- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Ne guzel canim.evde biraz daha zaman gecirebilirsin.özlersin ise baslayinca.ben ev hanimi oldugum halde bi yere giderken özlüyorum.eve gelince cocugu bogacak gibi seviyorum.masallah sanirim hepimizin bebekleri bu siralar benzer seyler yapiyor.uykuculugu kalmadi.memeye duskunluk artti.ne kadar oyun oynasam da meme meme diye gunde 15 kere emziriyorum heralde yenidogandan beter olduk.bi de eskiden yemek secmezdi bi suredir secmeye basladi.getir gotur yapmayi cok seviyor aynen :) 12 dis var.ama yurudugunden beri daha kolay oldu vakit gecirmek.bircok sekilde kendi kendine oyalanabiliyo tencere tava terlik sepet cekmeceler dolaplar :) aralik ayina kadar evde olucam.ise baslamaya var yani daha.
Masallah disleri de epey varmis.cigneme sorun olmaz o zaman.
Bizde memeye ilgi azaldi.hatta gün icinde emzirmiyorum.kendisii de kaciyor zaten.
Genellile memede uyutuyorum.gece uyaninxa da meme veriyorum.kendisi hic meme demiyor görmeden.unutuyor galiba.
Cekmeceler bizim de favorimiz.ne var ne yok elinde yerlerde:)
Bizim en sevdigimiz sey salata.elinden alamiyorum.sofrada bi rahat yedirmiyor.
Onun disinda et tavuk ve baligi cok seviyor.mama icmeyi 1 yasinda birakti.gece yatmadan hicbise vermiyorum.süt hic iciremedim.
Tatli seyleri sevmiyor.eksi ve tuzlu favorisi.
Aburcubur da vermiyorum.cok nadir birileri eline verince cikolata yada biskuvit az bisey yemesine musade ediyorum.yoksa sinirleniyor elinden alinca.
Gün icinde hep ağlak bi bebek bide.bazen kafami alip kacasim geliyor:)