• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Geçen hafta Bağdat caddesi nde 4kiddoscafe diye yer açılmış oraya gittik çok eğlendik Bugrayla. Çok kaliteli oyuncaklar vardı. İki saat için fiyat ödeniyor. Çok beğendik biz tavsiye ederim. 2Dcadde diye yanında da cafesi var. Acilali 4ay olmuş. Birkac tane daha yer buldum oralara da bakacagim

Geçen hafta Bağdat caddesi nde 4kiddoscafe diye yer açılmış oraya gittik çok eğlendik Bugrayla. Çok kaliteli oyuncaklar vardı. İki saat için fiyat ödeniyor. Çok beğendik biz tavsiye ederim. 2Dcadde diye yanında da cafesi var. Acilali 4ay olmuş. Birkac tane daha yer buldum oralara da bakacagim
Anadolu yakasindaki su gezdigimiz bağdat caddesimi yoksa asil adi bagdat caddesi olan namideger minubus caddesimi :)

Fiyat ne kadar di baktim bende simdi guzel gozukuyor kahvalti flnda varmis denenebilir

Bu hafta gündüz uyumaları çok kısaldı bir saatten az uyuyor ve defalarca uyanıyor. Bir yemek yapacak olsam kaç kez altını kapatıyorum.
Üç gün önce koltukları süpürdüm öyle duruyo ustune oturmak henüz nasip olmadi

2saati 30tl idi. Belli günler aktivite de var
Güzel biyermiş fıyatıda uygun ama ıkı yasından önce velisiz oyun alanına almıyorlarmıs sanırım sız kahvenızı ıcerken cocugunuzu ızleyın yazıyor ama o şimdilik yalan sanırım. :) hastalıklardan korkuma oyun gruplarına da götüremedım hiç 12 dk uzaklıktaymıs bana

Güzel biyermiş fıyatıda uygun ama ıkı yasından önce velisiz oyun alanına almıyorlarmıs sanırım sız kahvenızı ıcerken cocugunuzu ızleyın yazıyor ama o şimdilik yalan sanırım. :) hastalıklardan korkuma oyun gruplarına da götüremedım hiç 12 dk uzaklıktaymıs bana
Benim eşim de hastalanır diye böyle şeylere karşı. Parka falan götürüyor sadece. Ben de her oyuncağı yaladığı için çok istemiyorum.

Hasta olan herkese ve yavrulara Rabbim şifa versin. Çok geçmiş olsun.
🤗 Bizim de ev almış başını gidiyor bu saatte uyuyo, saat 1e kadar mutfağı topluyorum. Organik tavuk aldiysam onu haşlayıp didikleyip dondurucuya koyuyorum ya da kemikli eti. Tatlı yapıyorum.
Mutfakta park yatak ve oyuncaklar var darma duman. Yemek yerken aklı eserse firlatiyo herşeyi. Sonra kızma işareti yapıp bize bakiyo evet olmaz diyoruz yaptığının farkında ama yine yapiyo.
Koridorlarda arabası atı yürüme arkadaşı hepsi yer değiştirmiş. Kapıları da acıyo banyolara ne yapsam fikir verir misiniz? Malum deterjan ve tuvalet var.
Oturma odası yatak odası onun kendi odası heryeri açıp dağıtıyor. Dolapların içine giriyo. Büyük salon kapalı tabi. Yazın balkonlara da önlem almak gerekiyor.

Klozet kapağına kilit koyabilirsin.
Dolap vb yerlerede.
Pek yapacak bişy yok başka :) ya da direkt kapıyı kilitleyeceksin.
Artık böyleler gayet normal canım. Büyüdükçe daha farklı seyler dikkatlerini çekecek evde. Öğrene öğrene eliyorlar diğerine geciyorlar.

Biz de oynadık babasıyla beraber hiç yalnız bırakmak istemedik o mutlu olunca dünyalar benim oluyo kahve hiç gelmiyo akla☺️

Klozet kapağına kilit koyabilirsin.
Dolap vb yerlerede.
Pek yapacak bişy yok başka :) ya da direkt kapıyı kilitleyeceksin.
Artık böyleler gayet normal canım. Büyüdükçe daha farklı seyler dikkatlerini çekecek evde. Öğrene öğrene eliyorlar diğerine geciyorlar.
Sağolasın canım. Çok dikkat etmek lazım.

Hastalara gecmis olsun. Bizde de nezle grip durumlari var. Salya sumuk oldu yavrular
Su masaya baglanan mama sandalyesinden kullanan var mi?

Yok canım ben benimki mikroplarını saçıyor diye çekiniyorum. Yalaması ne zaman bitecek acaba?
0-2 yaş oral dönem canım. Sonra oyunları, amaçlarıda farklılaşıyor ama yine biraz devam ediyor.
Benim en sevmediğim yerler top havuzları

kizlar anne olmadan once bu yastaki bebekler bomba gibi gozukurdu gozume.nerde ne yapacagi belli olmayan her an cildirip aglayabilecek saldirabilecek anlasilmaz canavarlar gibi gelirdi :D halbuki simdi kendi cocuguma baktigimda hersey ne kadar net.aciktigini susadigini uykusu geldigini oyun istedigini anliyoruz.supriz yok belirsizlik yok.1 yasindan sonra hersey cok tatli oldu.

kizlar anne olmadan once bu yastaki bebekler bomba gibi gozukurdu gozume.nerde ne yapacagi belli olmayan her an cildirip aglayabilecek saldirabilecek anlasilmaz canavarlar gibi gelirdi :KK70: halbuki simdi kendi cocuguma baktigimda hersey ne kadar net.aciktigini susadigini uykusu geldigini oyun istedigini anliyoruz.supriz yok belirsizlik yok.1 yasindan sonra hersey cok tatli oldu.
Bence hala bomba gibiler :) ama bizim tatlı bombalarımız onlar:KK200: Gözüne baktıgımızda ne ıstedıgını nasıl oldugunu anlayabılıyoruz.Babam geldı aklıma aksam ısten geldıgınde ilk işi ablamla benim yanımıza gelıp yuz ıfademıze bakmaktı

Back