2018 Ekim Anneleri

Merhabalar,

Bugün doktora gittik ilk defa gördük keseyi ve bebeğimizi. Kalp atışlarını duyduk ama belli belirsizdi bu haftalarda böyle olur dedi doktorumuz gerçi eşim duymuş ben pek duyamadım :)

10.haftada çağırdı tekrar hiç bişeyi kısıtlamana gerek yok dedi. Kuruyemis öneriyoruz fındık ceviz falan birde kapalı hazır gıdalara dikkat et tüketme dedi o kadar.

Bence de erken vakitte başka dr a görünebilirsin canım ne kadar iyi de olsa devamında o takip etmeyecekse anlamı yok. Düzenli gittiğin seni tnıyan dr daha rahat ettiriyor doğumda.lekelenme olayına da çok kafayı takma yine arkadaşlara da söyledik bazen kanama alanı olmasa da sebepsiz ya da eski bir kanamanın kalıntıları olabiliyor dünyayı kendine zehir etme. Dr lara gelince onlar doğal olarak daha rahat oluyorlar çünkü aynı durumda binlerce hastası oluyor biz sadece kendimizi biricik sanıyoruz bize özel bir durum sanıyoruz ama öyle değil. Srn dinlen kendini yorma arada başka dr a git gerisine zaten yapabileceğin bir şey yok

Gözün aydın bende yarın gidicem inşallah görür duyarım yavrumu. Demekki yerleşimi iyi sık sık gitmene gerek kalmamış, sağlıkla büyüsün inşallah

Gözün aydın bende yarın gidicem inşallah görür duyarım yavrumu. Demekki yerleşimi iyi sık sık gitmene gerek kalmamış, sağlıkla büyüsün inşallah

Teşekkür ederim darısı senin başına o zaman inşallah güzel geçer.
Tam haftasındaymış iyi başladık çok şükür.
Hepimizin bebeği sağlıkla gelir umarım

Merhaba Kızlar
Bugün doktora gittim, kalp atışlarını duyduk çok şükür. Kanama alanım vardı o küçülmüş bu iyi bir şeymiş ama yine de arada onun olması canımı sıkıyor. Doktor yine dinleneceksin, yatacaksın, bol su içeceksin dedi, durumumdan dolayı sık görecek, haftaya cumaya yine randevu verdi. Tek istediğim Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin, kimin lekesi kanaması barsa bitsin, hepimize evlatlarımıza sıhhatle kavuşmamızı nasip etsin

Hemen basla huzur çok önemli bizim için, bir de niye doğum yaptırmıyor jinekolog değil mi. Benim bu gebelikten anladigim doktorun kesinlikle içine sinmesi gerekiyor. Guvenmedin mi hep kuşku içinde kalıyorsun.
Operatör Dr ama niye doğum yaptırmıyor ben de bilmiyorum gittiğim Sağlık merkezinin ortağı olduğunu düşünüyorum ihtiyaç mı duymuyor anlamadım.
Yok benimki sorduğum sorulara Ohooo çok Ayrıntılı düşünüyorsun olmaz böyle diyor
ilk üç ay olabilir böyle kanamalar dese inan daha rahat edecem.Gebelikte hiçbir kanama normal Ksbul edilmez diyor düşeceği varsa da düşer kalacağı varsa kalır yukarıdakinin ne yapacağını biz bilemeyiz diyor cümlelerini olduğu gibi aktardım

Gözün aydın, çok sevindim kalp atışlarını duymana üzülme alan küçülmüş sonuçta demekki büyüyor toparlanıyor

Çok saçma konuşuyor bazı doktorlar motive edeceğine yaptıkları seylere bak.bizde biliyoruz her şey alllatan.. kanamanın sebebını bilmeyen doktor bence doktor olmasın

Canım bir yandan haklı tabi ne yaparsak yapalım kaybedebiliriz ama karşısında zaten tedirginlikleri olan hastasına da böyle söylemesi mantıksız geliyor. Ben rehber öğretmenim okulda nice sorunlarla karşılaşıyoruz velilere aktarıyoruz ya da sorumsuzluklarını söylüyoruz ama kimseyi üzmeyecek en uygun dille söylemeye çalışıyoruz. Farklı alanlar olduğunu biliyorum ama sizden yardım bekleyen insanlar karşınızdayken bir dr öğretmen vs farkeden bir şey olmuyor karşınızdaki rahatlamayı bekliyor. Dediğim gibi kendini iyi hissedeceğin bir uzmanla yoluna devam etmen hamilelik sürecin için daha iyi olacaktır

Kizlar sutunuzu nerden aliyorsunuz?
Ben sutcumden icmek istiyorum ama pastorize olmasi gerekiyormus o yuzden marketlerdeki kuu sutlerden almak zorunda hissediyorum bebege zarar veririm diye

Evet pastörize süt alıyorum kaynatıp içiyorum
Ben de öyle yapıyorum ama içine şeker de atıyorum sakıncası var mi acaba tatsız içemiyorum da önceden Keçiboynuzu özü karıştırıyordum ama o şekilde önerilmiyormuş

17.51 mm,8+2 idi pazartesi gün ki bilgiler bunlar canim.
Gayet normal seninkilerde.
Ben 6.haftada gittigimde kesede bebek bile yoktu inan ki.Ama ölcmedi doktor bebek olussun oyle bakacaz hic bosuna stres yapma dedi.
Bu olcumler degisecek daha sende hic canini sıkma bazen gununun onunde bile cikar

Kızlar dr dan geldim . 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadık haftaya çağırdı hayırlısı artık. Bu haftalarda illa duyulması gerekir mi kalp atışının?

Hayır canım bekleyebilirsin❤
Bende duymamistim

Kızlar hangı sehırdesınız belkı aynı doktora gıdenlerımız fln vardır aramızda. Paylassakmı?

Ben Sakarya'dayım

Canim progestan rahim icin yardimci ama dusugu engelleyici bi durumu zaten yok.O yuzden dozunu arttirmasinda da gerek yok bence de.Oyle sikintili bir durum gorse igne verirdi sana.Lekeler vb tum gebelik surecinde de olabilir.Sakın aksi birsey gb dusunme❤ Ultrason resminizde guzel :)
Hatta kız mı bakalim simdiden tahmin yapayim :)

Sen yine de git önlem olsun canım
Insallah birdaha hic olmaz.

Daim olsun iyi haberleriniizz❤

Ben sutcumden icmek istiyorum ama pastorize olmasi gerekiyormus o yuzden marketlerdeki kuu sutlerden almak zorunda hissediyorum bebege zarar veririm diye

Ben abimden alıyorum :) yani dukkanda sarküteri bolumune sütte geliyor bi abimizden.
Oncesinde de guvendigim birinden aliyordum.
Evde ufaklik var yoğurt hep oluyor hamilelikle birlikte nerdeyse 5 senedir :)
Bikac denemede sütün güzelligini bile anlarsın
Pudinge kadar evde yapiyorum canim dusun ve cidden cok cok daha guzel oluyor.
Ama sana dokunursa,alerjisi olan insanlar vs var mesela orda baska seyler devreye giriyor

Icmek icin yine icine sineni al ama yogurt icin dene istersen

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mi? Ben oksapar kullanıyorum artık karnım mosmor oldu

yogurdu onunla yapiyorum ve cok guzel ayni sutcuden yumurta falanda aliyorum. Acaba kaynatiyorum ya guvenip icsem mi? Belki haftaya tekrar alip icerim. Simdi aldigimi yogrut yaptim

Canım marketlerde günlük süt satılıyor istersen onlardan alabilirsin bimde şokta bile satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…