2018 Ekim Anneleri

Merhaba; Ben de bostanci da oturuyorum. Oyun grubu icin arastirma yapiyorum. Mam Atölye diye bir yer varmiş. Instagramda arastirdim baya tavsiye ediyorlar. Sizin tavsiye edeceginiz bi yer var mi?
Canım ankarada yaşıyorum ben. Biz burdaki arkadaşlarla evde görüşmüştük. :) izmirli arkadaşlar yardımcı olur sana

Peki ben bu memeler için ne yapabilirim Allah aşkına biri ayva biri ceviz

Bi daha kio yazarsaniz hepinizi yerim:)
50 li kilolar ne ya.ben 70 lere raziyim

plojovic Sanırım biraz gaza geldimBiraz daha araştırıp yarın bende başlıyorum tibet egzersizine

Sen yemek konusunda cok hamaratsin, ben seninle yasasam kilo alir basini gider:)
Hani yazmistim ya her vucudun kendi kilosu var. kendini en iyi nasil iyi hissediyorsan. Rakamlar onemsiz. Rahatsizsan hamur isini ve sekeri azaltirsan illaki gider kilolar. Gerci demesi kolay. Emzirirken iradel
plojovic Sanırım biraz gaza geldimBiraz daha araştırıp yarın bende başlıyorum tibet egzersizine
Youtubeda walk at home by leslie diye bi kanal var. evde yuruyus yaptiriyor sana. Vaktin oldugunda once onu pesine tibet egzersizlerini yaparsan tadindan yenmez:) ben dizi vs izlerken telefondan aciyordum yuruyus videolarini bir yandan izleyip bir yandan kendi kendime yuruyordum tv karsisinda. Disardan deli gibi gozukuyorsun sadece

8 ay kadar diyet oldu.. kizim da ek gidaya geç başladi 8. ayda başladı

Güle oynaya kullansın kuzucuk

Çıktım deyince ne garip 40lı rakamlara alışık değiliz ya 55 anneninde sevdiği bir durumdur suan sabırım:)

Süt içmesi gerekiyormuş gibi geliyor ama doktor yoğurt da yiyebilir süt yerine dedi o Yüzden vazgeçtim.Herkesin bebesi süt içiyor ne bileyim :)

İşte o inancını bütün bilgiyi edinerek ya kuvvetlendirir ya sonlandırırsın. Anne olarak arastırıp vermek üstümüze düşen. Alışkanlıklarımızı dayatmak değil ki :)
Herkes hastalıklarda boğuşuyor bi yandan düşününcede... Allah korusun.

Ne cabuk geldi çattı. Şimdi 2ye memeden kesmeleri konusuruz

Boyun kaç haaaaaanıımmmm demek geldi içimden.
Gayet fit duruyorsun ama senboyun var belli.
70e düşer bi kendini görürsün seversen az daha düşersin en fazla :) bide sağlık önemlisi, yemeden ya da kontrolsüzce rakam düşürmek değil ki amaç.
Buarada nasıl da güzelsin☺Metehan'da kocaman olmuş♥

Son düzenleme:
Bak bakalım :) kozmikbakım sitesinde yazıyor bi bakarsın tam. Video olarakta izle ama :)
Tek bununla olmaz tabii ama :) en azındna hareket konusunda yapılmayacak bişy değil, yavas yavas artıyor

Haklısın canım:) içmeyince Israr etmedim zaten,çok gerekli olmayışı da sevindirdi beni

Yogurt sutten daha saglikli zaten probiyotik acisindan da hem siskinlik de yapmaz. Gece yatmadan biberonla icsin istiyorsan ayran yaparsin hem uyku da yapar:)
Aslında inek sütü ineğin yavrusu için Üretilen bişey.Süt ürünleri insanlar için..ayran da seviyo biberondan vermek nasıl olur acaba :) denemek Lazım

Leslie biliyorum cnm bana aşırı tempolu geliyor. O kadar efora eririm ben Çok kısa pilates ve yoga yaptım esneme ve sıkılışma benim alanım o yüzden bu egzersiz hoşuma gitti

8 ay kadar diyet oldu.. kizim da ek gidaya geç başladi 8. ayda başladı
Ewt cnm hatırladım. Kötü olmuş da zararın neresinden dönülürse kardır demek lazım. Doktorun ne dedi bu duruma

Bak bakalım :) kozmikbakım sitesinde yazıyor bi bakarsın tam. Video olarakta izle ama :)
Tek bununla olmaz tabii ama :) en azındna hareket konusunda yapılmayacak bişy değil, yavas yavas artıyor
Bu tempolu günler içerisinde yapılabilecek basit bir o kadar etkili bir egzersiz cnm. İleride yoga ve pilates gidecem inşalah onlar için temel niteliğinde.

Evet en güzel yanı bu. Vucut aşina oluyor. Zaten bi süre yaptıktan sonra istiyor insan

Tsk ederim canim.boyum 175.
Ama hic istemiyorum bu kadar uzun olmayi.
Keske 160 165 arasi olsaydim.50 kilo olsaydim.kuş gibi olurdum.rahat olurdum.kisa boylulara o kadar özeniyorum ki.çok göze batiyorum.ben bi ortamda geride durmak dikkat cekmek istemeyen biriyim.ama hâl böyle olunca cok rahatsizim.
Kilo alsam iri yari oluyorum.pantolonlarin boyu olmuyor.etekler kisa elbiseler kisa.cocugu bluzun kolu kisa kaliyor.sirf bu yüzden begendigim coğu seyi alamiyorum.
Allahtan bu sene pantolonlar bilekte:)
Ben 55 kiloydum genc kizken.incecik belli hafif tatli bi basenim vardi.yüzum de kücuk ve sirindi.saçlar kalcadan asagida dökülmüş doğal sari.ne giysem yakisiyordu.sindy bebekler gibiydim.ah ah gitti o günler.bi zayiflasam keşkem:)
Metos büyüyor.beni yiyip bitiriyor.mızmız bi cocuk oldu.babasina çekmis sıpa:)

Sen hic
Sen hiç mutfak dolabinin ust rafina yetisememk nedir biliyomusun imza 153 boylu kadin:)

Sen hic

Sen hiç mutfak dolabinin ust rafina yetisememk nedir biliyomusun imza 153 boylu kadin:)
Ay ben seni yerim:)
Sen simdi çok minnoşsundur.
Ya ben cok seviyorum minyon bayanlari.bende ulasamiyorum üst raflara.hem sen zayifsindir.sandalyeye cikip alabilirsin.ben hem uzun hem ağir olduğum icin sandalyeye cikmaya da korkuyorum.pastik sandalyeler yamuluyor.cok korkuyorum.cat diye kirilip ortasina bacağim girecek diye.
Sakar şakir kovayi adama doğru uzatinca yumruğu girmisti.o hesap:)

Sen hic

Ay ben seni yerim:)
Sen simdi çok minnoşsundur.
Ya ben cok seviyorum minyon bayanlari.bende ulasamiyorum üst raflara.hem sen zayifsindir.sandalyeye cikip alabilirsin.ben hem uzun hem ağir olduğum icin sandalyeye cikmaya da korkuyorum.pastik sandalyeler yamuluyor.cok korkuyorum.cat diye kirilip ortasina bacağim girecek diye.
Sakar şakir kovayi adama doğru uzatinca yumruğu girmisti.o hesap:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…