Ben herhangi bi yerde yalniz birakamiyorum eylusu cunku koltuga ciktigini yanimda hic gormemistim mesela bigun bi baktim koltukta haa dedim tamam bebeklikten cikiyoruz

nereye gitsem mutlaka oyalicak biseyler buluyorum oldugum yerde ama su wc ye onada lazimlik almak asiri mantikli geldi cunku hadi gel cis yapalim deyince benden once kosuyor banyoya ciiisss diyor bide evde kaka yapma noktalari var kapi arkasi koltuk arasi gibi

ahh meme o konuyu hic acmiyorum bu ara oyle sık oldu ki anlatamam bazen 5 dakikada bir meme meme meme takilmis plak gibi sokakta parka her yerde bu kadar degildi eylus gecede ayni sekilde yenidogan gibi 2 saatte bir meme

Bu durum gecici biliyorum okumustum 18-24 ay arasi zirve yaparmis meme duskunlugu ama ne zaman azalicak yada eylus nasil memeyi birakcak bilmiyorum 2 yasa ne kaldi surada diyorum bende

bizim bebek arabasi tertemiz hatta biz artik yanimiza bile almiyoruz cunku kulfet oluyor 10 dk bile oturdugunu hatirlamam bebeklik dahil bu yaza su hani onunde panda olan bisikletler var arkadan ebevyn tutup suruyor herhalde ondan aliriz