Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem yemekleri cok tuzlu ve baharatli sevdigi icin bizde soyle bir yontem bulduk önce atlasa gore pisirip onun yiyecegi kadar ayirip sonra tekrar tuz baharat ekleyip bi tasim daha kaynatiyoruz.
Bu arada dis fircalamaya basladiniz mi 3 4 gundur yatmadan önce dis fircalamaya gectik bayada hosuna gitti simdilik macunsuz fircaliyoruz
Annem kardesim ve beni cok uzun bir sure kitap okuyarak uyuttu. Zaman zaman uyku sorunlarim oluyordu benim. Iki ay kadar once cozumunu buldum. Yataga girip sesli kitap dinliyorum, sanki biri bana kitap okuyormus gibi oluyor ve maksimum onbes dakika icinde uykuya dalmis oluyorum:) sen yazinca aklima geldi. Cocukluktan kalma bir aliskanlik olabilir.kalın kapaklı hareketli kıtaplardan da vardı daha uzun sürüyor ama onlarıda halledıyor :) yenılerını almam lazım.Dizilerdekı gıbı kıtap okurken uyutup basını opup cıkma hayalım var
Ben okudum , biraz bilimsel bir kitap. Ebeveyn kitaplari genelde psikolojik oluyor ya oyle degil yani. Ama guzel seyler ogreniyorsun. Bol bol konusmanin beyin gelisimi ve ogrenim hayatindaki etkisini anlatiyor.Otuz milyon kelime kitabını alan var mı ?
Hahah sesli guldum vallahi ayni savastan biraz once çıktim. Annemin bana okuduğunu hatirlamiyorum ama ben okuma bildigim andan bu yana yatmadan once yataga girip kitap okudum sen soyleyince son 1 senedir yapmadigimi farkettimAnnem kardesim ve beni cok uzun bir sure kitap okuyarak uyuttu. Zaman zaman uyku sorunlarim oluyordu benim. Iki ay kadar once cozumunu buldum. Yataga girip sesli kitap dinliyorum, sanki biri bana kitap okuyormus gibi oluyor ve maksimum onbes dakika icinde uykuya dalmis oluyorum:) sen yazinca aklima geldi. Cocukluktan kalma bir aliskanlik olabilir.
O filmler diziler pek bir toz pembe. Los isikta hafif bir muzik esliginde seve seve cocuklarini uyutuyorlar, bizde once meme sonra sac cekme yine meme kendini yataktan atip odada bi turlama yataga yaklasip bacagimi isirma meme diye aglama meme verince memeyi isirma vs... boyle uzayip gidiyor. Hangi dizide var bu:) o kadinlar odadan premsesler gibi cikarken biz savastan cikar gibi cikiyoruz sac bas daginik .
Ben okudum , biraz bilimsel bir kitap. Ebeveyn kitaplari genelde psikolojik oluyor ya oyle degil yani. Ama guzel seyler ogreniyorsun. Bol bol konusmanin beyin gelisimi ve ogrenim hayatindaki etkisini anlatiyor.
Yazın tatil deyken atlasin ogle uykusunda 12 3 arasi ilk gun disarda uyumaz diye odada basini bekledim sonra arabada uyuyan çocuklari gordum. 2.gun bende denedim once emzirdim sonra koydum bebek arabasına otelin etrafında bi kac tur attim baktim uyumadi odaya girdim tekrar emzirdim yataga degil arabaya koydum ciktim disari 3. Gun disarda uyudu. Uyumaz deseydim bi haftalik tatilin yarisi odada gecicek ti
D dooris123 Stres seviyesini hatrı sayılır bi şekilde düşürür siye biliyorum :) Daha huzurlu uyurmuş insan ve kattığı biçok sey daha varmışHahah sesli guldum vallahi ayni savastan biraz once çıktim. Annemin bana okuduğunu hatirlamiyorum ama ben okuma bildigim andan bu yana yatmadan once yataga girip kitap okudum sen soyleyince son 1 senedir yapmadigimi farkettim
Ben de dişçiyi azraille eş tutanlardanım çok zorda kalmadan gitmiyorum. 6 yıl oldu gitmeyeli.. oğluma hamile kalmadan önce gidip bi derleyip toparlattım(9 yıldan sonra). Hiç kanal tedavim yok ve çok korkuyorum icap eder diye..30 senedir disci koltuguna oturmamis fakat dogumdan sonra 2. Disinide kaybetmemek icin kanal tedavisi olmus bir anneden selamlar
Geçmiş olsun canım maden suyu iyi geliyormuş içersen ben pek sevmiyorum başlayamadım30 senedir disci koltuguna oturmamis fakat dogumdan sonra 2. Disinide kaybetmemek icin kanal tedavisi olmus bir anneden selamlar
Geçmiş olsun canım maden suyu iyi geliyormuş içersen ben pek sevmiyorum başlayamadım
Ben de dişçiyi azraille eş tutanlardanım çok zorda kalmadan gitmiyorum. 6 yıl oldu gitmeyeli.. oğluma hamile kalmadan önce gidip bi derleyip toparlattım(9 yıldan sonra). Hiç kanal tedavim yok ve çok korkuyorum icap eder diye..
2 tane epiduralsiz normal doğum yapmış tırsak anneden sevgiler
Ev yapımı ekmek kek gibi şeyler yapabilirsin. Tam buğday ekmeği veriyorum ben. Normalde yemekle çorbayla ekmek yedirmiyorum ama sofrada huysuzluk yapmasın diye eline veriyoruz.E exelanss gecmis olsun cidden disci fobisi cok kiside var.ben de lohusayken kanal tedavisi olmustum.disci koltuguna otururken cok heyecanlanmistim.
bu arada oglum ekmegi cok seviyor.gun icinde eh-meh diye diye mutfaga gidiyor.markette firinda gorur gormez elini kolunu sallayarak ehmeh ehmeh ehmeh diye bagiriyor.ekmege alternatif ne verebilirim.yani bi gun icinde yumurta yogurt corba meyve ve ana yemekten azar azar yiyor.ama akli hep ekmekte.bazen sadece ekmek istiyor baska hicbi yiyecegi kabul etmiyor.
Çorapla da yatmaz mesela geçen uyku tulumu giydirdim ayakları açıkta kalıyor diye çorap giydirdim yatarken ilk defa üşümesin diye. İlk ağlamaya başladığında bı yandan ağladı bı yandan çorapları çıkardı uyku sersemi bı daha da istemedi.Bence cok güzel bu da bi alışkanlık ki vucut sağlığı için sıfır ışıksız ortamda uyumak çok iyidir biliyorsundur :)
O zaman hiç kitabı katmaya çalışma tabii.
Gayet güzel annesi sen miniğinin yolunu izle :)
Nasıl oluyor o? Bende deneyeyim bazen içli içli ağlayarak uyanıyor tüm damaklar kabarık bizim ama hala çıkmadı 4 dişimiz var sadece.Dişinin sıkıntısından olabilir aslında. Şu karanfille zeytinyağını yapıp uyurken sürsen işine yarar mı ki? Aklıma geldi.
Geçmiş olsun Ben hiç gitmedim umarım gerekmez çocukluktan kötü bi anım var.30 senedir disci koltuguna oturmamis fakat dogumdan sonra 2. Disinide kaybetmemek icin kanal tedavisi olmus bir anneden selamlar
E exelanss gecmis olsun cidden disci fobisi cok kiside var.ben de lohusayken kanal tedavisi olmustum.disci koltuguna otururken cok heyecanlanmistim.
bu arada oglum ekmegi cok seviyor.gun icinde eh-meh diye diye mutfaga gidiyor.markette firinda gorur gormez elini kolunu sallayarak ehmeh ehmeh ehmeh diye bagiriyor.ekmege alternatif ne verebilirim.yani bi gun icinde yumurta yogurt corba meyve ve ana yemekten azar azar yiyor.ama akli hep ekmekte.bazen sadece ekmek istiyor baska hicbi yiyecegi kabul etmiyor.
Dişçiye de o hevesle gitmiştim, hamilelik planladığım için.. Daha anne olmadan gücü gelmiş demek kiBu da iyimis catir catir normal dogur ama kucucuk bir curukten kork annelik gucu baska bisey bence