2018 Ekim Anneleri

Teşekkürler,bunların hepsini okudum ben uzman tv sitesinde bu konuyla ilgili olan videoları da tek tek izledim birinde diyor ki kanamaya rağmen kalp atışı devam ediyorsa 24 saat içinde bişey olmadıysa o Bebeğin düşme oranı %1 dır.Ama işte ne okusak ne izlesek de kendi doktorumun ağzından duymadıkça şahsen benim içim rahat etmiyor.Allah Sağlıcakla getirsin bebeklerimizi dünyamıza.Ben Mart anneleri grubuna girdim oradaki doğum yapmak üzere olan hanımlara sordum artık,Sayfanın Başlarında lekesi kanaması olanların hepsi de Süreci tamamlamış deniyor bu biraz rahatlattı

Son düzenleme:
Sabah randevum erken kalkmam lazım ama uykumdan mide ağrısı ile uyandım çok kötü durumdaydım resmen kramp giriyor. Uyanır uyanmaz istifra ettim zaten. Elma yedim şimdi ama daha da arttı off ne yapicam ((((

Iyi çok şükür adına sevindim canım RABBİM hayirlisiyla kucagina almayı da NASIP eder INŞALLAH benimde öyle olur INŞALLAH hayirlisiyla tabi ama benim adetime göre 8 haftalik ultrason da 5 haftalik çıkıyor zaten ben tam bir ay önce test yaptim adeti me üç gun kala eger geç döllenme olsaydi cikarmiydi uff kafam çok karışık doktorum hic öyle bireyden bahsetmedi

Günaydın herkesebugün başka bir doktora Görünmek istiyorum randevuyu aldım.Merak ettiğim şey şu dün ultrason çekmişti Dr bugün de yine çekilecektir iki gün üst üste ultrason çekmek bebeğe zarar verir mi ki ?

Hayir canim erken degil bebek denerken bile kullananlar var vitaminler ilk 3 ay cok onemli. Benim bulantilarim olmasina ragmen her aksam yemegi ile vitamin ve balik yagi aliyorum mutlaka.
saol canim aldim dun balik hapi bugun zaten kontrolum var ayrica d vitamini damla kullanmam lazimmis o yuzden cok fazla sey kullandigim icin bugun hepaini sorayimda icim rahat kullanirim

Benim ilk gebeliğimde 5. Haftada kanamam olmuştu 1 hafta yattım sonraki vedevam eden aylarda da oldu kanamam ama maşallah kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Sakın korkmayın. Allah doğmasını emretmişse oluk oluk da kanasa bebişe hiçbir şey olmuyor.

Valla dr baya korkuttu beni eğer haftaya duymazsak düşük olabilir dedi allahımmm hayırlsı
hayır hayır. saçmalama 10. haftasında duyanlar var. hemen başka doktora git öyle birşey derlerse. belki de cihazlarında problem var. ay böyle doktorlar insanı delirtiyor.

Maşallah Allah sizlere bağışlasın inşallah.İşte bunu merak ediyorum ben çok teşekkürler içim daha rahat.Allah bizlere de nasip etsin inşallah kucağımıza almayı

Bi sorun olmazmış canım. Burda daha önce bi arkadaş öyle yapmıştı

sana kıyamam su iç mutlaka yatmadan önce. bir de eşin seni okusun.
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk defa rüya görüyorum. o da çok şükür çok güzeldi. gördüm yani bebeği tüm ayrıntılarıyla.

Valla dr baya korkuttu beni eğer haftaya duymazsak düşük olabilir dedi allahımmm hayırlsı
8.haftada da duyulabilir kalp atışı.Benim Dr üstten duyamazsak alttan bakacaz dedi ordan daha erken de duyulabiliyormuş.Bunu bile denemeden mi öyle söyledi size.Kaskatı bazı doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…