İnşallah 2 yaşında biter. 2 aylıktan beri insanların diş mi çıkarıyor sorusuna uyuz oluyorum.
Ha demi bide oyle soruyolar. Yok aslinda disli dogduda yinede isiriyor diyesim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 2 yaşında biter. 2 aylıktan beri insanların diş mi çıkarıyor sorusuna uyuz oluyorum.
Bence hala öyle...kizlar anne olmadan once bu yastaki bebekler bomba gibi gozukurdu gozume.nerde ne yapacagi belli olmayan her an cildirip aglayabilecek saldirabilecek anlasilmaz canavarlar gibi gelirdi halbuki simdi kendi cocuguma baktigimda hersey ne kadar net.aciktigini susadigini uykusu geldigini oyun istedigini anliyoruz.supriz yok belirsizlik yok.1 yasindan sonra hersey cok tatli oldu.
Bende goturmek istiyorum hafta sonu bi aksilik olmazsaŞimdi yine geldik bu cafedeyiz. Herşeyi her akşam sirkeli suyla temizliyorlarmos. Vakit nasıl geciyo hiç anlamıyoruz burda.
Çok şükür çok çok sevindim Mümkün olan en az sıkıntı ile atlatırsınız inşaallahİyi geceler güzel anneler bizi merak edenler için haber vermek istedim. Asel İpek geçen Çarşamba günü kemik iliği biyopsisi oldu o günü ve sonrasını hiç anlatmayayım mahvolduk. Bir haftadır da sonuçları bekliyorduk. Bugün kemik iliği biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür kemik iliğinde üretim varmış bu çok önemliymiş şimdi de genetik testlerin sonucunu bekliyoruz inşallah o da iyi çıkar 2 aydır ne haldeyim Allah biliyor ömrümden ömür gitti 4-5 yaşına kadar hematoloji ve onkoloji bölümünde takip edilecekmiş, hastalıklara karşı korumamız gerekiyormuş tüm hastalıklara çok açıkmış şuan nötropeni tanısını koydular. Diğer sonuçlarımız yine düşük ama bizi en çok sevindiren kemik iliğinde üretimin olması. İnşallah diğer sonuçlarımız da iyi çıkar
Dahada guzel haberler alırsınız inşallah canım.İyi olucak annesi evrenden güzel cağrılarda bulunanalımİyi geceler güzel anneler bizi merak edenler için haber vermek istedim. Asel İpek geçen Çarşamba günü kemik iliği biyopsisi oldu o günü ve sonrasını hiç anlatmayayım mahvolduk. Bir haftadır da sonuçları bekliyorduk. Bugün kemik iliği biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür kemik iliğinde üretim varmış bu çok önemliymiş şimdi de genetik testlerin sonucunu bekliyoruz inşallah o da iyi çıkar 2 aydır ne haldeyim Allah biliyor ömrümden ömür gitti 4-5 yaşına kadar hematoloji ve onkoloji bölümünde takip edilecekmiş, hastalıklara karşı korumamız gerekiyormuş tüm hastalıklara çok açıkmış şuan nötropeni tanısını koydular. Diğer sonuçlarımız yine düşük ama bizi en çok sevindiren kemik iliğinde üretimin olması. İnşallah diğer sonuçlarımız da iyi çıkar
Tekrar geçmiş olsun canım.İyi geceler güzel anneler bizi merak edenler için haber vermek istedim. Asel İpek geçen Çarşamba günü kemik iliği biyopsisi oldu o günü ve sonrasını hiç anlatmayayım mahvolduk. Bir haftadır da sonuçları bekliyorduk. Bugün kemik iliği biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür kemik iliğinde üretim varmış bu çok önemliymiş şimdi de genetik testlerin sonucunu bekliyoruz inşallah o da iyi çıkar 2 aydır ne haldeyim Allah biliyor ömrümden ömür gitti 4-5 yaşına kadar hematoloji ve onkoloji bölümünde takip edilecekmiş, hastalıklara karşı korumamız gerekiyormuş tüm hastalıklara çok açıkmış şuan nötropeni tanısını koydular. Diğer sonuçlarımız yine düşük ama bizi en çok sevindiren kemik iliğinde üretimin olması. İnşallah diğer sonuçlarımız da iyi çıkar
Çok şükür çok sevindim. diğer sonuçları da güzel çıkacak Allahın izniyle bu yaşadıklarınızda bir anı olarak kalacak. Allahım tüm evlatlara sağlık sıhhat versin inşallahİyi geceler güzel anneler bizi merak edenler için haber vermek istedim. Asel İpek geçen Çarşamba günü kemik iliği biyopsisi oldu o günü ve sonrasını hiç anlatmayayım mahvolduk. Bir haftadır da sonuçları bekliyorduk. Bugün kemik iliği biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür kemik iliğinde üretim varmış bu çok önemliymiş şimdi de genetik testlerin sonucunu bekliyoruz inşallah o da iyi çıkar 2 aydır ne haldeyim Allah biliyor ömrümden ömür gitti 4-5 yaşına kadar hematoloji ve onkoloji bölümünde takip edilecekmiş, hastalıklara karşı korumamız gerekiyormuş tüm hastalıklara çok açıkmış şuan nötropeni tanısını koydular. Diğer sonuçlarımız yine düşük ama bizi en çok sevindiren kemik iliğinde üretimin olması. İnşallah diğer sonuçlarımız da iyi çıkar
Gözünüz aydın çok sevindim rabbim bir daha böyle şeyler karşınıza çıkarmasın nice daha güzel haberler almanız dileğiyle.İyi geceler güzel anneler bizi merak edenler için haber vermek istedim. Asel İpek geçen Çarşamba günü kemik iliği biyopsisi oldu o günü ve sonrasını hiç anlatmayayım mahvolduk. Bir haftadır da sonuçları bekliyorduk. Bugün kemik iliği biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür kemik iliğinde üretim varmış bu çok önemliymiş şimdi de genetik testlerin sonucunu bekliyoruz inşallah o da iyi çıkar 2 aydır ne haldeyim Allah biliyor ömrümden ömür gitti 4-5 yaşına kadar hematoloji ve onkoloji bölümünde takip edilecekmiş, hastalıklara karşı korumamız gerekiyormuş tüm hastalıklara çok açıkmış şuan nötropeni tanısını koydular. Diğer sonuçlarımız yine düşük ama bizi en çok sevindiren kemik iliğinde üretimin olması. İnşallah diğer sonuçlarımız da iyi çıkar
Merak işte annesi.. tadı nasıl acaba bunun zamanla dikkati farklı şeylere kayacak ama hep hoşumuza gitmeyen bir şeyler yapacaklar, kaçarı yok küçük kâşifler iş başındaYok canım ben benimki mikroplarını saçıyor diye çekiniyorum. Yalaması ne zaman bitecek acaba?
Iyiyiz canim.sen nasilsin?U Umudumbitmedi_
D dooris123
@Lets go nerelerdesiniz napiyosunuz oglunuz nasil ? yazin buraya arada. :)
Canim cok sevindim.ins diger sonuclar da guzel cikar.Rabbim yavrunu korusun.İyi geceler güzel anneler bizi merak edenler için haber vermek istedim. Asel İpek geçen Çarşamba günü kemik iliği biyopsisi oldu o günü ve sonrasını hiç anlatmayayım mahvolduk. Bir haftadır da sonuçları bekliyorduk. Bugün kemik iliği biyopsi sonucu temiz çıktı çok şükür kemik iliğinde üretim varmış bu çok önemliymiş şimdi de genetik testlerin sonucunu bekliyoruz inşallah o da iyi çıkar 2 aydır ne haldeyim Allah biliyor ömrümden ömür gitti 4-5 yaşına kadar hematoloji ve onkoloji bölümünde takip edilecekmiş, hastalıklara karşı korumamız gerekiyormuş tüm hastalıklara çok açıkmış şuan nötropeni tanısını koydular. Diğer sonuçlarımız yine düşük ama bizi en çok sevindiren kemik iliğinde üretimin olması. İnşallah diğer sonuçlarımız da iyi çıkar
masallah sanirim hepimizin bebekleri bu siralar benzer seyler yapiyor.uykuculugu kalmadi.memeye duskunluk artti.ne kadar oyun oynasam da meme meme diye gunde 15 kere emziriyorum heralde yenidogandan beter olduk.bi de eskiden yemek secmezdi bi suredir secmeye basladi.getir gotur yapmayi cok seviyor aynen :) 12 dis var.ama yurudugunden beri daha kolay oldu vakit gecirmek.bircok sekilde kendi kendine oyalanabiliyo tencere tava terlik sepet cekmeceler dolaplar :) aralik ayina kadar evde olucam.ise baslamaya var yani daha.Iyiyiz canim.sen nasilsin?
Özlemisim grubumuzu.aci tatli her anımızı paylastığımız güzel günlerdi.
Senin oğlus ne yapiyor?yine uykucu mu?yemeklerini yiyor mu?
Bizde bu aralar çalkantiliyiz.
Beni görünce ağlayan bacaklarima yapisan bi minnos oldu.simdilik 5 disimiz var.
Bazen anlamli bazen anlamsiz seyler söylüyor.
Acikinca mutfaga gidip sofrayi yere sermeye calisiyor.
Bazi seyleri aldigi yere geri koyuyor.yemek yemede bi sıkıntımız yok.ama domatese alerjimiz var.pisik yapiyor.onun haricinde herseyi yiyor.
Uykularimiz ise bu aralar parcali.gece sık sık uyaniyor.
Metehana montessori yatak aldik.artik parkeden toplamiyorum:)
Bide kalin pelus bi uyku tulumu aldik.gece sık sık kalkip üzerini örtme derdi bitti.yatagini ve uyku tulumunu cok seviyor.hadi yataga diyince kosup yatagina giriyor.
Cocuklari da cok seviyor.cok sevecen biri.kucakliyor.oyuncakarini paylasiyor.bi cocuk misafirlige gelince sevinceten ne yapacagini bilemiyor.oyuncaklariyla arada oymuyor.ama en sevdigi oyuncak benle babasi.
Simdilik bizden böyle.ha bide bu aralar.cok agliyor.herseyi ağlayarak yaptirmaya calisiyor.