2018 Ekim Anneleri

Meme ucunda süt kanalında tıkanma yaşayan var mı? Ucunda beyazlık var geçmiyor

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
benım ılk gunden berı var nerdeyse suttekı yag bırıkıyor ıgne ucu gıbı beyaz beyaz bı suru oluyo dusta yumusuyo sıvılce sıkar gıbı sıktıgında beyaz ıplık gıbı cıkıyor

Kizlar haberlerde yada sosyal medyada gormussunuzdur belki ama gormemis biri vardir belki.
Istanbul esenyurtta cok fazla ispanak zehirlenmesi yasanmis. Daha dogrusu ispanaga karisan farkli bir ot zehirlenmeye sebep oluyormus. Oradan farkli bolgelere de dagitim yapilmis olabilir. Bir sure ispanak tuketmemekte fayda var. dikkatli olun.

benım ılk gunden berı var nerdeyse suttekı yag bırıkıyor ıgne ucu gıbı beyaz beyaz bı suru oluyo dusta yumusuyo sıvılce sıkar gıbı sıktıgında beyaz ıplık gıbı cıkıyor
Biraz sıkmayı denedim süt çıkınca diğer kanallardan bıraktım. Duşta deneyeyim teşekkür ederim

VosVos35 aa ruyamda seni gordum simdi hatirladim.cocuklarla bize gelmissin mutfaktayiz kahvalti ediyoruz.senin oglan eline salatalik ve yesil biber almis geze geze yiyor.simay da normal sandalyeye oturmus eline de bi catal almis kahvaltiliklara bakiyor ama yemiyor.ama hepinizin yuzu bulanik tabi ruyada gercek halinizi gormedigimden sen de diyorsun ki 'simay artik bizim gibi sandalyede oturup masada catalla yemek yiyor' abisi de geze geze yiyormus.

Dişler cıkarken normal. Tükürüğün içeriği değiştiğinden sebep yanaklarda kızarıklık, popoda pişik olurmuş
İlk dişler cıkarken ne zor geliyor insana ama asıl bunlar zor
Bunu gördüğüm iyi oldu Mihrimah pişik oldu ve yanak yine kızardı alerji geri mi hortladı diye korktum dişe yoruyorum o zaman çünkü bir şey yemedi bende farklı bir şey tüketmemiştim sevindim

Mesajı okuyunca tansiyonum düştü meme ucu hassasiyeti mi diyim ne diyim bilmiyorum kendim dokunamazdım bile çocuğu emzirebilriim inşallah diyordum çok şükür emziriyorum tansiyonum yerinde :))) ama böyle ucunu sıktım falan okuması bile kötü etti beni

Hermione Granger masallah defne beraya.zaten o kadar tatli akilli bir kiz ki onu hic deli deli yururken hayal edemezdim temkinlidir bence :) zaten bicir bicirdi iyice konusuyordur gorusmeyeli.
Ay teşekkür ederiz aynen bıcır bıcır hiç susmuyor. Bir çok kelimeyi tekrarlıyor. Babannesi öğretmiş, ezan okunuyordu yüzüme bakıp dışarıyı gösterip "Alla Alla" (Allah) diyordu bugünde. hemen kapıyor her şeyi.

Ay benim de meme ucum yara oldu geçenlerde. Defne bera ısırdı yara yapmıştı. Antibiyotikli krem ve başka kremler denedim geçmedi bir türlü. Hatta git gide büyüyordu. Dışımı sıka sıka Emziriyodum. Sonra gümüş kapağım olduğu aklıma geldi. Hemen taktım. Akşama yarada bariz düzelme, ertesi güne de yaranın kapanmış olduğunu gördüm çok şükür. iyi ki almışım dedim.

Ben çok sıkamadım çok acıdı. Hangi bölüme Dr a gitmek lazım acaba
Dahiliye muhtemelen. Benim kanal tıkanması değil sanırım. Bugün biraz daha iyi çünkü. Oğlum ısırmıştı orayı umarım senin de rahatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…