Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğduğundan beri unibaby yenidoğan kullanıyordum. 11.11den sleepy yenidoğan aldım. Çok tuzlu değil aslında tanesi 4.9 geldi 40 yaprak. Black fridayde yine düşer fiyatı takip edin isterseniz.E bebegin kendi markasina gectim simdi baby me ama bikac tanesi kuru cikiyor icinden
Sleepy yenidoganda biraz tuzlu sonucta cop olup gidiyor bizim isyerinde bi arkadas var sleepy sensitive aliyomus size sorayim dedim
bende unıbaby den sleepy e gectım unıbaby içerik değiştirdi cünkü sleepyın paketı fln da ayrı bı hoşDoğduğundan beri unibaby yenidoğan kullanıyordum. 11.11den sleepy yenidoğan aldım. Çok tuzlu değil aslında tanesi 4.9 geldi 40 yaprak. Black fridayde yine düşer fiyatı takip edin isterseniz.
Ben spor ayakkabı ve bot aldım ikisinide kullanıyoruz şimdilik sorun yokvicco ayakabbı alanlar sorun yasadımı ben ev ayakkabısı almıstım 2 hafta olmadı ıcı cıktı ayakkabının aldıgım yere goturucem ama sıkayet varda o kadar cok yazı varkı sonuc alabılecegımı sanmıyorum
Unibaby sensitive kullanıyoruz ama yeni üretlenler yıldızlar listesinde değil. Baby me yenidoğan kullandık. Bir sorun yoktu. Ama bazen oluyor demek ki.E bebegin kendi markasina gectim simdi baby me ama bikac tanesi kuru cikiyor icinden
Sleepy yenidoganda biraz tuzlu sonucta cop olup gidiyor bizim isyerinde bi arkadas var sleepy sensitive aliyomus size sorayim dedim
Çok geçmiş olsun fena yakalandı sizi inşallah bu sefer tam geçer
Emzirirken içilmesi tavsiye edilmez ama adaçayı mucize gibi geliyor bana. Gargara yapsan en azından boğazını rahatlatır.
Kitap okuyorum canım ama gündüz oyun sırasında. Gece zifiri karanlık istiyor hanımefendi yoksa ışığa doğru çırpınıyor oyun oynamak için. Gece lambası kullanıyorduk artık tüm evin ışıklarını kapatıyoruz görmesin diye.
Ne güzel olur başka birşeye alışsa.
Kitap okumaktan bahsetminiz bende atlasa okumak istiyorum ama dinlemiyor beni kitabida elimden alip parcaliyo caanim masal kitaplari parça pincik oldu.
Bende ilk defa dün akşam yatmadan bir saat önce balkabaklı muhallebi yaptım peyniraltı suyu ile her yere boca etti oynadı yemedi sadece emmeye devam gecede sık sık kalkıp emiyor .. Belki yemek yese kalkmaz diye düşündüm ama yemiyor işte ☺ bazen hiç tadına bakmadan reddediyor o zaman zorla ağzına değdiriyorum ki tadını alsın yesin .. Tadını alıp beğenirse yiyor .. Ama tadına baktırana kadar çok ağlarsa yine yemiyor genel olarak yemiyor inşallah bir gün yiyecek bakalım
Ankara İzmir otobüsle 8-9 saatti ben seyahat ederken. Tren istasyonları mı fazla, nasıl bu kadar uzun sürmüşgunaydin kizlar.kitap konusulmus.bizde ebebekte olan sevimli kopek bobi kitabi var.ayni kitabi evirip cevirip gunde 10 defa anlatiyorum.bitti deyip kenara koyuyorum.gidip getiriyo bi daha okuyim diye.bu arada biz pazar aksami trene bindik.15 saatlik bir yatakli vagon yolculugu sonucu izmire vardik.bi arabaya baktik.begenmedik.yemek yedik kemeraltinda dolastik.aksam da trene binip yine 15 saatlik bir yolculukla ankaraya döndük. gece esimle altli ustlu ranza gibi uyuduk.barış da bebek arabasinda uyudu.bu da boyle bir macera oldu bize :)
Benimki de sağ ayağını çok paytak atıyor. Bir şey mi var acaba diyordum, sen yanıtladın ama tuzlu olmuş birazOrtopediye gittik girdik ve çıktık doktor güldü 2 yaşa kadar normal herşey dedi keşke tel açıp sorsaydınız dedi valla aklıma gelseydi öyle yapardım boşa 200 tl vermezdim
Ben de yediklerimden veriyorum ama genel olarak iştahsız. Yediği zaman fasulyeyi eline verdiğim oldu. Dişi olmadığı için zorlanıyor. Atlasın dişleri var, yer benceAksam yemeklerınde normal ev yemeklerıne gectınızmı gectıysenız butun butun mu verıyosunuz yoksa ezıyomusunuz ben bayadır ev yemegı verıyorum ama hep ezıyorum mesela dun aksam taze fasulye vardı catalla biraz ezıp kucultup oyle verdım ama bızım gıbı butun yermıydı acaba dıye dusunmedım degıl
Halaların etkisi mi acabaBiz eşimle ağzımızı açıp üç gün konuşmasak dururuz. Ama çocuk bir gümbürtü. Bize çekmemiş.
Maşallah kendi yiyecek işte mis gibi böyle böyle öğrenecek kaşık tutmayısulu yemek bende vermıyorum ama bızım yedıgımız halıylede yer mı acaba veren varmı merak ettım belkı banada cesaret olur dıye kahvaltısını elıyle yapıyo ıste ne yerse yarısı yerde oluyo genelde makarna yı elıyle yıyo pılav ıcınde kasıkla kendı yemeye calısıyor ama yarısı dokuluyo anca desteklersem agzına dolu goturebılıyo
1-2 cm kadar catalla kesip kesip önüne koyuyorum mesela taze fasulyeyi. Bi elinde çatalı oluyor batırmasına yardım ediyorum o ağzına götürüyor çok hoşuna gidiyor ama diğer elle paso bi yandan agzına atıyor, onları dişleriylede koparıyor ezdiriyor bayaa yerkenAksam yemeklerınde normal ev yemeklerıne gectınızmı gectıysenız butun butun mu verıyosunuz yoksa ezıyomusunuz ben bayadır ev yemegı verıyorum ama hep ezıyorum mesela dun aksam taze fasulye vardı catalla biraz ezıp kucultup oyle verdım ama bızım gıbı butun yermıydı acaba dıye dusunmedım degıl
İşte benimki tüm günde bir şey yemeğince :)))Yatarken yemek değilde tüm gün aldığı doyuma ulaştırır canım aslında.
İşte benimki tüm günde bir şey yemeğince :)))
Annem yemekleri cok tuzlu ve baharatli sevdigi icin bizde soyle bir yontem bulduk önce atlasa gore pisirip onun yiyecegi kadar ayirip sonra tekrar tuz baharat ekleyip bi tasim daha kaynatiyoruz.1-2 cm kadar catalla kesip kesip önüne koyuyorum mesela taze fasulyeyi. Bi elinde çatalı oluyor batırmasına yardım ediyorum o ağzına götürüyor çok hoşuna gidiyor ama diğer elle paso bi yandan agzına atıyor, onları dişleriylede koparıyor ezdiriyor bayaa yerken
Denersin Atlas istemezsede belli eder bence, bitirim
Bizim yemekler onun yiyeceği gibi oluyor ayrı yaptığım pek bişy yok
bende unıbaby den sleepy e gectım unıbaby içerik değiştirdi cünkü sleepyın paketı fln da ayrı bı hoş
Ben hep kalin kapaklilari kullaniyorum, yoksa bizimki de yirtar. Kitap konusunda alternatiflerin olsun, birinden biri ilgisini cekiyor. Hareketli yada sesli kitaplari deneyebilirsin onlar daha ilgi cekici oluyor.Kitap okumaktan bahsetminiz bende atlasa okumak istiyorum ama dinlemiyor beni kitabida elimden alip parcaliyo caanim masal kitaplari parça pincik oldu.
Masallah size de barisa da:) ben denizden once herseyi yaparim kafasindaydim. Yere salimi serip orda uyumuslugum bile var havaalaninda ama denizle sizin yaptiginiza asla cesaret edemem galiba. deniz belki duracak uyuyacak ama ben direk durmaz ki uyumaz ki rezil oluruz moduna giriyorum.gunaydin kizlar.kitap konusulmus.bizde ebebekte olan sevimli kopek bobi kitabi var.ayni kitabi evirip cevirip gunde 10 defa anlatiyorum.bitti deyip kenara koyuyorum.gidip getiriyo bi daha okuyim diye.bu arada biz pazar aksami trene bindik.15 saatlik bir yatakli vagon yolculugu sonucu izmire vardik.bi arabaya baktik.begenmedik.yemek yedik kemeraltinda dolastik.aksam da trene binip yine 15 saatlik bir yolculukla ankaraya döndük. gece esimle altli ustlu ranza gibi uyuduk.barış da bebek arabasinda uyudu.bu da boyle bir macera oldu bize :)
Sleepynin paketine ben de bayiliyorum ya, plastik vs degil ya cok dogal gibi geliyor.bende unıbaby den sleepy e gectım unıbaby içerik değiştirdi cünkü sleepyın paketı fln da ayrı bı hoş
kalın kapaklı hareketli kıtaplardan da vardı daha uzun sürüyor ama onlarıda halledıyor :) yenılerını almam lazım.Dizilerdekı gıbı kıtap okurken uyutup basını opup cıkma hayalım varBen hep kalin kapaklilari kullaniyorum, yoksa bizimki de yirtar. Kitap konusunda alternatiflerin olsun, birinden biri ilgisini cekiyor. Hareketli yada sesli kitaplari deneyebilirsin onlar daha ilgi cekici oluyor.
Masallah size de barisa da:) ben denizden once herseyi yaparim kafasindaydim. Yere salimi serip orda uyumuslugum bile var havaalaninda ama denizle sizin yaptiginiza asla cesaret edemem galiba. deniz belki duracak uyuyacak ama ben direk durmaz ki uyumaz ki rezil oluruz moduna giriyorum.
Sleepynin paketine ben de bayiliyorum ya, plastik vs degil ya cok dogal gibi geliyor.
E exelanss ben askere yollayana kadar yenidogan kullanirim heralde popoya kullanmiyorum islak mendil zaten genelde disarda kullaniyoruz, o yuzden uzun sure gidiyor.
İyi akşamlar kızlar ben ne geçenki yazdığımı bulabiliyorum ne de verilen cevapları alıntılayabiliyorum bana cevap veren herkese çok teşekkür ederim doktorun söylediklerine moralim bozulmuştu ama içimi ferahlattınız boy ve kilosuna takılmıyorum artık benim kızımda minyon olacak ☺ Ek gıdayla aramız maalesef hala hiç yok tadına bile bakmıyor. bugün sabah peynirli maydonozlu cevizli bir kek yapmıştım ilk kez bir dilim yedi nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah bu bizim için başlangıç olurUyku konuşulmuş bizde günde bir uykuya düştük bir saat uyuyor ama gece sık sık uyanıyor yarım saatte bir parmağı ağzında oluyor kucağıma alıyorum emzirmek için yay gibi gerilip ağlıyor emmek istemiyor yatmak istiyor tekrar yatırıyorum yine parmağını ağzına sokup ağlıyor yine kucağıma alıyorum bu şekilde 4-5 kez oluyor sonra emip uyuyor sizce bu da mı meme reddidir valla tükendim bu meme reddinden