- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
Ben kullanıyorum 2 kere vuruldum şimdiye kadarKızlar korunma için 3 aylık iğneleri bilen kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum 2 kere vuruldum şimdiye kadarKızlar korunma için 3 aylık iğneleri bilen kullanan var mı?
Ben çözüm bulamayınca yanımıza aldım üçümüZ yatıyoruz çok sık kalkıyor ve emmeden uyumuyor memeyi verene kadar ağlıyor .. Odaya git gel daha zordu benim içinSelamlar güzel anneler,
Geçen cuma 1 yaş aşılarını ve menenjit aşısını olduk. Kabus gibi bir 1.5 gün geçirdik sonra o kadar ağır geldi ki ne gece uyku ne gündüz huzuru vardı kızımın ateşi de cabası. Çok şükür geçti sonra normale döndü. Demir eksikliği çıktı düzenli olarak demir devam edicez dozunu arttirara düzenli vermiyordum benim hatam bu.
Gece uyanmalari beni benden alıyor artık. Bı çözümü bulan var mı? Yanına gidip emzirmezsem yırtıyor aglmktan bı turlu sakinlestiremiyoruz. Gece 3-5 kere kalkıyor en az bazen hiç bırakmıyor beni bittim artık
Ben kullanıyorum 2 kere vuruldum şimdiye kadar
Keske bir cozumu olsa yasindan sonra bizim uykularimiz iyice kotulesti. Deliksiz 2 saat uyuyamaz oldum. Zaten geri uykuya zor donen bir bebek. Iyice ayiliyorum onu geri uyutcam diye. Tek cozumu zaman galibaSelamlar güzel anneler,
Geçen cuma 1 yaş aşılarını ve menenjit aşısını olduk. Kabus gibi bir 1.5 gün geçirdik sonra o kadar ağır geldi ki ne gece uyku ne gündüz huzuru vardı kızımın ateşi de cabası. Çok şükür geçti sonra normale döndü. Demir eksikliği çıktı düzenli olarak demir devam edicez dozunu arttirara düzenli vermiyordum benim hatam bu.
Gece uyanmalari beni benden alıyor artık. Bı çözümü bulan var mı? Yanına gidip emzirmezsem yırtıyor aglmktan bı turlu sakinlestiremiyoruz. Gece 3-5 kere kalkıyor en az bazen hiç bırakmıyor beni bittim artık
Geçmiş olsun. Şimdilik aynı geçmezse pazartesi günü gitmem gerekiyor sanırımDahiliye muhtemelen. Benim kanal tıkanması değil sanırım. Bugün biraz daha iyi çünkü. Oğlum ısırmıştı orayı umarım senin de rahatlamıştır
Aynı biz. Ama çok hareketli korkuyorum. Nasıl önlem alsam yatak kenarlarına bilemiyorumBen çözüm bulamayınca yanımıza aldım üçümüZ yatıyoruz çok sık kalkıyor ve emmeden uyumuyor memeyi verene kadar ağlıyor .. Odaya git gel daha zordu benim için
Selamlar güzel anneler,
Biz üçümüz sığamıyoruz ya Eşim yokken kızımla yatıyoruz ama o da gelince hanım efendinin yeri daralıyor rahat edemiyor.Ben çözüm bulamayınca yanımıza aldım üçümüZ yatıyoruz çok sık kalkıyor ve emmeden uyumuyor memeyi verene kadar ağlıyor .. Odaya git gel daha zordu benim için
İlk iğnede olmadı sadece adet kanamasını azalttı. İkinci iğneden sonra adet olmadım hiç 2-3 ay neredeyse. Geçende lekelenmem oldu sadece. Uzun vadede kullanmaya korkuyorum açıkçası ama rahat gelmiyor da değil.Bir yan etkisi oldu mu? Çok adet düzensizliği yapıyormuş
Aynı bizimde öyle. Eskiden bi düzeni vardı gece 2-3 kere uyanırdı. Şimdi saat başı kalkıyoruz ağlayarak meme dışında da sakinleşmiyor.Keske bir cozumu olsa yasindan sonra bizim uykularimiz iyice kotulesti. Deliksiz 2 saat uyuyamaz oldum. Zaten geri uykuya zor donen bir bebek. Iyice ayiliyorum onu geri uyutcam diye. Tek cozumu zaman galiba
Biz yatağı yere attık öbür türlü yatağa alamıyordum şimdi arada yanıma alıyorum ama biz rahat edemiyoruz öyle de.Aynı biz. Ama çok hareketli korkuyorum. Nasıl önlem alsam yatak kenarlarına bilemiyorum
Park yatakta yatıyor bizimki normalde ama bana kalkması zor oluyor bir dönem bende park yatakta yattım hep. Şimdi arada yanımıza alıyoruz ama biz rahat edemiyoruz eşim ayrı yatıyor öyle de.Gunaydin, bizde de durum ayni. Ayni odada ayri yataklarda yatiyorduk ama park yatak suan oylece duruyor gece o kdr cok kalkiyordu ki yatagimdan kalkip almak bile cok zorluyordu aramiza aldik ucumuz gece uyansa bile yataktan cikmamak bi nebze iyi oluyor
Benim eşim isyanda. Sığmak için enine yatıyoruz üçümüz. Kış geldi ayaklar dışarıda kalıyor üşüyorum diyip duruyor bakalım ne yapacağızBiz üçümüz sığamıyoruz ya Eşim yokken kızımla yatıyoruz ama o da gelince hanım efendinin yeri daralıyor rahat edemiyor.
İlk iğnede olmadı sadece adet kanamasını azalttı. İkinci iğneden sonra adet olmadım hiç 2-3 ay neredeyse. Geçende lekelenmem oldu sadece. Uzun vadede kullanmaya korkuyorum açıkçası ama rahat gelmiyor da değil.
Aynı bizimde öyle. Eskiden bi düzeni vardı gece 2-3 kere uyanırdı. Şimdi saat başı kalkıyoruz ağlayarak meme dışında da sakinleşmiyor.
Biz yatağı yere attık öbür türlü yatağa alamıyordum şimdi arada yanıma alıyorum ama biz rahat edemiyoruz öyle de.
Park yatakta yatıyor bizimki normalde ama bana kalkması zor oluyor bir dönem bende park yatakta yattım hep. Şimdi arada yanımıza alıyoruz ama biz rahat edemiyoruz eşim ayrı yatıyor öyle de.
Kim diyordu 1 yaş sonrası düzene girer diye daha beter oldu bu çocuklar
maşallah..yarın vuracaklarmış.. bi atlatsak şu aşı meselesini hayırlısıyla..3 gun once yaptirdik, bizde de hic sorun cikmadi. 6. Ay asilarinda ateslenmisti.
ben de cesaret edemiyorum..ah o ağlamalar.. Geçmiş olsunnBen de az önce aşıdan geldim uyuyor kuzum. Ateş yapmaz ama ağrı yapabilir dedi hemşire. Yarın banyo ettirebilirmişim..
Maşallah Atlas kuzuya, darısı bize..
Benim oğlanda döküntü olmuştu 1 yaş aşılarında. Kızım nasıl atlatacak bakalım.
Çok ağladı annesinin gülü hiç istemedim yaptırmayı ama redde cesaret edemedim bir türlü
Biz de yaklaşık 2-3 haftadır öyleyiz ben dişe baglıyorum.Saat başı uyanır memesiz uyumaz, biz de aramıza aldık hanımefendi ortada yayıla yayıla uyuyor biz kenarda düştüm düşecem korkusundayız..Selamlar güzel anneler,
Ben kendimize önlem almayı düşünüyorum yatağın ucunda düştük düşeceğiz dönemezse birde yıkıyor ortalığı çok rahat sereserpe yatıyor bende öyle yatıyorum ama artık yatamıyorum eşim koltuğa gitmiyor bizide yollamıyor uyku zaten yok bide rahatlık yokAynı biz. Ama çok hareketli korkuyorum. Nasıl önlem alsam yatak kenarlarına bilemiyorum
Meme ucunda süt kanalında tıkanma yaşayan var mı? Ucunda beyazlık var geçmiyor
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Canim o beyazlik iltihap oldugunu gösterir.
Tomrisin notlarinda da vardi.
Banyoya girince göğüs uçlari yumuşayacak.cikmaya yakin o beyaz noktayi tırnak ucunla sıkmalisin.iltihaplar akmali.yoksa iltihap yayılır.süt kanallarin iltihaplanmis.mastit olmussun.Allahdan ucu tikanmis.acarsan sütler iltihaplar akar.
Rahatlarsin biraz.
Yukarida da yazdim canim.o noktayi sıkmalısinız bian evvel.o iltihaplar akip gitmeli.istersen tomrisin notlarina bak.orda da bu sekilde yaziyor.Tam olarak meme ucunda değil ama minik bir sivilce var çok sızlıyor emzirmekte çok zorlanıyorum sıktığımda iltihap akıyor azıcık. 1 haftaya yakındır var.
Eger karistirmadan 20gun beklediysen anayi dikkatlice al, sirkeni tulbentle suz, sonra anayi bir sonraki sirke yapimi icin saklayip sirkeyi kullanmaya baslayabilirsin ama benim tavsiyem sirkeden az bi miktar kullanmalik al, kalaninin uzerine anayi geri koy beklemeye devam etsin. Sirke anasiyla ne kadar uzun beklerse o kadar kiymetli oluyormus. Ah iste sirke de olsa anasi cok degerli:) Ayirma sirkeni anadan
Biz de yaklaşık 2-3 haftadır öyleyiz ben dişe baglıyorum.Saat başı uyanır memesiz uyumaz, biz de aramıza aldık hanımefendi ortada yayıla yayıla uyuyor biz kenarda düştüm düşecem korkusundayız..
Aşımızı fakülte hastanesine yönlendirdiler, yumurta alerjisi olma ihtimali varmış risk alamazlarmış. Yarın vurdurcz.. gitmeden calpol vereyim o zaman , geçmiş olsun kuzuna da..