• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Nilsibel Nilsibel @Hermione Granger VosVos35 VosVos35 çok geçmiş olsun rabbim esirgesin inşallah

kerem asaf bugün daha iyiydi ee bir torba ilaçla malesef 😔 ama sanki ya huyu değişiyor ya dişleri zorluyor yada atak dönemimi acaba bana adeta yapışık daha doğrusu memeye yapışık çok zorluyor hep ağlıyor meme diye zor bir dönemden geçiyoruz iştah hiç yok kandırarak günde birkaç kaşık lokma geçiyor ağzından çok üzülüyorum bu duruma 😔
Teşekkürler arkadaşım 🤗 biz de benzer durumdayız. Meme harici öğün yok kızımda. Dişi de hiç yok henüz. Hepsi kabarmış canına okuyorlar kuzumun. Zaten iştahsızdı temelli bıraktı yemeyi 😔 gece de saat başı kalkıyor emmeye.
Yorgunluk bitirdi beni 😔 hiç dinlenemediğim için direncim de düştü sürekli hastayım

Bide boyle olunca arkadas gibi olmuyor mu ya :) mesela hadi gel gezmeye gidelim seninde cantani hazirlayalim diyorum pesimden geliyor al bunlari cantana koy diyorum elinde goturup cantasinin oldugu odaya atiyor makarna yiyelimmi diyorum tane tane alip agzina atar gibi yapiyor heh evet ondan diyorum benden once mutfaga kosuyor yani onun adina artik ben karar vermiyorum eylulde masada 3. Bir birey diyorum boyle daha kolay oluyor bebeklikten cocukluga donuyor valla isede baslayinca yetmiyor eve gelip kalan saatler
Evet suan en çok duyduğunu uygulama zamanı😂
Sonra uygulayabildiklerini duyduguna değil kafasına göre uyguladığı zamanlar😂
Şaka bi yana evet bundan sonra büyüdükçe küçük bi arkadas gibi♥️bambaşka bir dünya

Ben de hayır'ları çokça kullanan anneydim. Bu konuda senin katkın büyük, ek olarak kızımla güzel iletişim yakaladık. Oğlumda yaptığım hataların da farkına vardıktan sonra zararın neresinden dönsek kâr dedim ❤

Teşekkür ederim arkadaşım ❤ göz göre göre düşüyorlar:KK43:
Biberiye ve diğer yağlar hep zeytinyağı ile seyreltilmiş diye biliyorum ben. En azından aktardan aldıklarımda öyle yazıyordu. Kızıma süreceğim zaman dikkat edeyim bari. Evde kalmamış, kantaron yağı ile idare ediyorum

Çok güzel uyku rutini yakalamışsınız bayıldım 🥰 akıllı bıdık Eylüş 🤗

Sevindim vesile olduysam ama en cok bunu görebildiğin için kendin secimin♥️
Seyreltme işlemine göz atmak gerek tabii bende genelde baska amaçlarlada kullandığım için daha yoğun alıyorum. Fiyat meseleside burda patlıyor aslında yağlarda

plojovic plojovic organikgurmeye kahvaltıya gelesim v
Bu ikinci gidişimiZ ilk gittiğimizde daha sakindi bugün okulların tatil olması giriş ücreti vs olmaması alanın temiz güzel olması ve keşfin fazlalaşmasıyla aşırı yoğunluk vardı yinede çok keyifliydi .. Ücretsiz olmasına rağmen hayvanların alanlarıda çevrede temiz bakımlı tavsiye ederim .. Hobbit evleride var oyun alanı falan piknik için masaları var mangal yasak tüplü mangal kullanılabilir ..

Ya cok iyi olur, kararlaştırıp rezervasyon yaptıralım ona göre😍 sen ne ile geleceksin gelirsen? Eşinle, araçla?

Ekran görüntüleri_20191118-121036.png
Sapanca durağıda varmış :)
Kubrah Kubrah
plojovic plojovic

anabelgunes anabelgunes pessinus pessinus B Bir mucize Ortak alan gibi olmuş ormanya😂 Sapanca çıkışında bize göre
Buluşulabilirmiş demek :)
Ben yılda bir kez falan ancak gelebiliyorum canım izmit e görümcem orada öyle ancak gelebiliyorum. Gelebilseydim görüşmek isterdim sapanca tarafına da her seferinde gidelim deyip planda değişiklik olunca gidemiyoruz

Gözünüz Aydın diyeyim o zaman inşallah diğer incilerini daha rahat çıkartır tatlı kız 👧🏻
Bizimkinin gördüğüm 2 diş yeri kabarmış bakalım ne zaman teşrif ederler lakin çok sakin bir yapıya sahip olan ben huniyi takacağım yakın zamanda 🙄
Teşekkürler arkadaşım 🤗 biz de benzer durumdayız. Meme harici öğün yok kızımda. Dişi de hiç yok henüz. Hepsi kabarmış canına okuyorlar kuzumun. Zaten iştahsızdı temelli bıraktı yemeyi 😔 gece de saat başı kalkıyor emmeye.
Yorgunluk bitirdi beni 😔 hiç dinlenemediğim için direncim de düştü sürekli hastayım
Allah kolaylık versin o zaman hepimize canım iştahsız olması beni en üzen nokta en son kg dan 150 gr vermiş yavrucum seninde inşallah dişleri çıkınca iştahı yerine gelir oğlunla çok uğraştın (uğraşıyorsun) kızın öyle olmasında abisininde iştahını açsın 😉

Diş dedin de kızımın azı dişi çıkmış bugün yaprak almıştı ağzına aç bakim ağzında ne var dedim yapraktan önce azı dişi görünce bi cırladım sevinçten :)) bütün gece memedeydi aşırılaşmıştı meğer ondanmış dedim onuda dişe bağladım :))
Gözünüz Aydın o zaman diğer inci tanelerini daha rahat çıkartsın tatlış kızçen 👧🏻 inşallah o sevinci bizde yakın zamanda yaşarız lakin sakin yapıya sahip olan ben yakında huniyle dolaşacağım bu gidişle 🙄

Gözünüz Aydın o zaman diğer inci tanelerini daha rahat çıkartsın tatlış kızçen 👧🏻 inşallah o sevinci bizde yakın zamanda yaşarız lakin sakin yapıya sahip olan ben yakında huniyle dolaşacağım bu gidişle 🙄
Bende göz kapaklarıma kürdan takacağım 😂 hem uykum var hem uyuyamıyorum Allahım yarabbim ya kız uyudu ben hala uyuyamadım 🤔 ben uyusam o uyumuyor o uyusa ben

Uyaninca yanina alip emzirsen oyle beraber uyursunuz. Bizimkiler de uyandikca sirayla (bazen de ikisi birlikte )yanima aliyorum emerken uyuyakaliyoruz.

Eğer eşlerde olsun derseniz eşim katılır tek olalım derseniz trene taktım ben trenle gelirim hahahaha

Hiç farketmez :)
Trenden merkezde inersen az bi mesafe yürüyüp bi toplu taşımaya daha binip ulaşabilirsin oraya :) ben trenden inince karşılarım seni :)

Ben yılda bir kez falan ancak gelebiliyorum canım izmit e görümcem orada öyle ancak gelebiliyorum. Gelebilseydim görüşmek isterdim sapanca tarafına da her seferinde gidelim deyip planda değişiklik olunca gidemiyoruz

Nasip olursa bigün inşallah o zaman :)

Hiç farketmez :)
Trenden merkezde inersen az bi mesafe yürüyüp bi toplu taşımaya daha binip ulaşabilirsin oraya :) ben trenden inince karşılarım seni :)
Tamam ben akşam eşimle görüşeyim trenle gelmemi kabul ederse o şekilde gelirim yok illa bende geleyim derse eşlerle birlikte buluşalım :)

Nilsibel Nilsibel @Hermione Granger VosVos35 VosVos35 çok geçmiş olsun rabbim esirgesin inşallah

kerem asaf bugün daha iyiydi ee bir torba ilaçla malesef 😔 ama sanki ya huyu değişiyor ya dişleri zorluyor yada atak dönemimi acaba bana adeta yapışık daha doğrusu memeye yapışık çok zorluyor hep ağlıyor meme diye zor bir dönemden geçiyoruz iştah hiç yok kandırarak günde birkaç kaşık lokma geçiyor ağzından çok üzülüyorum bu duruma 😔
Canım ben evdeyken hafta sonu niliko bi yudum bir şey ancak yiyor. Ben yokken her şeyi yiyormuş. Ben varken sürekli meme. Bu hafta sonu resmen meme uçlarım sızladı. Evde olmadığım çocuk için daha iyi. Gayet neşeli oynuyor. B

Back