- 15 Nisan 2017
- 13.477
- 15.910
- 298
Teşekkürler,bunların hepsini okudum ben uzman tv sitesinde bu konuyla ilgili olan videoları da tek tek izledim birinde diyor ki kanamaya rağmen kalp atışı devam ediyorsa 24 saat içinde bişey olmadıysa o Bebeğin düşme oranı %1 dır.Ama işte ne okusak ne izlesek de kendi doktorumun ağzından duymadıkça şahsen benim içim rahat etmiyor.Allah Sağlıcakla getirsin bebeklerimizi dünyamıza.Ben Mart anneleri grubuna girdim oradaki doğum yapmak üzere olan hanımlara sordum artık,Sayfanın Başlarında lekesi kanaması olanların hepsi de Süreci tamamlamış deniyor bu biraz rahatlattıBebek kalp atımı saptandığında haftalara göre gebeliğin devam etme olasılığı şu şekildedir.
Gebelik haftası
Kanama varsa Kanama yoksa
< 6 hafta %67 %84
7-9 hafta %90 %95
9-11 hafta %96 %98
Bir başka deyişle 7 haftada kanama görülür ve düşük tehdidi ortaya çıkarsa bu gebelik %90 sorunsuz devam edecektir. Kanamayı görür görmez progesteron başlamak bu oranı daha da arttırmaz.
Erken gebelikte kan progesteronun düşük olması bir sebepten çok sonuçtur. Yani bu gebelik progesteron azlığından dolayı kötü değildir. Gebelik başarısız olduğu için progesteron düşüktür.
Son düzenleme: