Bugün farkettim daha. Biraz masajla açılan varmış deneyeceğim olmazsa mecbur doktor a gideceğimBenim ilk çocuğumu emzirirken tıkanma oldu ama ucunda değil. Doktor ne diyor?
Denemedim akşama deneyeyim umarım iyi gelirKolaylıkla bulursun lahana denedin mi?
benım ılk gunden berı var nerdeyse suttekı yag bırıkıyor ıgne ucu gıbı beyaz beyaz bı suru oluyo dusta yumusuyo sıvılce sıkar gıbı sıktıgında beyaz ıplık gıbı cıkıyorMeme ucunda süt kanalında tıkanma yaşayan var mı? Ucunda beyazlık var geçmiyor
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Tam olarak meme ucunda değil ama minik bir sivilce var çok sızlıyor emzirmekte çok zorlanıyorumMeme ucunda süt kanalında tıkanma yaşayan var mı? Ucunda beyazlık var geçmiyor
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Biraz sıkmayı denedim süt çıkınca diğer kanallardan bıraktım. Duşta deneyeyim teşekkür ederimbenım ılk gunden berı var nerdeyse suttekı yag bırıkıyor ıgne ucu gıbı beyaz beyaz bı suru oluyo dusta yumusuyo sıvılce sıkar gıbı sıktıgında beyaz ıplık gıbı cıkıyor
Aynen görüntü iltihap kapmasınTam olarak meme ucunda değil ama minik bir sivilce var çok sızlıyor emzirmekte çok zorlanıyorumsıktığımda iltihap akıyor azıcık. 1 haftaya yakındır var.
Bunu gördüğüm iyi oldu Mihrimah pişik oldu ve yanak yine kızardı alerji geri mi hortladı diye korktum dişe yoruyorum o zaman çünkü bir şey yemedi bende farklı bir şey tüketmemiştim sevindimDişler cıkarken normal. Tükürüğün içeriği değiştiğinden sebep yanaklarda kızarıklık, popoda pişik olurmuş
İlk dişler cıkarken ne zor geliyor insana ama asıl bunlar zor
Mesajı okuyunca tansiyonum düştü meme ucu hassasiyeti mi diyim ne diyim bilmiyorum kendim dokunamazdım bile çocuğu emzirebilriim inşallah diyordum çok şükür emziriyorum tansiyonum yerinde :))) ama böyle ucunu sıktım falan okuması bile kötü etti benibenım ılk gunden berı var nerdeyse suttekı yag bırıkıyor ıgne ucu gıbı beyaz beyaz bı suru oluyo dusta yumusuyo sıvılce sıkar gıbı sıktıgında beyaz ıplık gıbı cıkıyor
Maalesef kaptıAynen görüntü iltihap kapmasın
Ay teşekkür ederizHermione Granger masallah defne beraya.zaten o kadar tatli akilli bir kiz ki onu hic deli deli yururken hayal edemezdim temkinlidir bence :) zaten bicir bicirdi iyice konusuyordur gorusmeyeli.
Ben çok sıkamadım çok acıdı. Hangi bölüme Dr a gitmek lazım acabaMaalesef kaptı
Genel cerrahi sanırım.Ben çok sıkamadım çok acıdı. Hangi bölüme Dr a gitmek lazım acaba
Dahiliye muhtemelen. Benim kanal tıkanması değil sanırım. Bugün biraz daha iyi çünkü. Oğlum ısırmıştı orayıBen çok sıkamadım çok acıdı. Hangi bölüme Dr a gitmek lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?