2018 Ekim Anneleri

Canım ya şu halde bile gülümsettin beni:) cinsiyet tespitine de mi yariyormuş o resim , bekliyorum o halde :) duymak istediğim sadece "evet senin gibi nicelerini gördüm doğuruyorlar sakin ol " demesiydi

Ben de öyle yapıyorum ama içine şeker de atıyorum sakıncası var mi acaba tatsız içemiyorum da önceden Keçiboynuzu özü karıştırıyordum ama o şekilde önerilmiyormuş

Şekerli sade sütü normalde sevmem çocukluğumdan beri de içmemişimdir bu şekilde. Yazıyı okuyunca bir canım çekti kalkıp şekerli süt yaptım kendime.

Hamilelik böyle bişey herhalde

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mi? Ben oksapar kullanıyorum artık karnım mosmor oldu

Allah yardımcın olsun❤

yogurdu onunla yapiyorum ve cok guzel ayni sutcuden yumurta falanda aliyorum. Acaba kaynatiyorum ya guvenip icsem mi? Belki haftaya tekrar alip icerim. Simdi aldigimi yogrut yaptim

Zaten konunun uzmaniymissin :)
Ben hic aksi bir durum yasamadim oyle diyeyim canim,kizim ek gidaya basladiginda ozellikle sütü kesip lor yapiyordum hala birazini ayirip yaparim hatta.
Ama hep derim en guzeli hislerine guven❤

Canım ya şu halde bile gülümsettin beni:) cinsiyet tespitine de mi yariyormuş o resim , bekliyorum o halde :) duymak istediğim sadece "evet senin gibi nicelerini gördüm doğuruyorlar sakin ol " demesiydi

Sende de 'bizde sizin gb doktorlari cok duyduk' de geç :))))))))))
Haklisin en cok onlardan iyi bisy duymak istiyor insan.Teslim oluyorsun bir nevi.

Kızlar ben Sat göre 6+5 im, ama bugün usgde 6+2 göründü ve bebek 5.5 mm niye 3 gün geriden geliyor

Kızlar ben Sat göre 6+5 im, ama bugün usgde 6+2 göründü ve bebek 5.5 mm niye 3 gün geriden geliyor

Normal canim el yordami ve genel olcumler.Doktor mm kaysa farkeder mesela.
Bide gelisim degisir.Bi sonraki gidisinde 3 gun ilerde de olabilir.Zamanla daha net cikar

Selaaam
Bende 5Haftalık ve 3günlük Hamileyim (5+3) Pazartesi günü kadın doğum doktorunda randevum var... merak içindeyim.. Doğum Ekim ayının son günlerinde Allah nasip ederse inşallah

Benimde bugün 5+2.. randevum sali gunu bende cok merak ediyorum.. kanamam olmuştu devami gelmedi Allahtan.. inşallah birsey olmamiştir iyidir..

Normal canim el yordami ve genel olcumler.Doktor mm kaysa farkeder mesela.
Bide gelisim degisir.Bi sonraki gidisinde 3 gun ilerde de olabilir.Zamanla daha net cikar
Teşekkür ederim canım benim zaten rubella tsh derken çok yıprandık bide bugün sat göre 3 gün geri çıkınca çok korktum

Selaaam
Bende 5Haftalık ve 3günlük Hamileyim (5+3) Pazartesi günü kadın doğum doktorunda randevum var... merak içindeyim.. Doğum Ekim ayının son günlerinde Allah nasip ederse inşallah
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canim ben gida muhendisiyim. Onlarin icinde de koruyucu madde var
Doğrudur canım ya. Bazen aldığım sütlere de güvenemiyorum işte doğru şekilde beklettiler mi aldığım kişiler sütü ya da onlar da hijyen koşullarına dikkat ediyorlar mı zaman zaman onun çelişkisini de yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…