• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

masallah sanirim hepimizin bebekleri bu siralar benzer seyler yapiyor.uykuculugu kalmadi.memeye duskunluk artti.ne kadar oyun oynasam da meme meme diye gunde 15 kere emziriyorum heralde yenidogandan beter olduk.bi de eskiden yemek secmezdi bi suredir secmeye basladi.getir gotur yapmayi cok seviyor aynen :) 12 dis var.ama yurudugunden beri daha kolay oldu vakit gecirmek.bircok sekilde kendi kendine oyalanabiliyo tencere tava terlik sepet cekmeceler dolaplar :) aralik ayina kadar evde olucam.ise baslamaya var yani daha.
Ne guzel canim.evde biraz daha zaman gecirebilirsin.özlersin ise baslayinca.ben ev hanimi oldugum halde bi yere giderken özlüyorum.eve gelince cocugu bogacak gibi seviyorum.
Masallah disleri de epey varmis.cigneme sorun olmaz o zaman.
Bizde memeye ilgi azaldi.hatta gün icinde emzirmiyorum.kendisii de kaciyor zaten.
Genellile memede uyutuyorum.gece uyaninxa da meme veriyorum.kendisi hic meme demiyor görmeden.unutuyor galiba.
Cekmeceler bizim de favorimiz.ne var ne yok elinde yerlerde:)
Bizim en sevdigimiz sey salata.elinden alamiyorum.sofrada bi rahat yedirmiyor.
Onun disinda et tavuk ve baligi cok seviyor.mama icmeyi 1 yasinda birakti.gece yatmadan hicbise vermiyorum.süt hic iciremedim.
Tatli seyleri sevmiyor.eksi ve tuzlu favorisi.
Aburcubur da vermiyorum.cok nadir birileri eline verince cikolata yada biskuvit az bisey yemesine musade ediyorum.yoksa sinirleniyor elinden alinca.
Gün icinde hep ağlak bi bebek bide.bazen kafami alip kacasim geliyor:)

U Umudumbitmedi_
D dooris123
Purpplee Purpplee nerelerdesiniz napiyosunuz oglunuz nasil ? yazin buraya arada. :)
Merhaba canım iyiyiz çok şükür.Oglusum 4-5 gün oldu yürümeye başlayalı.hic yürümeyecek sanmıştım artık.Telefonlari elimize alamıyoruz hemen ağlıyor istiyor.Babam mi öğretti bilmem çok meraklı telefona kaydiriyor tıklıyor filan.Bugun de bir gireyim dedim yazını gördüm.Annem oğlana bakıyor ben okula gidip geliyorum.oglus gidislerime alışamadı ağlıyor arkamdan üzülüyorum.gostere göstere gidiyorum alışsın diye ama yok hayırlısı..
Sen neler yapıyorsun canım sizin bebisler çoktandır yürüyor masallah 🙂ise dönmedin galiba daha

İyi geceler güzel anneler bizi merak edenler için haber vermek istedim. Asel İpek geçen Çarşamba günü kemik iliği biyopsisi oldu o günü ve sonrasını hiç anlatmayayım mahvolduk. Bir haftadır da sonuçları bekliyorduk. Bugün kemik iliği biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür kemik iliğinde üretim varmış bu çok önemliymiş şimdi de genetik testlerin sonucunu bekliyoruz inşallah o da iyi çıkar 🙏 2 aydır ne haldeyim Allah biliyor ömrümden ömür gitti 4-5 yaşına kadar hematoloji ve onkoloji bölümünde takip edilecekmiş, hastalıklara karşı korumamız gerekiyormuş tüm hastalıklara çok açıkmış şuan nötropeni tanısını koydular. Diğer sonuçlarımız yine düşük ama bizi en çok sevindiren kemik iliğinde üretimin olması. İnşallah diğer sonuçlarımız da iyi çıkar 🙏
Çok sevindim canım çok geçmiş olsun daha güzel haberlerle devam edersiniz inşallah

Mrb kızlar 2018 Ekim annesyim bende hatırlıyor musunuz bilmiyorum..canım çok sıkkın bisey danışmak istiyorum sizlere fikrinize çok ihtiyacim var.

Bebegimde son bir haftadır göz dalmalari oluyor,ve ellerini anı hareketle istemsizce hareket ettiriyor,için icimi yiyor internete baktım hiç iyi şeyler yazmıyor,doktora gidicem ama çok korkuyorum :(

Sizin bebeklerde dalma oluyormu iki üç saniyelikte olsa, yada uykuda ellerini hareket ettirme falan ,nazar olmuş olabilirmi nolur fikirlerinizi yazın hiç iyi değilim
Geçmiş olsun inşallah kötü bir şeyi yoktur kuzunun.internette neler okuduğunu tahmin edebiliyorum.uc ay içinde 3 kez doktora gittim bana da o okuduğunuz şeyi on tani olarak koydular.dalmalarin oluyor mu dedi doktor ama yok olmuyor bende..Allah korusun bizleri de bebisleri de..doktora git bence internet belki boş yere moralini bozuyordur

Ne guzel canim.evde biraz daha zaman gecirebilirsin.özlersin ise baslayinca.ben ev hanimi oldugum halde bi yere giderken özlüyorum.eve gelince cocugu bogacak gibi seviyorum.
Masallah disleri de epey varmis.cigneme sorun olmaz o zaman.
Bizde memeye ilgi azaldi.hatta gün icinde emzirmiyorum.kendisii de kaciyor zaten.
Genellile memede uyutuyorum.gece uyaninxa da meme veriyorum.kendisi hic meme demiyor görmeden.unutuyor galiba.
Cekmeceler bizim de favorimiz.ne var ne yok elinde yerlerde:)
Bizim en sevdigimiz sey salata.elinden alamiyorum.sofrada bi rahat yedirmiyor.
Onun disinda et tavuk ve baligi cok seviyor.mama icmeyi 1 yasinda birakti.gece yatmadan hicbise vermiyorum.süt hic iciremedim.
Tatli seyleri sevmiyor.eksi ve tuzlu favorisi.
Aburcubur da vermiyorum.cok nadir birileri eline verince cikolata yada biskuvit az bisey yemesine musade ediyorum.yoksa sinirleniyor elinden alinca.
Gün icinde hep ağlak bi bebek bide.bazen kafami alip kacasim geliyor:)
Benim oglus tatlı şeyleri sevmedi.sut de icmiyor.canim sen Metehana yatmaya deyince yatağa gidiyor demişsin kendiliğinden mi uyuyor

Benim oglus tatlı şeyleri sevmedi.sut de icmiyor.canim sen Metehana yatmaya deyince yatağa gidiyor demişsin kendiliğinden mi uyuyor
Ayniymis bizim minnoslar.
Hadi yatica diyorum.odadan cikip babasina bay bay ediyor.yatak odasinda yataga cikiyor.memeyi acmami bekliyor.emip uyuyor canim.aslinda alistirmadim hic kendisinin uyumasina.ama bu donemde gercekten egitime çok acıklar.el yikamada da ayni sey oluyor.hadi ellerimizi yikayalim diyorum.lavoboya gidip ellerini uzatiyor.alisti artik belli bi düzene.yeter ki biz onlara o anki durumlarina göre doğru komut verelim.

Nasıl alıştıysak, görmeyince rahat edemiyoruz 😁 D dooris123 nettin gülüm hiç yoksun ortalarda.. Deniz seni çok yoruyor galiba 🤗
Saatlerdir kimse girip yazmamış nerde hamilelikteki kk sohbetleri 😃minnoslar zaman bırakmıyor benimki telefon görmesin yeter ki ,gelen mesaja çağrıya bile bakamıyorum.sakliyoruz

Saatlerdir kimse girip yazmamış nerde hamilelikteki kk sohbetleri 😃minnoslar zaman bırakmıyor benimki telefon görmesin yeter ki ,gelen mesaja çağrıya bile bakamıyorum.sakliyoruz
O kadar vermedik yine aliyorlar dimi canim.
Ben ciddi ciddi kiziyorum canim.yazdan beri 2 kere ekran degistim.eline gecti mi disleyip ekarni kiriyor.gecen ay yine eline gecmis.kenarini dislemis.son anda kurtardim o deki kirilmaz cam catlamis bu sefer.
Kose bucak sakliyorum:)
Bu arada canim oyuncak olarak ne aldin?egitici biseylere ihtiyacımız var.daha renkleri nesneleri bilmiyor.

O kadar vermedik yine aliyorlar dimi canim.
Ben ciddi ciddi kiziyorum canim.yazdan beri 2 kere ekran degistim.eline gecti mi disleyip ekarni kiriyor.gecen ay yine eline gecmis.kenarini dislemis.son anda kurtardim o deki kirilmaz cam catlamis bu sefer.
Kose bucak sakliyorum:)
Bu arada canim oyuncak olarak ne aldin?egitici biseylere ihtiyacımız var.daha renkleri nesneleri bilmiyor.
Aktivite masası ve renkli halkaları var sadece şu an 🤦minnak oyuncaklar bir de..biseyler alsam diyorum da henüz araştırmadım.pota alıp duvara takicam toplar alicam o var aklımda şimdilik 🙂
Yürümeye başlamasını bekliyordum başladı bakalım

Ah ah kuzu uyumadan kk'ya giremiyorum 😊 en çok benim telefona sarıyor, babasına ısrar edemiyor. Bana gelince direk basıyor yaygarayı.. Biraz yumuşak buldu beni, sonuna kadar diretiyor. Ben de saklıyorum senin gibi

Aktivite masası ve renkli halkaları var sadece şu an 🤦minnak oyuncaklar bir de..biseyler alsam diyorum da henüz araştırmadım.pota alıp duvara takicam toplar alicam o var aklımda şimdilik 🙂
Yürümeye başlamasını bekliyordum başladı bakalım
Aslinda plojovic gelse de bi ona sorsak.naail biseyler alalim diye.
Bizde aktivite masasi,geometrik sekil kutusu,top havuzu,ic ice gecen kovalar ve arabalar var.babasi ayrica flüt mızıka ve piyanolu eğlence treni aldi.ama yetersiz bence.
Icinde hayvanlar meyveler araclar olan bi kitap vardi.onu almayi düsünuyorum ama gelisimine uygun mu acaba?yırtar metehan sayfaları.ara sira da agzina atiyor.
Potayi hic gormedim ama isabet ettimesi zor olur.daha cok kucükler.
Bu arada canim seninki catal kasik kullanabiliyor mu?biz hala kullanamiyoruz.çatala taktigi cikarip agzina atiyor:)anlatamiyorum bi türlü:)
Kasik desen tutamiyor:)

Kasik
Aslinda plojovic gelse de bi ona sorsak.naail biseyler alalim diye.
Bizde aktivite masasi,geometrik sekil kutusu,top havuzu,ic ice gecen kovalar ve arabalar var.babasi ayrica flüt mızıka ve piyanolu eğlence treni aldi.ama yetersiz bence.
Icinde hayvanlar meyveler araclar olan bi kitap vardi.onu almayi düsünuyorum ama gelisimine uygun mu acaba?yırtar metehan sayfaları.ara sira da agzina atiyor.
Potayi hic gormedim ama isabet ettimesi zor olur.daha cok kucükler.
Bu arada canim seninki catal kasik kullanabiliyor mu?biz hala kullanamiyoruz.çatala taktigi cikarip agzina atiyor:)anlatamiyorum bi türlü:)
Kasik desen tutamiyor:)
Kasik catala gordukce alisiyolar canim bizimkide ilk başta cataldan eline aliyodu karşısında batirdim batirdim yedim simdi alisti kasiktada pilavini cok guzel yiyoda sivilarda dokuyo atlasda

Kasik

Kasik catala gordukce alisiyolar canim bizimkide ilk başta cataldan eline aliyodu karşısında batirdim batirdim yedim simdi alisti kasiktada pilavini cok guzel yiyoda sivilarda dokuyo atlasda
Valla bizimki hâlâ alışamadi canim.aslinda ilerde yapar nasil olsa diye üstüne düşmüyorum.ne güzel pilavini yiyormus.
Ben bide bisey farkettim.metehana ben yedirince daha az yiyip kalkiyor.ama önüne koyunca kendisi çok yiyor.iki eliyle ağzina bi depişi var.yavas oğlum kitlıktan mı çiktin diyorum:)

Valla bizimki hâlâ alışamadi canim.aslinda ilerde yapar nasil olsa diye üstüne düşmüyorum.ne güzel pilavini yiyormus.
Ben bide bisey farkettim.metehana ben yedirince daha az yiyip kalkiyor.ama önüne koyunca kendisi çok yiyor.iki eliyle ağzina bi depişi var.yavas oğlum kitlıktan mı çiktin diyorum:)
Kendileri yiyince daha güzel yiyolar evet basarmis olmak mi guzel geliyo yoksa kendi acliklarinami karar veriyolar bilmiyorumda daha iyi yedikleri kesin

Bizim de tam tersi eline verince oyuna çeviriyor. Atıyor döküyor vs. Ben yedirince daha güzel yiyor vermeyince anneeee diye bağırıyor bir de🙈

Kendileri yiyince daha güzel yiyolar evet basarmis olmak mi guzel geliyo yoksa kendi acliklarinami karar veriyolar bilmiyorumda daha iyi yedikleri kesin
Atlasın öksürüğü nasıl oldu. Ayaz da atlatamadı öksürüğü. Pazartesi antibiyotiğe başlayacaz

Back