• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

haha ben de o forumu okumustum.yemek yemek aklina gelmeyenler.zorla yemek yiyenler.diyetisyene sunu sunu yemesem olur mu diyenler.nasil gulup dalga gecesim geldi.ama o da onlarin sorunu iste.ben de kendimi bildim bileli hep istahli bir insanim.yemek yedikten 1 saat sonra bazen unutup tekrar yedigimi bilirim :KK70: @exelanss zar zor 64e inmistim.simdi geri 66 67 oldum 3 saat bisey yemesem icim kiyiliyor yani oyle boyle degil. :KK70:
Ben o gruptaki herkese 5 e 10 ar kilo veririm.hemi de beleş:)
Ya herseyi yesem de kilo almasam.kebapçilardan dönercilerden çikmam.
Üstüne bi marketi yerim:)
Nasil bi iştahım var benim ya.gecen gece acliktan yatamadim.midem kazindi durdu.
Esim de hic yardimci degil ya.her aksam bisey alir gelir.
Zaten gazoz kola hic eksik olmaz.
Sen yeme ben yerim diyor.simdi nasil olacak o.biri yer biri bakar.kiyamet bundan kopar.

Nasil bi iştahım var benim ya.gecen gece acliktan yatamadim.midem kazindi durdu.
Sen yeme ben yerim diyor.simdi nasil olacak o.biri yer biri bakar.kiyamet bundan kopar.
Sabah tuvalete ciktiktan sonra tartil ben oyle yapiyorum agzima bisey sürdükten sonra hayatta tartiya goz ucuyla bile bakmam. Ben de affetmen valla dun aksam utu yaparken 12 de karnim acikti gittim biseyler yedim

Sabah tuvalete ciktiktan sonra tartil ben oyle yapiyorum agzima bisey sürdükten sonra hayatta tartiya goz ucuyla bile bakmam. Ben de affetmen valla dun aksam utu yaparken 12 de karnim acikti gittim biseyler yedim
Her sabah söyledigin gibi tartiliyorum canim.
Benim derdim yemekle ilgili.şu bogazimi bi tutsam.

azı dişleri gelen varmı bizimkı dısten mı acaba bu kadar huysuz acaba ya göstermıyoda dün gun ıcınde uykusunuda guzel aldı gece yıne uyanmalı gectı

Azılar cok uzun süreye yayılıyor canım
Alt kesicilerde cıktı mı? Büyük ihtimalle onlarda sıradır.

Ağlanacak halime gülüyorum.benim sonum kötü bacim.sonunda beni evden çikartmak icin kapiyi sökecekler.duvarları kiracaklar.
Ben herseyi yiyorum.yemek aburcubur kola cips cikolata.Allah ne verdiyse.en sonunda da belami verdi.
Sende yeme.tut kendini.seninki cok bi kilo degil.benimki göz korkutucu.hevesim kırılıyor.
Cola ve cipsi bile bıraksan eksilir kilo. İnat et, 1 ay yeme
Sen yeme ben yerim diyor.simdi nasil olacak o.biri yer biri bakar.kiyamet bundan kopar
İnsülin direnci olabilir mi acaba? Dahiliyeye gidip baktırsan insulin, tsh falan? Gebelikte şeker yüklemesi sonucun nasıldı? Benim tokluk şekerim bir tık yüksekti mesela. Ben de açlığa hiç gelemem, saat başı yiyorum bazen..
Benim de iştahım çok kızlar. Akşam yemeği üstüne bir muz bir galeta bir kase de soslu fıstık yedim. Çocuk uyusa da abur cubur yesem diye bakıyorum.
Az önce abur cubur arandım mutfakta, sadece çikolata kalmış, yemeden yattım ama içime 1 sürahi asit dökmüşler sanki. Midem kendini sindirecek korkarım

Cola ve cipsi bile bıraksan eksilir kilo. İnat et, 1 ay yeme

İnsülin direnci olabilir mi acaba? Dahiliyeye gidip baktırsan insulin, tsh falan? Gebelikte şeker yüklemesi sonucun nasıldı? Benim tokluk şekerim bir tık yüksekti mesela. Ben de açlığa hiç gelemem, saat başı yiyorum bazen..

Az önce abur cubur arandım mutfakta, sadece çikolata kalmış, yemeden yattım ama içime 1 sürahi asit dökmüşler sanki. Midem kendini sindirecek korkarım
Canim kola cips bu ara yok.ama yinede yicek biseyler buluyorum.
Seker testi yaptirmadim.

8 tane disi var sira ust azilarda sanırım yeride beyazlamis gibi guldurup baktim bu aksam

Evet ilk azılar ay olarak daha öncü
Ne zor kimbilir
1-2 yaş arası diş sönemi zaten🤪
Sonrası meme-bez bırakma🤪
Sonra cocuklar sendromdan sendroma giriyor diye söyleniyoruz, girmesinde ne yapsın😂

Huhu kimse yok mu 🧐
Herkes iyidir inşallah.
Defne bera 31 ekim de ilk adımını attı. 🤗 ama acayip temkinli. Öyle deli deli yürümüyor. Arada bir denemesini yapıyor sonra tekrar emekleme. Hatta dizleri üstünde küçük hüsamettin gibi yürüyüşler yapıyor ay çok komik oluyor ya 🤭🤭 ilk adım ayakkabısı bakmaya başladım ben de. Vicco düşünüyorum. Siz ne aldınız ne kullanıyorsunuz?

SaskinAnne SaskinAnne cok gecmis olsun, her seyde bir hayir var unutma. Emin ol bu yasadiklarinda bile senin gormedigin bilmedigin hayirli bir sey vardir. Cok sukur saglikli bir evladin olmus kucagina almissin simdi onu buyutme vakti artik ahlanma vahlanma bitti bence etrafinda ah vah diyen insanlarida uzaklastir. Sac, hic bir sikinti olmadanda fire veren bir olay bence. Ortaokuldan beri kafamdaki 2 telden biri beyaz bak tek tuk demiyorum bariz beyaz sacim cok arastirildi ama yok irsi dendi gecti ve ben kendi bildim bileli boyuyorum 4 haftada 1 hemde. Sende ektirme islemini arastirabilirsin Allah korusun tamamiyle kaybedebilirsin birde o hastaligi dusun beterin beteri var arkadasim artik hayatlarinin her aninda bize muhtac olan yavrularimiz var
Doğru söylüyorsun ❤ hayatımda bir mucizem var artık. Ne yapalım dış gorunusumde eksik oluversin

Evet ilk azılar ay olarak daha öncü
Ne zor kimbilir
1-2 yaş arası diş sönemi zaten🤪
Sonrası meme-bez bırakma🤪
Sonra cocuklar sendromdan sendroma giriyor diye söyleniyoruz, girmesinde ne yapsın😂
Zeynep 2 tane azı çıkardı 😂 amaaa ne çıkarma her akşam bağırdı bizde ağzını açmayınca dış olduğunu anlamadık annem tesadüfen gördü. Birde anormal pişik oldu o ara oturamıyordu yavrum 😥

U Umudumbitmedi_ canım sen bi dahiliyeye ya da varsa endokrinolojiye git.muhtemelen insulin direncin vardır bende senelerdir var hamilelik ve emzirme döneminde ilaç alamadım şimdi alıyorum yoksa kilo veremem ben acıkıyorum sürekli bir yandan da reaktif hipoglisemi var sekerim çok düşer mutfakta biseyler ararım yiyecek.

Huhu kimse yok mu 🧐
Herkes iyidir inşallah.
Defne bera 31 ekim de ilk adımını attı. 🤗 ama acayip temkinli. Öyle deli deli yürümüyor. Arada bir denemesini yapıyor sonra tekrar emekleme. Hatta dizleri üstünde küçük hüsamettin gibi yürüyüşler yapıyor ay çok komik oluyor ya 🤭🤭 ilk adım ayakkabısı bakmaya başladım ben de. Vicco düşünüyorum. Siz ne aldınız ne kullanıyorsunuz?
plojovic plojovic indirim olduğunu söyleyince bende viccoya baktım bir tane bot bir tane spor aldım ikisiylede güzel yürüyor memnunum .. Fiyat olarak şaşırdım sadece ben forum istanbuldan aldım ikisi 280 di yanlış hatırlamadıysam bugünevimenealdım diye bi sayfa var orda paylaşıyorlar sürekli avcılarda bi avmde 3 ayakkabıya 140 veren var.. ev botları forum istanbulda 69 avcılardaki avmden almış biri 27 tl yazmış mesela o da aklınızda olsun

U Umudumbitmedi_ canım sen bi dahiliyeye ya da varsa endokrinolojiye git.muhtemelen insulin direncin vardır bende senelerdir var hamilelik ve emzirme döneminde ilaç alamadım şimdi alıyorum yoksa kilo veremem ben acıkıyorum sürekli bir yandan da reaktif hipoglisemi var sekerim çok düşer mutfakta biseyler ararım yiyecek.
Canim insülin direncim varsa bina ilac yaziyorlar mi yoksa perhiz mi öneriyorlar.
Ilac alinca iştahim duzelir mi?

Biz yine gece 3.5 tan sabah 6 ya kadar ayaktaydik daliyo daliyo geri kalkiyo mahvolduk kafasida sicak 37.3 fln ates olctum ne yapsam da rahatlatsam cocugu

plojovic plojovic indirim olduğunu söyleyince bende viccoya baktım bir tane bot bir tane spor aldım ikisiylede güzel yürüyor memnunum .. Fiyat olarak şaşırdım sadece ben forum istanbuldan aldım ikisi 280 di yanlış hatırlamadıysam bugünevimenealdım diye bi sayfa var orda paylaşıyorlar sürekli avcılarda bi avmde 3 ayakkabıya 140 veren var.. ev botları forum istanbulda 69 avcılardaki avmden almış biri 27 tl yazmış mesela o da aklınızda olsun
Çok teşekkür ederim canımm bir bakayım ben.🤗
Biz yine gece 3.5 tan sabah 6 ya kadar ayaktaydik daliyo daliyo geri kalkiyo mahvolduk kafasida sicak 37.3 fln ates olctum ne yapsam da rahatlatsam cocugu
12.30-4.30 ayaktaydik kac gecedir boyle, hic halim kalmadi
Dişler gümbür gümbür geliyor desenize 🙄 Allah önce yavrularımıza sonra da bizlere güç.kuvvet sağlık sabir versin 🤲🤲

Defne bera da hemen hemen her gece öyle. Sık sık uyanma,ağlama... aramızda yattığı için pek yorucu olmuyor sadece bana. Babaya da alışık olduğı için arada o da alıp sakinleştiriyor. Ya evde dolaştırıyor ya da ayağında sallıyor. 🤷🏻‍♀️

Back