Arkadaşlar içinizde benşm gibi kahverengi lekelenme yaşayanlar,benşm Dr bugün bana yapıcak bişey yok ilacı içeceksin sadece düşerse düşer kalırsa kalır düşük önlenemez dedi üzerine basa basa.Benim Dr mu çok geniş sizinkiler de öyle mi lütfen bişey deyin çok canım sıkılıyor.günde 2 progestan içiyordum 3 e de çıkarmadı iğneye de karşı ve sizin Dr ların söylediklerinden Hiçbirini söylemiyor.kese mi yerleşiyor ? Hayır .kese büyüyo ondan mi bu leke ? Hayır.sebepsiz diyo Ayrıntılı Düşünme diyo ağrımayan başım ağrıyor yeni verdiği ultrason resmine bakasım gelmiyo bişeyler söyleyin lütfen
Merhaba Kızlar
Bugün doktora gittim, kalp atışlarını duyduk çok şükür. Kanama alanım vardı o küçülmüş bu iyi bir şeymiş ama yine de arada onun olması canımı sıkıyor.Doktor yine dinleneceksin, yatacaksın, bol su içeceksin dedi, durumumdan dolayı sık görecek, haftaya cumaya yine randevu verdi. Tek istediğim Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin, kimin lekesi kanaması barsa bitsin, hepimize evlatlarımıza sıhhatle kavuşmamızı nasip etsin
Ben de ekim annesi olucam inşallah. Tahmini 8 ekim gözüküyor, bakalım eylül sonu da olabilir ama kısmet.. keseyi gördüm, kalp atışını duydum, Rabbim tüm yavrularımız sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah
Ekmek, pasta, börek gibi karbonhidratlardan; her türlü kızartmadan uzak duraraķ bile aşırı kilo alımından kaçınılabilir sanırım.Ay ne güzel hamileliğe başlarken az biraz almış gibi olmuştum şimdi üstüne de bir kilo derken hamileliğin sonunu öngöremiyorum bile. Geçen hamilelikte 19 kilo almıştım bu kez o kadar istemiyorumbelki sağlıklı beslenme konusunda bir uzmandan yardım almalıyım çok hareket de edemiyorum evde hep yorgunluk halim var
Herşeyin fazlası zarar.Progestanın ne zararı var ,zararı olsaydı gebeler kullanmaZdı:)
Bir sonraki postta bir adres paylaşacağım.Arkadaşlar içinizde benşm gibi kahverengi lekelenme yaşayanlar,benşm Dr bugün bana yapıcak bişey yok ilacı içeceksin sadece düşerse düşer kalırsa kalır düşük önlenemez dedi üzerine basa basa.Benim Dr mu çok geniş sizinkiler de öyle mi lütfen bişey deyin çok canım sıkılıyor.günde 2 progestan içiyordum 3 e de çıkarmadı iğneye de karşı ve sizin Dr ların söylediklerinden Hiçbirini söylemiyor.kese mi yerleşiyor ? Hayır .kese büyüyo ondan mi bu leke ? Hayır.sebepsiz diyo Ayrıntılı Düşünme diyo ağrımayan başım ağrıyor yeni verdiği ultrason resmine bakasım gelmiyo bişeyler söyleyin lütfen
AOÇ nin günlük sutleri digerelrinden daha kısa omurlu. Bana daha doğal geliyor.tesekkur ederim cevap icin ama onlarda katki maddeli bir hafta dursada bisey olmuyor
Çok teşekkürlerHosgeldiiniz minişinlee❤
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzBenim başıma olsun mesela yarın kontrolüm var inşallah bebeğimi görüp duyabilirim
Amin canım benimCanım çok sevindim. Bnde bugün bebeğimin kalp atışını duydum
İnş canım Rabbim bütün hamilelere sağlıklı şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Amin canım benimİnşallah bundan sonra endişeleneceğimiz hiçbir şey yaşamadan güzel bir hamilelik geçiririz her birimiz
Nasılsınız? Herşey yolunda inşallahKızlar benim de sabah kanamam başladı doktora gidiyorum
Hayırlı geceler canım gittim ama doktor pek olumlu konuşmadı adet tarihime göre çok geride kesenin içinde beyaz nokta gibi bişey var ama ben gelesimi durmuş bir gebelik gibi görüyorum çok küçük bir ihtimal belki gelişir diye bikac gün bekle dedi dün kendi doktoruma. gittim hic bukadar olumsuz konuşmadı bir hafta sonra gel INŞALLAH görünür dedi ben bir hafta bekleyip kendi doktoruma gitcem artık herşeyin hayırlısı INŞALLAH17.51 mm,8+2 idi pazartesi gün ki bilgiler bunlar canim.
Gayet normal seninkilerde.
Ben 6.haftada gittigimde kesede bebek bile yoktu inan ki.Ama ölcmedi doktor bebek olussun oyle bakacaz hic bosuna stres yapma dedi.
Bu olcumler degisecek daha sende hic canini sıkma bazen gununun onunde bile cikar
Hayır canım bekleyebilirsin❤
Bende duymamistim
Ben Sakarya'dayım
Canim progestan rahim icin yardimci ama dusugu engelleyici bi durumu zaten yok.O yuzden dozunu arttirmasinda da gerek yok bence de.Oyle sikintili bir durum gorse igne verirdi sana.Lekeler vb tum gebelik surecinde de olabilir.Sakın aksi birsey gb dusunme❤ Ultrason resminizde guzel :)
Hatta kız mı bakalim simdiden tahmin yapayim :)
Sen yine de git önlem olsun canım
Insallah birdaha hic olmaz.
Daim olsun iyi haberleriniizz❤
Ben abimden alıyorum :) yani dukkanda sarküteri bolumune sütte geliyor bi abimizden.
Oncesinde de guvendigim birinden aliyordum.
Evde ufaklik var yoğurt hep oluyor hamilelikle birlikte nerdeyse 5 senedir :)
Bikac denemede sütün güzelligini bile anlarsın
Pudinge kadar evde yapiyorum canim dusun ve cidden cok cok daha guzel oluyor.
Ama sana dokunursa,alerjisi olan insanlar vs var mesela orda baska seyler devreye giriyor
Icmek icin yine icine sineni al ama yogurt icin dene istersen
Vücuttaki progesteron yetersizliğinden dolayı bazı gebeler progestana ihtiyac duyar bebeğin rahme tutunması için gerekli bir hormondur,tabi kromozal anomalisi olan gebelikler düşükle sonuçlanıyor ne kadar önlem alsak dahi bu yüzden açıklamayı yapmış doktor Kanaması olan arkadaşlar. Lütfen aşağıdaki yaziyi bir okuyun ve doktorlarınızı progesteron kullandırmaları yönünde baskı altında bırakmayın. Progesteronun eski bir uygulama olduğunu, şuan çogunlukla gebeyi rahatlatmak için, doktor birşey yapmadı denmesin diye başlandığını çok güzel açıklamış.
http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mi? Ben oksapar kullanıyorum artık karnım mosmor oldu[/QUOT
Ablam kleksan kullanıyordu. Kollarindan yapiyordu. Öyle denesen
Hayırlı geceler canım gittim ama doktor pek olumlu konuşmadı adet tarihime göre çok geride kesenin içinde beyaz nokta gibi bişey var ama ben gelesimi durmuş bir gebelik gibi görüyorum çok küçük bir ihtimal belki gelişir diye bikac gün bekle dedi dün kendi doktoruma. gittim hic bukadar olumsuz konuşmadı bir hafta sonra gel INŞALLAH görünür dedi ben bir hafta bekleyip kendi doktoruma gitcem artık herşeyin hayırlısı INŞALLAH
Hayir canim erken degil bebek denerken bile kullananlar var vitaminler ilk 3 ay cok onemli. Benim bulantilarim olmasina ragmen her aksam yemegi ile vitamin ve balik yagi aliyorum mutlaka.Gunaydin kizlar balik yemeyi cok sevmiyorum hele su zamanlar zaten bisey yiyemiyorum bulantidan heleki balik hic acaba balik yagi hapi kullanmak icin erken mi
Stress yapma canim bir sey olmaz verirsin geri. Havalar isininca yuruyus falan yapariz duzenli tatildi deniz di derken almayiz fazla korkma.Ay ne güzel hamileliğe başlarken az biraz almış gibi olmuştum şimdi üstüne de bir kilo derken hamileliğin sonunu öngöremiyorum bile. Geçen hamilelikte 19 kilo almıştım bu kez o kadar istemiyorumbelki sağlıklı beslenme konusunda bir uzmandan yardım almalıyım çok hareket de edemiyorum evde hep yorgunluk halim var
Bunu yazdigin iyi oldu dikkat edecegim artik bunlara tesekkurler :)Kilo konusunda da tv bi doktor
Ilk 3 aylik donemde 3 kilo
2. 3 aylik donemde 3 kilo
Son 3 aylik donemde 6 kilo ile anne gebeligini tamamlamali
Sabah mutlaka 1 yumurta oglen 1 kase yogurt aksam 1 bardak sutu aliskanlik haline getirmeli dedi.
Ayy napcaz bakalim.
Ben de gordum ilk ogrendigimde ben inaniuorum ruyada gercekten de goruyor hamile anneler cogu zaman. Hayirlisi olsun. Tabi bu aralar hepimiz hormonlardan dolayi cok fazla ruya goruyoruz cinsiyet bebek disinda da benimkiler genelde de kotu ruyalar oluyo :/Merhaba,
geçmiş olur inşallah kızlar bütüüün şikayetleriniz
hiç rüyasında bebeğini gören var mıben dün gece bütün ayrıntıları gördüm galiba. kime neye benzediğini cinsiyetini... anneler görür rüyasında derler ... bakalım gerçek olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?