• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bende ayakkabı alsam kızıma ama ayak numarasını nasıl alacağız bizimkinin ayağı küçük

Kızlar merhaba günlük ne kadar su içiyorlar acaba,üç gün öncesine kadar kendi isteğiyle 170 180 CC içiyordu üç gündür kesinlikle içmiyor anlamadım nedenini

Bizim gaz problemimiz yine hortladi.
Gece oldu mu cocuk yatmiyor.uykudan bagira cagira uyaniyor.
Ac degil.atesi de yok.bi yeri de agrimiyor.eminim.
Ha bire gaz cikartmaya calisiyor.ikiniyor agliyor.kucakta sakinlesiyor.
Sabaha kadar lamba acik evi geziyoruz.uyusa bile yine ağlayarak uyaniyor.
Bende dun gece sab simplex verdim 8 damla.
Gece boyu rahatca uyudu.
Sabah hava aydinlaninca uyandi 3mdi geri uyudu 8 bucuga kadar.
Tahminim su ki metehani zorlayan gaz.
Cünkü bundan 2 ay önce de gaz sikismasi olmustu gece.acillik olmustuk.lavman yaptilar da rahatlamisti.
Sizce bu saatten sonra damlayi vermeli miyim?
Bi arkadasimin da oğlu hala gaz sikinsi yasiyormus.metsil veriyorlarmis.
Her gece gaz cikaracam diye ikinip duruyor.gündüzleri sıkıntı yok.dolandigi icin heralde.gece olunca basliyor yeni dogmus bebekler gibi.

Gece boyu rahatca uyudu.
Cünkü bundan 2 ay önce de gaz sikismasi olmustu gece.acillik olmustuk.lavman yaptilar da rahatlamisti.
Her gece gaz cikaracam diye ikinip duruyor.gündüzleri sıkıntı yok.dolandigi icin heralde.gece olunca basliyor yeni dogmus bebekler gibi.

Canim dun gece bizde ayniydik sorma 10 damla verdim daha dogrusu veremedim kasikla asla icmiyor anliyor ilac oldugunu suyuna kattik onda da anladi icmedi gaz cikarmaya calisiyor kivraniyor anlamadim bende ara ara oluyor bu sekilde nezle oldu zaten agiz burun akiyor hep ates yok allhtan gaz icin ben dr a sormustuk bikac ay evvel yine yasadigimizdan bisey vermiyorum gerek yok artik hareketliler demisti

Canim dun gece bizde ayniydik sorma 10 damla verdim daha dogrusu veremedim kasikla asla icmiyor anliyor ilac oldugunu suyuna kattik onda da anladi icmedi gaz cikarmaya calisiyor kivraniyor anlamadim bende ara ara oluyor bu sekilde nezle oldu zaten agiz burun akiyor hep ates yok allhtan gaz icin ben dr a sormustuk bikac ay evvel yine yasadigimizdan bisey vermiyorum gerek yok artik hareketliler demisti
Size de gecmis olsun canim.
Bence havalar sogudu ya usütüyorlar ondan gaz oluyor.
Ayaklari hep yerde.bizim gibi terlik giymiyorlar ki.corabi da cikariyorlar bazen.
Ben yinde bi gece de verecem damla.rahat uyusun hic olmazsa.bide kabiz gibi kati yapiyor.
Eylüş de keske icse.belki rahatlar da uyur.seni tahmin bile edemiyorum.sabah erkenden kalk gece yatma.Allah yardim etsin.

Gece boyu rahatca uyudu.
Yediği bir şey de gazi tetiklemiş olabilir. Mesela Defne Bera ya yoğurt çok gaz yapıyor. Yediremiyorum. Bir kase yediği zamanlar gece aynı böyle ağlayarak uyanıp gaz çıkarmaya çalışıyor. Sen de bak bakalım bir gazlı olduğu günlerde neler yedirmiştin.

Yediği bir şey de gazi tetiklemiş olabilir. Mesela Defne Bera ya yoğurt çok gaz yapıyor. Yediremiyorum. Bir kase yediği zamanlar gece aynı böyle ağlayarak uyanıp gaz çıkarmaya çalışıyor. Sen de bak bakalım bir gazlı olduğu günlerde neler yedirmiştin.
Yogurt uzin zamandir evde pek yok canim.
Sabahlari az bisey veriyordum ama gun boyunca bisey yoktu.
Gaz yapici bisey de vermiyorum.
Yedikleri sehriye corbasi kahvaltilik.uzüm.
Arada pilav.sabit seyler.
Domates hic yaramiyior.pisik yapiyor.
Havalar sogudu ondan mi diyorum.

İyi geceler güzel anneler uzun zamandır bakamamıştım umarım herkes iyidir bizim ek gıda olayımız felaket gidiyor bir lokma bile yediremiyorum kaburga kemiğimde çatlak olduğu için anneme gelmiştim bugün kızım camdan dışarıya bakarken zıplıyordu ağzını pencerenin kenarındaki mermere çarptı ön dişi kırıldı öyle çok üzüldüm öyle çok ağladım ki zaten 2 ay önce çıkmıştı 4 dişi vardı ilk çıkan üstteki ön dişi kırıldı düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum 😞

İyi geceler güzel anneler uzun zamandır bakamamıştım umarım herkes iyidir bizim ek gıda olayımız felaket gidiyor bir lokma bile yediremiyorum kaburga kemiğimde çatlak olduğu için anneme gelmiştim bugün kızım camdan dışarıya bakarken zıplıyordu ağzını pencerenin kenarındaki mermere çarptı ön dişi kırıldı öyle çok üzüldüm öyle çok ağladım ki zaten 2 ay önce çıkmıştı 4 dişi vardı ilk çıkan üstteki ön dişi kırıldı düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum 😞
Geçmiş olsun acaba bi disciye danissaniz yapilacak bisey olurmu

Ay ay kıyamam ya çok geçmiş olsun. 😥

Çok geçmis olsun ikinize de 😔😔😔 kıyamam kuzuya 😔😔😔 çok hareketliler, göz göre göre düşüyorlar, içi gidiyor insanın. Allah korusun kuzucukları

U Umudumbitmedi_ E exelanss size de geçmis olsun kızlar. Havalar serinleri, gaz da muhtemelen üşütmeden kaynaklı. Panduf giyseler ne iyi olur. Kızım da çorap düşmanı, bütün gün yalın ayak.. bu akşam doğalgazı açtım, rahat uyuyor yavrucum..
Karnını, ayaklarını sıcak tutmak lazım. Minik termofor alıp kucağına verin sarılıp yatsınlar. Oğluma almıştım polar kılıfı var kedili, sarıl oğlum pisiye derdim, sarılırdı

Kızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular😞

Back