Önerilerini beklerim atlas bugun cok eglendi zorla cikardim hatta :) her gordugu seye aa aa diye sasiriyo ozellikle kumlarda oynamaya bayildiBirkaç tane daha öyle yerler var gideyim yazarım buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerilerini beklerim atlas bugun cok eglendi zorla cikardim hatta :) her gordugu seye aa aa diye sasiriyo ozellikle kumlarda oynamaya bayildiBirkaç tane daha öyle yerler var gideyim yazarım buraya
Bu ara balonu şişirip havaya bırakıyoruz ona çok ama çok gülüyor heyecanlanıyor, kucakta dans istiyo, sürtmeli motoru takla atınca da çok egleniyo. Ben çok araştırıp alıyorum, saklayıp dönem dönem çıkarıyorum. Bazen çamaşır sepetine giriyor üstüne mandallari ve 50li topunu boşaltıyor, bazen yürüme arkadaşıyla duvara birlikte tosluyoruz. Çok eğlenceli oluyo birlikte oynamak. Çok şükür cannim bugunlerimmizeÇizmeye bayılıyor evet
suyla oynamak onun için yüz farklı oyuncağa bedel.isigi açıp kapatmak dün oyuncakciya gidip sordum şöyle basınca yanan bişey var mi diye kedicik aldım oyuncak sarılıyor öpüyor kıskanıyorum yani
Yürüme arkadaşını çok kullanıyor eve girer girmez ona koşuyor.
Bazı şeyler çok ilgisini çekerken bazilarinin yüzüne bakmıyor.sikildigi oyuncağı saklayıp sonra ortaya çıkarıyoruz yeni gibi oluyo.Evet aynı anda bir sürü şey konunca hiçbirine bakmıyor onu farkettim
S Semabuse bayağı şey varmış canım sizde de..ekran görüntüsü aldım ben de alayım fikir oluldu teşekkür ederiz ikinize de
Himm çok sevindim biz kuma hiç girmedik, kaç kez gittik süpürge, LEGO, çamaşır asma, ütü, bulaşık ve yemek yapıp durdu. Koltukların altinii bile süpürüyor aynı annesi diyorum. Temiz değil mi lavabosu bakım odası vsÖnerilerini beklerim atlas bugun cok eglendi zorla cikardim hatta :) her gordugu seye aa aa diye sasiriyo ozellikle kumlarda oynamaya bayildi
Evet çok şükür.yurume arkadaşıyla yakalamaca oynuyoruz kahkaha ata ata peşimden koşturuyor arabayla perdenin arkasına saklanıp neredeyim ben diyorum bayılıyor beni bulmaya ve kendi de saklanmaya saklambaç ve yakalamaca en sevdiği oyunlar mümkün oldukça vakit geçirmeye çalışıyorum anneanne de oyun oynuyor artık oglusla.saglikli mutlu büyüsünler insallahBu ara balonu şişirip havaya bırakıyoruz ona çok ama çok gülüyor heyecanlanıyor, kucakta dans istiyo, sürtmeli motoru takla atınca da çok egleniyo. Ben çok araştırıp alıyorum, saklayıp dönem dönem çıkarıyorum. Bazen çamaşır sepetine giriyor üstüne mandallari ve 50li topunu boşaltıyor, bazen yürüme arkadaşıyla duvara birlikte tosluyoruz. Çok eğlenceli oluyo birlikte oynamak. Çok şükür cannim bugunlerimmize
Amin.okurken aklıma geldi de bir gün kahvaltıya gitmiştik esimle.yan masada anne baba çocuk vardı,inşallah biz de bir gün böyle üç kişi geliriz bir gün...meğer hamileymisim üç kisiymisiz haberim yokmus yerleşme kanaması olmuştu regl sanmıştım sonraki ay için umut ediyordumYıllardır çok üzülür ağlardım sonsuz şükürler olsun her animiza, bir yere yemeğe kahvaltıya gitsek çocuğumuz olsa o da bizle olur o da yer derdim boğazım dugumlenirdi, evde güzel birşeyler yapsam yine çok üzülürdüm hep üçüncü de olurdu gözüm yillarrca iki kişiden sonraa çok şükür üçüncü olduk. Hemen hemen her gün ağlıyorum sevinçten sukurden. Bacağıma sarılması, tripleri, esprili gülmesi, heyecanı, öperken yanağını getirmesi, sinirlenince bağırması, öyle güzel bakmasi, anne demesi, montunu getirip dışarıyı istemesi, yani herşeyi ile bin şükür. Çok çabuk büyüyorlar hâlâ şaşırıyorum bunu ben mi doğurdum diye nasıl sevgi nasıl aşk.. Allah'ım tüm olmayanlara da nasip etsin. İkinciyi düşünen var mı?
Bizimki de yürüyor maksat eğlenmek köşe duvar vurmaya bayiliyo, duvarları ciziyo kalemle. Perrdenin arkasına kendisi saklaniyoEvet çok şükür.yurume arkadaşıyla yakalamaca oynuyoruz kahkaha ata ata peşimden koşturuyor arabayla perdenin arkasına saklanıp neredeyim ben diyorum bayılıyor beni bulmaya ve kendi de saklanmaya saklambaç ve yakalamaca en sevdiği oyunlar mümkün oldukça vakit geçirmeye çalışıyorum anneanne de oyun oynuyor artık oglusla.saglikli mutlu büyüsünler insallah
Bu arada artık yürüyor yürüme arkadaşına gerek olmuyo
Aynen kendi saklanıp kahkaha atıyo oyun başlatıyor ah bu ponçikler çok tatlılarhalı çizmeyi seviyor bizimki deBizimki de yürüyor maksat eğlenmek köşe duvar vurmaya bayiliyo, duvarları ciziyo kalemle. Perrdenin arkasına kendisi saklaniyo
Nasıl özlemişim seni ve yazdıklarınıMerhaba hanımlar
Bizde de altta 3 yukarda 6 diş var. Alttan cıkmaya devam ediyor.
Yemek, meyve, içecek tamamen onda kendi yapabildiği kadar.
Yaptıkça öğrenilen bişy için büyümesini beklemeyin, bilmediği için o zamanda aynı sekilde başlayacak U Umudumbitmedi_ bide büyüdükçe ben yaparım ederim dik kafalılıklar artacak daha da
Purpplee Bildik koşturmacalar bizde de :)
Oyuncak konusunda kendi çok belli ediyor zaten. Çok oyuncak karmaşasından yana değilim ben. Olması gereken bişy yok, ilgisini çekecek seyle oynamayı gösterebilen, onunla paylaşabilen birine daha cok ihtiyacları var.
Bir bebeği var buara daha fazla elinde ona yemek yediriyor, uyutuyor.
Merdiven inip çıkmak en sevdiği sey☺gezsin, koştursun, zıplasın, çığlıklar atsın, köpeklere kedilere mama götürelim, ağaç sevelim inceleyelim çok seviyor,bide laf anlatsın
Boya ve kalemlerle çok içiçe.
Ahşap balık var parçalarını tamamlıyor (yapboz gibi ama kendi parça parça) yine benzeri hayvanları yerleştirdiği bişy var. Zaten sesleri ve taklitleri daha cok ilgi çekiyor coğunu biliyor yapıyor :)
Dans ve saklambaç bi posta hep oluyor zaten ailecek
Genel yani aslında öyle tek tek sayılabilecek kadar az değil yaptıkları,ilgisini cektiğinde bişy daha cabuk öğreniyorlar artık, geciştirmeden o an destekliyorum.Ablada var tabii çok sey öğreniyor onunla.
Oyuncakların bi kısmını kaldırıp birazını çıkarıyorum sadece.
Fazla görüntü kirliliği, biriyle oynarken diğeriyle dikkatinin dağılması daha cok kafalarını yorar diye biliyorum bu bile bi gerginlik, kararsızlık, bıkkınlık onlar için,zaten görüntüde gayet karışık oluyor.
Herşey oluyor iyi olsunlarda :)
Çok almak lazım, öğrenmesi lazım vb düşünmemeli. Bide yapıyorlar gibide olur ama zamanından önce bıktırmamalı, oyuncağında zamanını kaçırıp basite indirmemeli yapabileceklerini.
Çizmeye bayılıyor evet
suyla oynamak onun için yüz farklı oyuncağa bedel.isigi açıp kapatmak dün oyuncakciya gidip sordum şöyle basınca yanan bişey var mi diye kedicik aldım oyuncak sarılıyor öpüyor kıskanıyorum yani
Yürüme arkadaşını çok kullanıyor eve girer girmez ona koşuyor.
Bazı şeyler çok ilgisini çekerken bazilarinin yüzüne bakmıyor.sikildigi oyuncağı saklayıp sonra ortaya çıkarıyoruz yeni gibi oluyo.Evet aynı anda bir sürü şey konunca hiçbirine bakmıyor onu farkettim
S Semabuse bayağı şey varmış canım sizde de..ekran görüntüsü aldım ben de alayım fikir oluldu teşekkür ederiz ikinize de
Oyuncak süpürge alan var mı arkadaşlar aranızda tavsiye bekliyorum
Nasıl özlemişim seni ve yazdıklarını
Bana hep cok tutarli ve epey bi düsüncenin urünü gibi gelmistir yazdıklarin.
Bugünkilerde keza ayni.
Sana nasil tesekkür etsem bilemiyorum.bu topigi actin sonra guzel gönlünü ilgini actin.sonra burda cok güzel arkadaşlıklarımız oldu.
Keske yeniden canlansa buralar.herkesi çok özledim.
Pille çalışanlar var ama çeşit çok hangisini alsam? Küçük de olsun istemiyorumBizde abladan var ama gerceğini seviyor, vuuuu diye yapıyor dudakları uzata uzata canını sevdiğimm
Ama senin yerin de bi baska canim.gerek sabrin gerek olgunlugun olaylara bakis aci sakinligin bize hep hi huzur verdi.bununla birlikte grubumuzdaki arkadaslar da cok iyiydi.birbirimizi cok seviyorduk.birbirimizin halinden anliyorduk.sinerjimiz tutuyordu.Bende özlemişim, bu akşam okudukça daha da farkettim❤
Teşekkür ederim canım sen kendi fikirlerinle yakınlık bulduğun, farkettiklerin içindir aslında yazdıklarımdan görebildiğinde.
Sayfa standart acılıyor aslında ben açmadım çok emeğim olmadı, mekan hepimizin iyi ki gelmişizde, devam ettirebildik saygıyla bunca zaman
Kullanmadım ama icerisi iyiydi ordaki ablalarin çocukların dagittiklarini pesleriden toplama cabalarina cok güldüm yalniz hafta sonu daha kalabalik oluyor sanirimHimm çok sevindim biz kuma hiç girmedik, kaç kez gittik süpürge, LEGO, çamaşır asma, ütü, bulaşık ve yemek yapıp durdu. Koltukların altinii bile süpürüyor aynı annesi diyorum. Temiz değil mi lavabosu bakım odası vs
Varlıklarına binlerce kez şükürler olsunYıllardır çok üzülür ağlardım sonsuz şükürler olsun her animiza, bir yere yemeğe kahvaltıya gitsek çocuğumuz olsa o da bizle olur o da yer derdim boğazım dugumlenirdi, evde güzel birşeyler yapsam yine çok üzülürdüm hep üçüncü de olurdu gözüm yillarrca iki kişiden sonraa çok şükür üçüncü olduk. Hemen hemen her gün ağlıyorum sevinçten sukurden. Bacağıma sarılması, tripleri, esprili gülmesi, heyecanı, öperken yanağını getirmesi, sinirlenince bağırması, öyle güzel bakmasi, anne demesi, montunu getirip dışarıyı istemesi, yani herşeyi ile bin şükür. Çok çabuk büyüyorlar hâlâ şaşırıyorum bunu ben mi doğurdum diye nasıl sevgi nasıl aşk.. Allah'ım tüm olmayanlara da nasip etsin. İkinciyi düşünen var mı?
Canım benim kızımda seviyor elektrik süpürgesini evi spürcez diyince koşup gidiyor makinanın yanına bende almak istiyorum ama karar veremedim aldığın zaman benimde bilgilendir misinPille çalışanlar var ama çeşit çok hangisini alsam? Küçük de olsun istemiyorum
Yazın oğlumu sudan çıkaramıyorum ama kışın banyo büyük dert. Bir sürü dil döküyorum ikna edene kadar. Rahat etmesi için elimden geleni yapıyorum ama bu aralar iyice mızmız.. Önce onu yıkıyorum, bir ton şikayet edip baygınlık getiriyor insana. Sonra Simayı yıkıyorum anında yumuşatıyor beni, şükür ediyorum varlığına.. Gel annem bıcı bıcı diyorum koşup geliyor. Banyo ettirirken suyla oynuyor kahkahalar atıyor.. Abisi de girmemek için pazarlık yapıyor, yıkanırken de şikayetleri bitmiyor.. 2 kardeş, 2 ayrı dünya.. Ne fiziksel olarak ne de karakter olarak benziyorlar.. bu kadar farklı 2 kardeş hiç görmemiştim, bana nasip olduSu fikstir çoğu için diye düşündüm hiç saymadım, benim ikiside su kurbağası :)