• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular😞
3 gun once yaptirdik, bizde de hic sorun cikmadi. 6. Ay asilarinda ateslenmisti.

U Umudumbitmedi_ @exelanss size de geçmis olsun kızlar. Havalar serinleri, gaz da muhtemelen üşütmeden kaynaklı. Panduf giyseler ne iyi olur. Kızım da çorap düşmanı, bütün gün yalın ayak.. bu akşam doğalgazı açtım, rahat uyuyor yavrucum..
Karnını, ayaklarını sıcak tutmak lazım. Minik termofor alıp kucağına verin sarılıp yatsınlar. Oğluma almıştım polar kılıfı var kedili, sarıl oğlum pisiye derdim, sarılırdı
Saol canim.metehan sarilip.yatmazki.
Zaten üstünu de cok aciyor.kalinca giydirip yatiriyorum.
Üzerine de yün yorganini örtüyorum.sabahlari kalkip gezince elleri buz gibi olmus oluyor.
Ben bu gece de damla verdim rahat uyudu.1 kere kalkti sadece.yine gaz yapiyordu.cikinca uyudu geri.
Kızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular😞
Hic canini sıkma.biz sorun yasamadik.
Biraz agladi.disari cikinca sustu.sonra da huzursuzluk ates olmadi cok sükür.
Gecer gider ins.

Defne bera da hemen hemen her gece öyle. Sık sık uyanma,ağlama... aramızda yattığı için pek yorucu olmuyor sadece bana. Babaya da alışık olduğı için arada o da alıp sakinleştiriyor. Ya evde dolaştırıyor ya da ayağında sallıyor. 🤷🏻‍♀️
Benim kız direkt aç aç diye ağlıyor o yüzden baba işe yaramıyor :)) hele baba kalksa hiç uyumuyor oyun yapıyor bizde üçümüz yatıyoruz bu arada bugünde uykusuzum 😬

Bende ayakkabı alsam kızıma ama ayak numarasını nasıl alacağız bizimkinin ayağı küçük
Giydirip bak canım kalıbına göre değişiyor zaten .. Ben tam olanı aldım ince çorapla 19 numara .. Başka bir modelde 19 ayağına girmedi bile baya küçükmüş kalıbı

Zeynep 2 tane azı çıkardı 😂 amaaa ne çıkarma her akşam bağırdı bizde ağzını açmayınca dış olduğunu anlamadık annem tesadüfen gördü. Birde anormal pişik oldu o ara oturamıyordu yavrum 😥

Dişler cıkarken normal. Tükürüğün içeriği değiştiğinden sebep yanaklarda kızarıklık, popoda pişik olurmuş
İlk dişler cıkarken ne zor geliyor insana ama asıl bunlar zor

Ben de az önce aşıdan geldim uyuyor kuzum. Ateş yapmaz ama ağrı yapabilir dedi hemşire. Yarın banyo ettirebilirmişim..
1 yas asisi hic sorun çıkarmadı bize
Maşallah Atlas kuzuya, darısı bize..
3 gun once yaptirdik, bizde de hic sorun cikmadi. 6. Ay asilarinda ateslenmisti.
Benim oğlanda döküntü olmuştu 1 yaş aşılarında. Kızım nasıl atlatacak bakalım.

Çok ağladı annesinin gülü 😔 hiç istemedim yaptırmayı ama redde cesaret edemedim bir türlü 🙄

VosVos35 VosVos35 2 Kasım gecti ama 😍
Nice yılları olsun Simay kuzusunun, doğum günü kutlu olsun canım. Annesi istedi istedi çağırdı prensesini, olduda 1 yaşında bile oldu güzel dileğin♥️✨🌷

VosVos35 VosVos35 2 Kasım gecti ama 😍
Nice yılları olsun Simay kuzusunun, doğum günü kutlu olsun canım. Annesi istedi istedi çağırdı prensesini, olduda 1 yaşında bile oldu güzel dileğin♥✨🌷
Teşekkür ederim arkadaşım 🥰💖 geldi de renklendirdi dünyamızı ay parçam 🤗 Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah..

dilekyildizim dilekyildizim Gecmiş olsun canım.
Miniğede geçmiş olsun.
Simay'ında ucundan küçücük kırık.Hatta daha dişi tam uzamadan düştüğünde oldu. Yani o zaman düşmüştü kanamıştıda, cıktıkca belli oldu. Çok çok minik bi uç

Biz de uc dort gun once yaptirdik. Iki koldan bir bacaktan. Agladilar filan tabii. Sonrasinda bi sikinti olmadi sukur.

Back