Ben de kızımı anlatayım. 6 dişimiz var.
Abisinin oyuncaklarıyla oynamayı seviyor. Son 2 oyuncak: sebze kesme ve 4lü hayvan setleri. Oğlum aldırmış babasına, kızım da hemen ortak oldu..
Balonla oynamayı seviyor, birbirimize atıyoruz ailecek. Top da aynı şekilde. Abisinden iyi şut çekiyor
Tahta bul tak oyun setleri var: hayvanlar alemi, sayılar, meslekler, ayıcık parçaları.. hepsini çok seviyor ama henüz takmaya başlamadı. Eline alıp tek tek parçalarla oynuyor. Hayvanların arasından aslan, çita ve kaplanı elie alıp, miyav miyav diye gezdiriyor odada
Bugün yeni bir oyun keşfetti. Bozuk para kutusunu gördü, istedi verdim. Her türlü bozukluktan var 5 krş dahil. Oturduk ikimiz yarım saat boyunca para sayar gibi kutudan eline, elinden kutuya, sonra bana, tekrar ona v.s. paralarla oynadık. Büyük bir ustalıkla topluyor kutunun içinden, ciddiyetle elinde biriktiriyor
çalıştı minik parmaklar..
Sonra ellerini yıkadık, gitti ata bindi, dolaştı odaları
Tam bir sevgi pıtırcığı, ayyy diyip sarılmaya geliyor koşa koşa. Dudaklarını balık gibi hazırlayıp uzaktan öpmeye geliyor mesela
Akşamları yatak odasına geçip ikimizin başbaşa oyun faslı var. Sonra meme ve uyku. Bazen memede uyumuyor, ben uzanıyorum, yatakta oyun oynarken yorulup sızıyor
15-20 tane kelimesi var. Son öğrendikleri abi ve arka. Her fırsatta söylüyor