. adet başlangıç tarihimizi değiştirdik burdaki sistemden bile değiştirdim. geç döllenmeyi kabul ettim artık.

Kalp atışlarıni duymusmuydun canım kalbini ferah tut inşallah birsey olmaz

Sabah randevum erken kalkmam lazım ama uykumdan mide ağrısı ile uyandım çok kötü durumdaydım resmen kramp giriyor. Uyanır uyanmaz istifra ettim zaten. Elma yedim şimdi ama daha da arttı off ne yapicam ((((
Benimde midem 2 gündür cok kotu devamli kazinma yanma gece uyuyamiyorum gaviscon da fayda etmiyor onerisi olan varmi havuç suyunu deneyecegim

merhaba bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşayan var mı ?benim çok fazla ağrım var doktora göre normal dinlen geçer diyor, doğru dinlenince geçiyor ama işe gelmek zorundayım sürekli dinlenemem 1 hafta rapor verdi iyi oldum sonra tekrar başladı gerçekten normal mi bilemiyorum ilk çocuğumda da ağrım oldu ama bu kadar sürmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…