• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kitap okumaktan bahsetminiz bende atlasa okumak istiyorum ama dinlemiyor beni kitabida elimden alip parcaliyo caanim masal kitaplari parça pincik oldu.
Dimi ne güzel söylüyor uzmanlar, bol bol kitap okuyun diye 😀 oğluma 2,5 yaşından sonra okuyabildik. Hep çekti aldı elimizden, ya attı ya yırttı. Simay da sadece abisinin elinde gördüğü oyuncaklarla ilgileniyor. Öyle gel kızım kitap okuyalım nerdeee... 1 sn yerinde durmayan zıpır bişey bu 🥰

Daha yeni kantaron yağı aldım evde bulunsun diye biberiye de alayım en iyisi.
Bizimki de sürekli düşüyor çok şükür ufak tefek atlatiyoruz hep.

Masallah kuzuya :)
Bizimki de böyle geçen gün yemek yiyordu Deniz babannesi imm im im nefis dedi aynısı tekrarladı o gün bugündür. Ama hayır yapma dememiş gereken şeylerde ben gülüyorum o yüzden bana bakarak bilerek yapıyor.
Düzgün hayır işini yapmam lazım.

Darısı başıma darısı başıma darısı başıma
Amin amin çok amin

Şaka bir yana yatıyor mu yatakta bunları yaparken usluca? Bizimki fır dönüyor uyurken bile. Yanımda yatırıp konuşmam mümkün değil, kitap okuyarak yatırmak istiyorum ışıkta hiç uyumuyor onu da yapamıyorum.

İstisnalar elbette oluyor ama cogunluk boyle iki emiyor 3 donuyor falan derken mayismis oluyor aslinda bu da iyi bisey degil ayri yatirmak istesem mumkun degil yatmiyor mesela🙈 ama eylus biraz sakin onunlda etkisil olabilir biz anne babada sakinizdir oyle fazla heyecan hareket bize gore degil bizi ornek aliyor cocugum sanirim🤪

VosVos35 VosVos35 cok gecmis olsun İzmir bi anda sogudu artik ev baya soguyor gece gunduz sirta yelek sart oldu
Gecen sene neydi o oyle ayaga corap ustu terlikler sirtta yelekler aman kizim gaz yapar bebege gecerler demi ama😂
Bende istaha taktim bu ara aksam yemegini 7 bucuk gibi yiyor gece yatis 10-10:30 civari sizde yatmadan bisey vereyimmi sizde durum ne benjm kafa surekli bu cocuk açta da 😂

VosVos35 VosVos35 cok gecmis olsun İzmir bi anda sogudu artik ev baya soguyor gece gunduz sirta yelek sart oldu
Gecen sene neydi o oyle ayaga corap ustu terlikler sirtta yelekler aman kizim gaz yapar bebege gecerler demi ama😂
Bende istaha taktim bu ara aksam yemegini 7 bucuk gibi yiyor gece yatis 10-10:30 civari sizde yatmadan bisey vereyimmi sizde durum ne benjm kafa surekli bu cocuk açta da 😂
yatmadan once emıyosa baska bısey vermene gerek yok bence.bizimde benzer 7,30 gibi aksam yemegı yatmadan önce emzırıp sonra mama verıyorum

gunaydin kizlar.kitap konusulmus.bizde ebebekte olan sevimli kopek bobi kitabi var.ayni kitabi evirip cevirip gunde 10 defa anlatiyorum.bitti deyip kenara koyuyorum.gidip getiriyo bi daha okuyim diye.bu arada biz pazar aksami trene bindik.15 saatlik bir yatakli vagon yolculugu sonucu izmire vardik.bi arabaya baktik.begenmedik.yemek yedik kemeraltinda dolastik.aksam da trene binip yine 15 saatlik bir yolculukla ankaraya döndük. gece esimle altli ustlu ranza gibi uyuduk.barış da bebek arabasinda uyudu.bu da boyle bir macera oldu bize :)

Kitap okumaktan bahsetminiz bende atlasa okumak istiyorum ama dinlemiyor beni kitabida elimden alip parcaliyo caanim masal kitaplari parça pincik oldu.
Dimi ne güzel söylüyor uzmanlar, bol bol kitap okuyun diye 😀 oğluma 2,5 yaşından sonra okuyabildik. Hep çekti aldı elimizden, ya attı ya yırttı. Simay da sadece abisinin elinde gördüğü oyuncaklarla ilgileniyor. Öyle gel kızım kitap okuyalım nerdeee... 1 sn yerinde durmayan zıpır bişey bu 🥰
Aynı sıkıntı bizde de var ne zaman bir şeyler okumaya başlasam sıkılıyor ya gidiyor ya kitabı elinden alıp kenara atıyor bende daha zaman var demekle diyorum ama ara ara deniyorum yine aynı tepki 🤷‍♀️

Bende ilk defa dün akşam yatmadan bir saat önce balkabaklı muhallebi yaptım peyniraltı suyu ile her yere boca etti oynadı yemedi sadece emmeye devam gecede sık sık kalkıp emiyor .. Belki yemek yese kalkmaz diye düşündüm ama yemiyor işte ☺ bazen hiç tadına bakmadan reddediyor o zaman zorla ağzına değdiriyorum ki tadını alsın yesin .. Tadını alıp beğenirse yiyor .. Ama tadına baktırana kadar çok ağlarsa yine yemiyor genel olarak yemiyor 😂 inşallah bir gün yiyecek bakalım 😊

Aksam yemeklerınde normal ev yemeklerıne gectınızmı gectıysenız butun butun mu verıyosunuz yoksa ezıyomusunuz ben bayadır ev yemegı verıyorum ama hep ezıyorum mesela dun aksam taze fasulye vardı catalla biraz ezıp kucultup oyle verdım ama bızım gıbı butun yermıydı acaba dıye dusunmedım degıl

İstisnalar elbette oluyor ama cogunluk boyle iki emiyor 3 donuyor falan derken mayismis oluyor aslinda bu da iyi bisey degil ayri yatirmak istesem mumkun degil yatmiyor mesela🙈 ama eylus biraz sakin onunlda etkisil olabilir biz anne babada sakinizdir oyle fazla heyecan hareket bize gore degil bizi ornek aliyor cocugum sanirim🤪
Biz eşimle ağzımızı açıp üç gün konuşmasak dururuz. Ama çocuk bir gümbürtü. Bize çekmemiş.

Aksam yemeklerınde normal ev yemeklerıne gectınızmı gectıysenız butun butun mu verıyosunuz yoksa ezıyomusunuz ben bayadır ev yemegı verıyorum ama hep ezıyorum mesela dun aksam taze fasulye vardı catalla biraz ezıp kucultup oyle verdım ama bızım gıbı butun yermıydı acaba dıye dusunmedım degıl
Eziyoruz ama blender gibi değil. Ufalayıp veriyoruz. Sulu yemekse çatalla ufalıyoruz falan. Aslında taze fasülyeyi eline de versen yer ama ben sulu yemekleri vermiyorum eline.

Ben evde ne pisiyosa onu veriyorum yiyor mu yogurtla ancak istah cok yok bizde bende bunu kafama takiyorum daha 10 kg goremedik dusun
🤦‍♀️ Gece yatarken anne sutu aliyor muz yedirmeye calisiyorum 2 lokma aliyor 3. Yok
İslak mendillere bakiyodumda biz hala yenidogan kullaniyoruz kizlar sizde durum ne

Bende evde ne pişiyorsa veriyorum genelde çorba ve patatesi bir kaç lokma yiyor pilav makarna pek yemiyor mesela birde kahvaltılar bazen pankek tarhanalı omlet bazende karışımlı oluyor

Eziyoruz ama blender gibi değil. Ufalayıp veriyoruz. Sulu yemekse çatalla ufalıyoruz falan. Aslında taze fasülyeyi eline de versen yer ama ben sulu yemekleri vermiyorum eline.
sulu yemek bende vermıyorum ama bızım yedıgımız halıylede yer mı acaba veren varmı merak ettım belkı banada cesaret olur dıye kahvaltısını elıyle yapıyo ıste ne yerse yarısı yerde oluyo genelde makarna yı elıyle yıyo pılav ıcınde kasıkla kendı yemeye calısıyor ama yarısı dokuluyo anca desteklersem agzına dolu goturebılıyo

Ben evde ne pisiyosa onu veriyorum yiyor mu yogurtla ancak istah cok yok bizde bende bunu kafama takiyorum daha 10 kg goremedik dusun
🤦‍♀️ Gece yatarken anne sutu aliyor muz yedirmeye calisiyorum 2 lokma aliyor 3. Yok
İslak mendillere bakiyodumda biz hala yenidogan kullaniyoruz kizlar sizde durum ne
Resımlerınde hıcte zayıf durmuyor.ıslak mendıl bende hala yenıdogan kullanıyorum bezı bırakana kadarda oyle kullanırım heralde

Resımlerınde hıcte zayıf durmuyor.ıslak mendıl bende hala yenıdogan kullanıyorum bezı bırakana kadarda oyle kullanırım heralde

E bebegin kendi markasina gectim simdi baby me ama bikac tanesi kuru cikiyor icinden
Sleepy yenidoganda biraz tuzlu sonucta cop olup gidiyor bizim isyerinde bi arkadas var sleepy sensitive aliyomus size sorayim dedim

Tuz kendimize de az kullandığımız için veriyorum ben ama yediği çok nadir oluyor iştahsız .. Ezmiyorum onada biz nasıl yiyorsak koyuyorum önüne dişleri olduğunu için zaten küçük küçük ısırıyor kendi

Back