- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Emziriyorsan yazmayabilirler ben emzirmiyorum ama ilaç verirler tabi düzene girersinCanim insülin direncim varsa bina ilac yaziyorlar mi yoksa perhiz mi öneriyorlar.
Ilac alinca iştahim duzelir mi?
Bizim gaz problemimiz yine hortladi.
Gece oldu mu cocuk yatmiyor.uykudan bagira cagira uyaniyor.
Ac degil.atesi de yok.bi yeri de agrimiyor.eminim.
Ha bire gaz cikartmaya calisiyor.ikiniyor agliyor.kucakta sakinlesiyor.
Sabaha kadar lamba acik evi geziyoruz.uyusa bile yine ağlayarak uyaniyor.
Bende dun gece sab simplex verdim 8 damla.
Gece boyu rahatca uyudu.
Sabah hava aydinlaninca uyandi 3mdi geri uyudu 8 bucuga kadar.
Tahminim su ki metehani zorlayan gaz.
Cünkü bundan 2 ay önce de gaz sikismasi olmustu gece.acillik olmustuk.lavman yaptilar da rahatlamisti.
Sizce bu saatten sonra damlayi vermeli miyim?
Bi arkadasimin da oğlu hala gaz sikinsi yasiyormus.metsil veriyorlarmis.
Her gece gaz cikaracam diye ikinip duruyor.gündüzleri sıkıntı yok.dolandigi icin heralde.gece olunca basliyor yeni dogmus bebekler gibi.
Size de gecmis olsun canim.Canim dun gece bizde ayniydik sorma 10 damla verdim daha dogrusu veremedim kasikla asla icmiyor anliyor ilac oldugunu suyuna kattik onda da anladi icmedi gaz cikarmaya calisiyor kivraniyor anlamadim bende ara ara oluyor bu sekilde nezle oldu zaten agiz burun akiyor hep ates yok allhtan gaz icin ben dr a sormustuk bikac ay evvel yine yasadigimizdan bisey vermiyorum gerek yok artik hareketliler demisti
Yediği bir şey de gazi tetiklemiş olabilir. Mesela Defne Bera ya yoğurt çok gaz yapıyor. Yediremiyorum. Bir kase yediği zamanlar gece aynı böyle ağlayarak uyanıp gaz çıkarmaya çalışıyor. Sen de bak bakalım bir gazlı olduğu günlerde neler yedirmiştin.Bizim gaz problemimiz yine hortladi.
Gece oldu mu cocuk yatmiyor.uykudan bagira cagira uyaniyor.
Ac degil.atesi de yok.bi yeri de agrimiyor.eminim.
Ha bire gaz cikartmaya calisiyor.ikiniyor agliyor.kucakta sakinlesiyor.
Sabaha kadar lamba acik evi geziyoruz.uyusa bile yine ağlayarak uyaniyor.
Bende dun gece sab simplex verdim 8 damla.
Gece boyu rahatca uyudu.
Sabah hava aydinlaninca uyandi 3mdi geri uyudu 8 bucuga kadar.
Tahminim su ki metehani zorlayan gaz.
Cünkü bundan 2 ay önce de gaz sikismasi olmustu gece.acillik olmustuk.lavman yaptilar da rahatlamisti.
Sizce bu saatten sonra damlayi vermeli miyim?
Bi arkadasimin da oğlu hala gaz sikinsi yasiyormus.metsil veriyorlarmis.
Her gece gaz cikaracam diye ikinip duruyor.gündüzleri sıkıntı yok.dolandigi icin heralde.gece olunca basliyor yeni dogmus bebekler gibi.
Yogurt uzin zamandir evde pek yok canim.Yediği bir şey de gazi tetiklemiş olabilir. Mesela Defne Bera ya yoğurt çok gaz yapıyor. Yediremiyorum. Bir kase yediği zamanlar gece aynı böyle ağlayarak uyanıp gaz çıkarmaya çalışıyor. Sen de bak bakalım bir gazlı olduğu günlerde neler yedirmiştin.
Geçmiş olsun acaba bi disciye danissaniz yapilacak bisey olurmuİyi geceler güzel anneler uzun zamandır bakamamıştım umarım herkes iyidir bizim ek gıda olayımız felaket gidiyor bir lokma bile yediremiyorum kaburga kemiğimde çatlak olduğu için anneme gelmiştim bugün kızım camdan dışarıya bakarken zıplıyordu ağzını pencerenin kenarındaki mermere çarptı ön dişi kırıldı öyle çok üzüldüm öyle çok ağladım ki zaten 2 ay önce çıkmıştı 4 dişi vardı ilk çıkan üstteki ön dişi kırıldı düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum
Ay ay kıyamam ya çok geçmiş olsun.İyi geceler güzel anneler uzun zamandır bakamamıştım umarım herkes iyidir bizim ek gıda olayımız felaket gidiyor bir lokma bile yediremiyorum kaburga kemiğimde çatlak olduğu için anneme gelmiştim bugün kızım camdan dışarıya bakarken zıplıyordu ağzını pencerenin kenarındaki mermere çarptı ön dişi kırıldı öyle çok üzüldüm öyle çok ağladım ki zaten 2 ay önce çıkmıştı 4 dişi vardı ilk çıkan üstteki ön dişi kırıldı düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum
Teşekkür ederim yarın dişçiye gideceğiz inşallah üst dişin ucu kırıldı dudağı biraz kanadı ama o hemen geçti dişinin ucu minicik kırık bir anda oldu hala etkisindeyim çok üzgünümGeçmiş olsun acaba bi disciye danissaniz yapilacak bisey olurmu
Ay ay kıyamam ya çok geçmiş olsun.
Yaa çok zor çok. Saçının teli kopsa içimiz yanıyor.Sağol canım benim zaten küçücük dişi vardı ucu minicik kırıldı ama tabi bakınca belli oluyor yine de Allah korudu ama ben daha kendime gelemedim çok üzüldüm
Çok geçmis olsun ikinize deİyi geceler güzel anneler uzun zamandır bakamamıştım umarım herkes iyidir bizim ek gıda olayımız felaket gidiyor bir lokma bile yediremiyorum kaburga kemiğimde çatlak olduğu için anneme gelmiştim bugün kızım camdan dışarıya bakarken zıplıyordu ağzını pencerenin kenarındaki mermere çarptı ön dişi kırıldı öyle çok üzüldüm öyle çok ağladım ki zaten 2 ay önce çıkmıştı 4 dişi vardı ilk çıkan üstteki ön dişi kırıldı düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum
Evet düşündüğüm gibi, çünkü ne zaman o şekilde öksürse 1 saat içinde mukuslu kaka yapıyo..inşallah şimdi iyidir kuzun..Dr a dedim bugün kakası mukusluydu hemen alerjiye bağlama balgamı yuttuğu için olabilir dedi.
1 yas asisi hic sorun çıkarmadı bizeKızlar bizim de aşı günümüz geldi ama götüremiyorum korkudan. Nasıl oldu aşılarınız, sonrasında ne yaşadınız. Calışıyorum yanında olmam gerekiyor mu .. ah aşılar , kabusum oldular
Maşallahh.. darısı bize1 yas asisi hic sorun çıkarmadı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?