- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
Daha yeni kantaron yağı aldım evde bulunsun diye biberiye de alayım en iyisi.Ahh şu basiret bağlanması az önce 20 cm önümdeyken kanepeden düştü çocuk, 2 elim havada bomboş bakakaldım çok uykusu vardı ve sersemlemişti, yoksa ordan düşmez normalde. Arkasını dönüp iner. Ben de günlerdir uykusuz olduğumdan slow motion haldeyim. Dibimde düşmese neyse de.. nasıl tutamam
@Hermione Granger size de çok geçmiş olsun ❤ kızlar böyle çarpma vakalarında buz koymak kadar işe yarayan biberiye yağı var. Yaralı yere biraz sürünce morarma şişme olmuyor. Badem yağı ve kantaron yağı da benzer etkili ama biberiye yağı 1 numara. Mutlaka evde bulundurun, ben çok faydasını gördüm
Bizimki de sürekli düşüyor çok şükür ufak tefek atlatiyoruz hep.
Masallah kuzuya :)Kizlar bu aglama isi bizde de oluyor ben bebek cocuk anlamaz falan demeden tane tane anlatiyorum gerekirse pratikte gosteriyorum mesela cay bardagina atlayip duruyodu sicakti bardaga parmaginin ucunu dokundurdum bir gun sicak oldugunu anlattim falan o gun bugundur cay gorunce hemen ufleyip hayir isareti yapiyor parmagiyla
Babaneside tv yi ogretmis anlatmis simdi tv nin yanina gidip parmagini salliyor nonono diyor bide :)
Yani bence hayir ama şundan dolayi hayir anlatin inanin her seyi anliyorlar ben gun icinde kac ornek yakaliyorum disardaydik eve girmek uzereydik Eylus eve gidince ellerimizi yikayalim dedim ki ilk defa gelisi guzel soyledim ki ogretilen biseyde yok hemen ellerini basladi ovusturmaya şok oldum her seyi kayit baslamis anlasilan
Bizimki de böyle geçen gün yemek yiyordu Deniz babannesi imm im im nefis dedi aynısı tekrarladı o gün bugündür. Ama hayır yapma dememiş gereken şeylerde ben gülüyorum o yüzden bana bakarak bilerek yapıyor.
Düzgün hayır işini yapmam lazım.
Darısı başıma darısı başıma darısı başımaUyku icinde eylulde bayadir emerek uyumuyor cok cok yorgun olmasi lazim iste yanimda yatirmanin avantaji suan ayri yataginda napcaz bilmiyorum ama yanimiza yatirip basliyorz anlatmaya iste aydede geldi gunes gitti kopekler uyudu kediler uyudu parkta kimse kalmadi anneler babalar bebeler uyudu yarin gunes dogunca oyun oynayacagiz diyoruz iki dön iki sac oksama sirt kasima biraz mayisiyor
Amin amin çok amin
Şaka bir yana yatıyor mu yatakta bunları yaparken usluca? Bizimki fır dönüyor uyurken bile. Yanımda yatırıp konuşmam mümkün değil, kitap okuyarak yatırmak istiyorum ışıkta hiç uyumuyor onu da yapamıyorum.