3 gun once yaptirdik, bizde de hic sorun cikmadi. 6. Ay asilarinda ateslenmisti.Kızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular
Saol canim.metehan sarilip.yatmazki.U Umudumbitmedi_ @exelanss size de geçmis olsun kızlar. Havalar serinleri, gaz da muhtemelen üşütmeden kaynaklı. Panduf giyseler ne iyi olur. Kızım da çorap düşmanı, bütün gün yalın ayak.. bu akşam doğalgazı açtım, rahat uyuyor yavrucum..
Karnını, ayaklarını sıcak tutmak lazım. Minik termofor alıp kucağına verin sarılıp yatsınlar. Oğluma almıştım polar kılıfı var kedili, sarıl oğlum pisiye derdim, sarılırdı
Hic canini sıkma.biz sorun yasamadik.Kızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular
Benim kız direkt aç aç diye ağlıyor o yüzden baba işe yaramıyor :)) hele baba kalksa hiç uyumuyor oyun yapıyor bizde üçümüz yatıyoruz bu arada bugünde uykusuzumDefne bera da hemen hemen her gece öyle. Sık sık uyanma,ağlama... aramızda yattığı için pek yorucu olmuyor sadece bana. Babaya da alışık olduğı için arada o da alıp sakinleştiriyor. Ya evde dolaştırıyor ya da ayağında sallıyor.
Giydirip bak canım kalıbına göre değişiyor zaten .. Ben tam olanı aldım ince çorapla 19 numara .. Başka bir modelde 19 ayağına girmedi bile baya küçükmüş kalıbıBende ayakkabı alsam kızıma ama ayak numarasını nasıl alacağız bizimkinin ayağı küçük
Sağol canım benim aminÇok geçmis olsun ikinize dekıyamam kuzuya çok hareketliler, göz göre göre düşüyorlar, içi gidiyor insanın. Allah korusun kuzucukları
dilekyildizim geçmiş olsun yavrunada sanada çok üzüldüm ya içim bi tuhaf oldu
Zeynep 2 tane azı çıkardıamaaa ne çıkarma her akşam bağırdı bizde ağzını açmayınca dış olduğunu anlamadık annem tesadüfen gördü. Birde anormal pişik oldu o ara oturamıyordu yavrum
Bebekler gıbı uyumak tabırını kım cıkardıysa tokatlamak ıstıyorum kendısını.Bebek dedıgın uyumuyokıGecen gece coğu sabahlamış galiba :)
Bizde aynıydık
4lü geliyor dişler ablası gibi
Ben de az önce aşıdan geldim uyuyor kuzum. Ateş yapmaz ama ağrı yapabilir dedi hemşire. Yarın banyo ettirebilirmişim..Kızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular
Maşallah Atlas kuzuya, darısı bize..1 yas asisi hic sorun çıkarmadı bize
Benim oğlanda döküntü olmuştu 1 yaş aşılarında. Kızım nasıl atlatacak bakalım.3 gun once yaptirdik, bizde de hic sorun cikmadi. 6. Ay asilarinda ateslenmisti.
Benim ilk çocuğumu emzirirken tıkanma oldu ama ucunda değil. Doktor ne diyor?Meme ucunda süt kanalında tıkanma yaşayan var mı? Ucunda beyazlık var geçmiyor
Bebekler gıbı uyumak tabırını kım cıkardıysa tokatlamak ıstıyorum kendısını.Bebek dedıgın uyumuyokı
Teşekkür ederim arkadaşımVosVos35 2 Kasım gecti ama
Nice yılları olsun Simay kuzusunun, doğum günü kutlu olsun canım. Annesi istedi istedi çağırdı prensesini, olduda 1 yaşında bile oldu güzel dileğin♥
Kolaylıkla bulursun lahana denedin mi?Meme ucunda süt kanalında tıkanma yaşayan var mı? Ucunda beyazlık var geçmiyor
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Biz de uc dort gun once yaptirdik. Iki koldan bir bacaktan. Agladilar filan tabii. Sonrasinda bi sikinti olmadi sukur.Kızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?