2018 Ekim Anneleri

Bugün yaşamış Olduğum lekelenme sorunundan dolayı algılayamadığım bişey var 7+6 mışım yani demek oluyor ki 8 bitti 9.haftaya başlıyoruz.Ahhhh 40 ı da hayırlısıyla Görelim inşallah

Canım çok sevindim. Bnde bugün bebeğimin kalp atışını duydum
İnş canım Rabbim bütün hamilelere sağlıklı şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Hosgeldiiniz minişinlee❤

Ekmek, pasta, börek gibi karbonhidratlardan; her türlü kızartmadan uzak duraraķ bile aşırı kilo alımından kaçınılabilir sanırım.

Progestanın ne zararı var ,zararı olsaydı gebeler kullanmaZdı:)
Herşeyin fazlası zarar.

Bir sonraki postta bir adres paylaşacağım.

tesekkur ederim cevap icin ama onlarda katki maddeli bir hafta dursada bisey olmuyor
AOÇ nin günlük sutleri digerelrinden daha kısa omurlu. Bana daha doğal geliyor.

Kanaması olan arkadaşlar. Lütfen aşağıdaki yaziyi bir okuyun ve doktorlarınızı progesteron kullandırmaları yönünde baskı altında bırakmayın. Progesteronun eski bir uygulama olduğunu, şuan çogunlukla gebeyi rahatlatmak için, doktor birşey yapmadı denmesin diye başlandığını çok güzel açıklamış.
http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/

Canım çok sevindim. Bnde bugün bebeğimin kalp atışını duydum
İnş canım Rabbim bütün hamilelere sağlıklı şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Amin canım benim İnşallah bundan sonra endişeleneceğimiz hiçbir şey yaşamadan güzel bir hamilelik geçiririz her birimiz

Bebek kalp atımı saptandığında haftalara göre gebeliğin devam etme olasılığı şu şekildedir.

Gebelik haftası
Kanama varsa Kanama yoksa
< 6 hafta %67 %84
7-9 hafta %90 %95
9-11 hafta %96 %98
Bir başka deyişle 7 haftada kanama görülür ve düşük tehdidi ortaya çıkarsa bu gebelik %90 sorunsuz devam edecektir. Kanamayı görür görmez progesteron başlamak bu oranı daha da arttırmaz.

Erken gebelikte kan progesteronun düşük olması bir sebepten çok sonuçtur. Yani bu gebelik progesteron azlığından dolayı kötü değildir. Gebelik başarısız olduğu için progesteron düşüktür.

Hayırlı geceler canım gittim ama doktor pek olumlu konuşmadı adet tarihime göre çok geride kesenin içinde beyaz nokta gibi bişey var ama ben gelesimi durmuş bir gebelik gibi görüyorum çok küçük bir ihtimal belki gelişir diye bikac gün bekle dedi dün kendi doktoruma. gittim hic bukadar olumsuz konuşmadı bir hafta sonra gel INŞALLAH görünür dedi ben bir hafta bekleyip kendi doktoruma gitcem artık herşeyin hayırlısı INŞALLAH

Vücuttaki progesteron yetersizliğinden dolayı bazı gebeler progestana ihtiyac duyar bebeğin rahme tutunması için gerekli bir hormondur,tabi kromozal anomalisi olan gebelikler düşükle sonuçlanıyor ne kadar önlem alsak dahi bu yüzden açıklamayı yapmış doktor ‍

Bekle canim❤
Yazmismiydim yine mi yaziyorum bilmiyorum sana ama satima gore 6+3 flndi ben gittim kese 20mmdi bombostu hicbisy yoktu.Doktorum dedi ki olcumde yapmiyorum kafani karistirma gec dollenmede olabilir 2 hafta sonra goruselim dedi.
Iste pazartesi gittik cok sukur gorduk hersey normal.O yuzden bence bekle❤
Inaniyorum❤

Ben kizimda ayni zamanda gittigimde kalp atisini duymustum mesela.Cok farkli oldu birbirinden

Gunaydin kizlar balik yemeyi cok sevmiyorum hele su zamanlar zaten bisey yiyemiyorum bulantidan heleki balik hic acaba balik yagi hapi kullanmak icin erken mi
Hayir canim erken degil bebek denerken bile kullananlar var vitaminler ilk 3 ay cok onemli. Benim bulantilarim olmasina ragmen her aksam yemegi ile vitamin ve balik yagi aliyorum mutlaka.

Stress yapma canim bir sey olmaz verirsin geri. Havalar isininca yuruyus falan yapariz duzenli tatildi deniz di derken almayiz fazla korkma.

Bunu yazdigin iyi oldu dikkat edecegim artik bunlara tesekkurler :)

Ben de gordum ilk ogrendigimde ben inaniuorum ruyada gercekten de goruyor hamile anneler cogu zaman. Hayirlisi olsun. Tabi bu aralar hepimiz hormonlardan dolayi cok fazla ruya goruyoruz cinsiyet bebek disinda da benimkiler genelde de kotu ruyalar oluyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…